Ankara'daki Falcılar

Arkadaşım gitmiş beğenmedim demişti ama siz beğenmişsiniz demekki kişisine göre değişiyor buna yıldız tutmasımı ne derlerse bilemem.adresi tam neresidir birde benmi denesem acaba ikilem içinde kaldım 4 aydır fal baktırmıyorumdaaa

3. caddenin sonunda çadır cafeydi sanırım. yanında da elizi cafe var. çadır cafe de nuran hanım sarışın bi bayan.

öyle çok fazla fal baktıran biri değilim ama burda ebru hanım okadar övüldü ki denemek istedim. kadın gerçekten mükemmel sordugum tüm soruların doğru cavabını verebilen tek insan. mekanına gidip odasına oturduğunuzda artık sizinle ilgili tüm gerçekleri;düşündüklerınizi bildiğini hissettiriyor biraz pahalı ve kısa süren seanslar olabilir ama sorularınızın cevabı onda;inanmayabilirsiniz sallamıstır tutmustur diyebilirsiniz ama beni hiç tanımayan bi insan herşeyi söyledi veya salladıda şu 2bucuk 3 haftalık zaman dilimi içerisinde verdiği isimlerin zamanın olayların şaşmadan tutması ve halada tutuyor olması beni şaşırttı sıcak ev gibi bir mekanı ve iyi bi personeli var parasının fazlasını hakettiğini söyliyebilirim zaten coğumuz falcı falcı geziyoruz:) pişman olmassınız bu arada kendisini medyumdur falcı sözcugu pek hoşuna gitmez ben öyle bir hata yaptım:S

ben 1 defa gittim benim için önemsiz olanlar çıktı önemli olanlar nedense çıkmadı bilmiyorum belkide zamanı vardır ama ebru hanımın şu yanı hoşuma gitmedi sizin özellikle öğrenmek istediğiniz bir konu hakkında tam cevap vermiyor sizi su falına yönlendiriyor bu yüzden hiç hoşuma gitmedi o yüzden dedim paracıdır diye yoksa insanlığına birşey diyemem çok cana yakın bir bayandı tek kötü yanı sizi hemen su falına yönlendirerek fazla para koparmak amacında olmasıdır.buarada su falı 50tl duyduğuma göre bu fiyatı dahada artırıyormuş bazı dualar okuyayım diyerek parası olan gitsin bir fala o kadar vermem ilk kez 30 tl ye baktırmıştım 1 sene oluyor ondan sonrada ebru hanıma gitmedim.eğer söyledikleri çıkarsa buraya yazacağım ama 1 sene oldubeklemedeyim.

peki ebru hanıma hiç gittinizmi?

yıldızı tavsiye etmem pınarda kararsız kaldım uzun zamana yaydığı için daha çıkan olmadı beklemedeyim ebru tavsiye edebilirim birkaçtanesi çıkmıştı ama önemli olanları çıkmadı birde nur hanım diye 2 kişi varmış ama hangisi iyidir bilemiyorum

eylülün söledikleri hiçbişey banada çıkmadııııı

Tamamiyle size katılıyorum elbetteki burda deneyimlerimizi yazacağız ki insanları bilgilendirelim benimde gitmediğim falcı kalmamıştır diyebilirim ankara daki falcıların %90 çöpe atınız derim geriye sadece 3 kişi var onlarda kötünün iyisidir maksadımız vakit geçirme olmalıdır hiç değilse benim öyle...evet rukiye daha iyidir.ahhhh birde kısa bakmasa daha iyiy olurduuuu....çokkkkkkk eskiden ben14 yaşındayken hatırladığım bir amca var idi süperdiii işsizleri iş sahibi evlenmek isteyenlerinde kısmetini açardı kesin olurdu ama adamcağız 85 yaşında vefat etmiş bile çok iyi niyetli bir amca idi bol bol size dua verirdi okuttururdu parada almazdıı allah rahmet eylesin yaşasaydı kızlar hepinizi ona gönderirdimm tabiki bursaya....

ya ben çok başarılı buldum tabi daha cok para kazan mak istiycek benimde boyle bir yateneğim olsa bende yapardım eylulede yaklaşık bir ay once gittim herkesin diyeceği şeyleri sıraladı bana neden burda öven birileri var bilmiyorum ama sadece falcı. ebru hanımın tırnağı olamaz bencetekrar gidin ebru hanıma ben hayatımı ona göre yonlendiriyorum verdiği duaları uyguluyorum ve basarılı oluyorum o sebeble istediği parayıda hakettiğini düşünüyorum hem işinin erbabı olmasa tek basına kızılay gbi biyere kendi mekanı acamaz cok büyük bir gücü müşteri kitlesi oldugu belli:) onu kıskandıgımı söyliyebilirim:):) gittiğinizde sizin içinde güzel ve gerçek şeyleri söyliyeceğini tahmin edebiliyorum

evet 1 kere gittim ama bazı şeyleri söylemiyor anladığım kadarıyla sürekli gelmem için böyle yapıyor vede beni su falına yönlendirmesi hiç hoşuma gitmedi sonuçta parayı çayırdan toplamıyoruz sonuçta üniv. bir öğrenciyim .ama benim için önemli olan 2 şey çıkarsa tekrar gitmeyi düşünüyorum ve burayada yazacağım.diğer falcılara göre gerçekten daha iyi ama çok kısa bakıyor 5dk kadar ..
Pınara 4 ay önce gitmiştim ama sanırsam sölediğinin bir tanesi sanki olmuş gibi biraz daha zamanı var bekliyorum olursa yazacağım buraya

Ben falcılardan bir çuval para bekliyorum ne bekliyeceğiz ki 1 yada 2 yalan hepsi bu paylaşım sitesinde herkes deneyimlerini yazıyor yazacakta canınız sıkılıdıysa okumayınız efendim diğer arkadaşlara deneyimlerimizi yazıyoruz ankaradki bütün falcılara gitmiş olarak ben iyiisinide kötüsünüde yazacağım bunuda size soracak değiliz

kısmen katılıorum:) ama merak ediyoruz yardıma ihtiyaç duyuyoruz işte birileri yardımcı olacaksa fırsatı değerlendirmemekte yalnış olur bence

Bende bu siteye giriyim okuyummu yorumları diye sana sormayacağım...Ben yorum yapmayın demedim ayrıcada anlamak istediğiniz gibi yansıtmayın konuyu?? Medyumların kişiliğine çıkmadı diye veya şahsına çamur atmaya gerek yok bence kaldıkı kimseye karalamaya hakkınız yok övmeyede istemiyorsanız övmezsiniz sizin herşeyiniz çıkınca süper çıkmayınca berbat bu frekans işi sizin falınıza bakan medyumlar,falcılar insan arkadaşlar insan!!!! hayatınızı onlara göre nasıl yönlendirip bekliyorsunuz gaipten sesleri allah verir unutmayın onlar sadece altıncı hisleri veya bizlerden gönül gözleri biraz daha açık insanlar okadar!!! Sadece bizim yaşayacaklarımızı altıncı hisleriyle biraz daha erken yorumluyorlar okadar yoksa bizim hayatımızı değiştirmiyorlar gitmek istemeyenide zorla yanlarına çağırmıyorlar bundan dolayı kimseye çamur atarak yorum yapma hakkımız yok beğenmeye bilirsinizBunuda hakaret edici boyutta yorum yapmanız saçma beğenmedim diye bilirsiniz(berbat,yalancı,dolandırıcı,paragöz,iğrenç)yorumları yapma hakkını vermiyor size ama bence benimde beğenmediklerim oldu ama karalamadım veya gittiğim falcılardan yorumları çıkmadı ama birdaha gitmedim..Ama kimseye hiç bir falcıya hakaret edici veya onurunu kırıcı yorum yapmadım çünkü bu hakkı kendimde bulmadım sizler herşeyde başarılımısınız bu falcıları karalayan arkadaşlar sanmam burda bi meydan bulmuşsunuz atıp tutuyorsunuz medyumları karayalayan arkadaşlar herşeyde dört dörtlükmüsünüz sanmam Bence işlerini çok iyi yapan falcılar var onlarıda burada savunacağım köşeye sıkışıncada onun yakınımısın diyede banada karalama yapmayın kimsenin hiç bir falcının medyumun yakını değilim sadece adeletsizce yargılıyorsunuz dikkatinizi çekerim...NURAN,MİHRİYE,FİKRİYE,EYLÜL,YASEMİN Bana göre işlerinde SÜPERLER.. Fala gitmek isteyen arkadaşlar gidin bence kimsenin fikirleriyle değil kendi düşüncelerinizle hareket edin ben hayatım boyunca öyle yaptım ve kazandım Burda hangi falcının isimi geçiyorsa hangisine gitmek istiyorsanız gidin başkalarının beğenmediğini belki siz beğeneceksiniz buna siz karar verin

Son düzenleme:
Arkadaslar Ben forum yeni use oldum
Fala okadar cok merakim varki nerdeyse gitmedigim falci kalmadi. Su pinari cok merak ettim biri bana noun numarasini verebilirmi

ben dun 2 arkadasımla ebru hanımdaydım ucumuzde hıc memnun kalmadık malesef verdıgımız 30 lırya cok uzulduk.7 8 dakıka baktı bunun 2dakıkası kendını övdü 2dakıkasıda benı su falına yonlendırmeye calıstı.sordugum sorulara cevap vermedı su falına bakmadan cevap veremezmıs ucumuzde hıc memnun kalmadık bıdahada gıtmeyız zaten

eylulede gıttık cok ıyı bır bayan kısılık olarak.bazı seylerı bıldı gercekten.gelecekle ılgılı olması zaman ısteyen seylerın bırıne 7ay bırınede 1yıl zaman verdı cok ınandırıcı gelmedı ama umarım o nun dedıgı dogrudur.45 dakıka kadar bakıyor daha cok sohbet havasında gecıyor.bır konuyla ılgılı ısım bıle verdı bu cok sasırtıcıydı cunku dogru ısmı soyledı.gelecekle ılgılı dedıklerı cıkarmı cıkmazmı bılmem ama masadan mutlu kalktım dıyebılırım.bu arada eylul hanım erkeklere bakmıyomus haberınız olsun.eger yolunuz ızmıre duserse orada gumruk semtınde fırın cafede gulıstan hanım var kesıınlıkllegıtmelısınız cok sasıracaksınız

Ben de Ebru Hanım'dan aynı hislerle ayrılıp verdiğim 30 TL'ye inanılmaz üzüldüm.. Sizinki yine uzun sürmüş, benimki 5 dk bile sürmedi, durmadan su falı ile yıldıznamey yönlendirmeye çalıştı. Sonra da gayet negatif davrandı.. O kadar para veriyorum hiç değilse bi güler yüz göster be kadın

evet kesinlikle haklısın.o kadar cok övmuslerdı kı kendısını ınanılmaz bır beklentıyle gıttık fakat bıldıgı tek bısey bıle olmadı problem bızdenmı kaynaklanıyor bılemedım tek bıldıgım yazık oldu 30lıramıza

doğru duzgun bır falcıya gıtmek ıstıyorum lutfen paylsın ebru hanım ve eylul hanım dısında ıkısınede gıttım cunku.benı sasırtsın ıstıyorum en azından.lutfen deneyımlerınızı paylasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…