canım bu sinem evim kafedeki miEski erkek arkadaşımın düğün davetiyesini bugün gördüm.hemen onun evleneceğini söyleyen falcıları paylaşayım:serhat,mustafa miraç ve sinem.onun dışında burda adı geçen ismini yazamayacağım sayıdaki bütün falcılar evlenemez demişti
Evet evimdeydi ama hala orda mı bilmiyorum canımcanım bu sinem evim kafedeki mi
Kizlar serhat nasil ?
arkadaşlar eskiden sakarya da ankara cafe de çalışan falcı nurcan ı çok övdüler. şu an nerededir bilen var mı
Tarot mu baktırdınızvenus un tarihi de çıkmadı .)
tuana catıdaki medyum evimin içine kadar tarif ediyor surda su var falan bende sasırdım birçok isim çıkardı cogunu tanıyorum da ben 30 tl ye baktırdım tuanayı tavsiye ederim çatıdaki arzuyada gitmiştim enrjileri çok guzel . bakalım neler olacak .
Kuzenim facebookta bir falci tavsiye etti butun arkadaslari baktitmis adam kitap gibi okuyormus dedi ismi tolga mert pazartesi baktircam gelismeleri yazarim...sadece kahve 35 tl imis..
Faceden mi baktırcaksın yüz yüze mi
Massengerdan baktircam cherryim parayi aksama yatircam fincanin fotolarini gondercem bakacak yorumlara baktim adamdan memnun kalan cok bir deneyeyim bilgilendiririm sizleri tirtsa denemezsiniz ok
Tuana Çatı nerede peki?venus un tarihi de çıkmadı .)
tuana catıdaki medyum evimin içine kadar tarif ediyor surda su var falan bende sasırdım birçok isim çıkardı cogunu tanıyorum da ben 30 tl ye baktırdım tuanayı tavsiye ederim çatıdaki arzuyada gitmiştim enrjileri çok guzel . bakalım neler olacak .
turuncu cengiz : verdiği tarihler çıkmadı elbet ama su anı bılıyor
turuncu venus :verdiği tarih çıkmadı ama su anı biliyor
turuncu yasemingül : fena değil ..
turuncu yıldız : fena deği arkadaslar şu anı biliyor
turuncu nuri . gitmeyin sankı azarlıyor adamı
turuncu nurdan : tavsiye etmem dostlar enerjisi guzel ama yeterli değil
turuncu aynur : turuncu da en begendiğim isim bir insanın enerjisi bu kadar hos olabilir .
evim özem : tırt gitmeyin
catı tuana : evimin iindeki eşyalara varana kadar bilmesi çok etkilemişti enerjiside guzel
catı arzu : enerjisi guzel ve kadın biliyor valla
tarot kafe . yaslı bi kadın var buyu var sende dyip durdu tırt
dilça kafe : kadının enerjisi guzel ama bilemedi
s balkon mine : nerjisine bayıldıgım insan umarım dediklri çıkar
asmalı konak buket : promosyonluk baktrdım hisleri kuvveti oldugu sylenebiir ama salladıgı da gercek
asyamdaki mustafa : tırt 30 liraya 5 dakika baksın oldu canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?