Arkadaşım gitmiş beğenmedim demişti ama siz beğenmişsiniz demekki kişisine göre değişiyor buna yıldız tutmasımı ne derlerse bilemem.adresi tam neresidir birde benmi denesem acaba ikilem içinde kaldım 4 aydır fal baktırmıyorumdaaaarkadaşınıza söylediği şeyler çıkmamış mı bana söyledikleri çıkıyo hep verdiği tarihlerr tuttu. daha zamanı gelmeyenlerde var ama bugune kadar verdiği tarihlerde söylediği şeyler gerçekleşti hemde hiç ortada yokken. bilmiyorum ama bana biliyo gibi geliyo. bi daha zaten gitmem
Arkadaşım gitmiş beğenmedim demişti ama siz beğenmişsiniz demekki kişisine göre değişiyor buna yıldız tutmasımı ne derlerse bilemem.adresi tam neresidir birde benmi denesem acaba ikilem içinde kaldım 4 aydır fal baktırmıyorumdaaa
öyle çok fazla fal baktıran biri değilim ama burda ebru hanım okadar övüldü ki denemek istedim. kadın gerçekten mükemmel sordugum tüm soruların doğru cavabını verebilen tek insan. mekanına gidip odasına oturduğunuzda artık sizinle ilgili tüm gerçekleri;düşündüklerınizi bildiğini hissettiriyor biraz pahalı ve kısa süren seanslar olabilir ama sorularınızın cevabı onda;inanmayabilirsiniz sallamıstır tutmustur diyebilirsiniz ama beni hiç tanımayan bi insan herşeyi söyledi veya salladıda şu 2bucuk 3 haftalık zaman dilimi içerisinde verdiği isimlerin zamanın olayların şaşmadan tutması ve halada tutuyor olması beni şaşırttı sıcak ev gibi bir mekanı ve iyi bi personeli var parasının fazlasını hakettiğini söyliyebilirim zaten coğumuz falcı falcı geziyoruz:) pişman olmassınız bu arada kendisini medyumdur falcı sözcugu pek hoşuna gitmez ben öyle bir hata yaptım:S
ha bir de tarot dışında katina'nın falına da aylarca çalışmıştım :) eklemek istiyorum ki; çok çok zor bir destedir ve iyimser değildir bana göre. öğrenmesi de bakması da açılım yapması da zaman ister, alışması apayrı bir zaman sorunu. zordur yani aklınızda olsun. her önüne gelen bakamaz. yarın öbür gün bir falcı cıkar da desteyi geçen gün aldım baya iyi diye katina bakmak isterse inanmayın yani :)
Efendim öncelikle herkese selamlar :)
sanırım yıllardır fal baktırmaktayım ve ankara'da ki birçok falcıyı tanırım yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum:
Bahçeli'de Gül: hiç bir şey bilemiyor, resmen ağzından laf alıp ona göre sallama moduna giriyor. önce "biri var, erkek" diye başlıyor; sonra sen de " aa evet" deyince "sen buna üzülmüşsn ama neden böyle??" diye azarlıyor sonra sen anlattıkça hikayeler herkeste aynı olduğu için başlıyor sallamaya. el falı falan hikaye bi yerden sonra hatta dozajı baya kaçırmıştı arkadaşıma, olmayacak ve olamayan şeyler sıralamıştı güle güle ayrılmıştık ordan. söylediklerinin hiçbiri çıkmadı diyebilirim.
Eylül: çok iyimser, verdiği tarih mayıs ayında sonlanıyor o zaman dek bir şey diyemeyeceğim. ama kendim de yıllardır tarot bakan biri olduğum için en azından tarot bakarken kafadan atmadığını, kartları kendince de olsa düzgünce yorumladığını söyleyebilirim. dediklerinin çıkıp çıkmamasına daha çok var :)
Engürü pasajında alt katta Talin; Tam bir fiyasko, nasıl çok müşterisi olabiliyor, nasıl insanlar ankara ya gelince direk ona gidiyor anlamıyorum. ev teyzesi tadında fal bakıyor ve sen birşeyler anlatmadığın sürece; "anahtar görüyorum... evle ilgili bi durum var aaa" "senin için sıkılmış" diye klişeleri sıralıyor. sen onaylamayıp sesini çıkarmazsan fal da bitiyor.
Asma Altı ve Ehli Keyf Serhat: Serhat eskiden Ankara'da çok meşhur bir falcıydı en azından kanser oldu bi ara ondan önce baya baya iyi bakardı sonraları nokta atışı yapma olayı biraz bozuldu. serhat geleceğe dair net ve kesin konuşmaktan ziyade seni baya rahatlatır, hafifletir, dertlerini anlar ve şıp diye söyler söylerken bi yandan kağıda yazıp çizer çıkarken de kağıdı sana verir. insanları iyi çözümler ama gelecek konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemem. yine de gidince insanı rahatlatan enerjisini almayan bir falcı. şimdi 2 yerden de ayrılmış nerde olduğunu da kimse bilmiyor.
Masal Cafe: tamamen atmasyon, üstüne üstlük kafanızı şişiren canlı müzik de cabası
Fal Cafe Ayfer: şimdiyi süper bilir, gelecek konusunda inanılmaz başarısız.
Ankyra Cafe Yeliz: Ayfer gibi şimdiyi çok çok güzel bilir ama gelecek konusunda o anlatırken mantıklı gelse de ilerde çıkmadığını görürsünüz.
Şilan Cafe Leyla: Sanırım en çok korktuğum kadın; fal bakmaya başlayınca kekelemeye başlar, düşündüğünüz kişinin adını ve soyadını harfleri karışık olarak neredeyse eksiksiz olarak söyler, fotoğraf ister, baktırınca kötü olmuştum. Acayip iyimserdir dünya sana güzel tavrı vardır. Tek özelliği isim bilmektir. ne şimdiyi tam tutturur ve geleceği... bi de her gelene sanırım çok benzer şeyleri söylüyor genç kızlara. arkadaşlarımla ayrı ayrı gittiğimizde fark etmiştik.
Kibele Cafe, Tunus'ta Işıl; Sadece gülüyorum :))) ilk gidişinizde evet harika bi şekilde kalkarsınız ordan hayatta başına gelmeyecek güzel şey yoktur, ısrarla sorarsınız; "abla hiç mi kötü bişi yok" yok valla falın harika der. Dedikleri çıkmaz. şimdiyi iyi bilir.
Nerde olduğunu unuttuğum Nazan diğer adıyla Naz; bulaşmayın kesinlikle: tanıdıkları, ilişkileri çevresi tekin olmayabilir. karman çorman konuşur açıkcası eski kuaförmüş, rüyasında bi kadın görmüş o da fak bak kızım demiş falcı olmuş, çok tutturmuş falan filan ya. yok geleceğe dair bi olayı, şimdisi de yok açıkcası. ben hayır dedikçe bana tüm alfabeyi saymıştı bunu tanıyo musun diye diye :)
Şimdi İstanbul'a taşınan Özgür: mankenlerin falcısı olarak bilinir, tempo'ya falan çıkmıştı. beni ağlayarak yollamıştı üstüne de inşallah falım çıkmaz yaaa falan demişti. 1 hafta ağladım sanırım :) neyse ki tek bir dediği bile çıkmadı :)
Kısacası şimdiye kadar en pahalısından tut en ucuzuna dek gezdim gezdim ama geleceği bilene rastlamadım :) pınar ı denemek için cumartesi günü ykm nin bi arka sokağında tara kuaförün karşısındaki apartmana girdim ama o apartmanların tüm giriş katları iş yeri. bulamadım kimseyi ,o şekilde bi kapıyı calıp da falcı pınar burda mı acaba demeye de çekindim anlarsınız :)) pınar a gitmeyi denemeyi çok istiyorum açık adres verir misniz? bir de bahsettiğiniz yıldız nerede acaba? onu da denemek istiyorum.
Yıllardır kahve falı+ tarot bakarım yalnızca kendime bakamadım şimdiye kadar. ne acı ki bana da bakabilen çıkmadı ya çok denedim olmadı, en ünlüsünden, izmir in çingenelerini de denedim. ne yazık ki beni şaşırtabilen biri yok. önereceğiniz kimse var mıdır? havin e gitmek istemiyorum o cafe ye de pek güvenmiyorum. yıldız ve pınar ın açık adreslerini telefonlarını verir misiniz bana acaba? öptüm hepinizi :)
tek kelimeyle berbatttttttttttkızlaar ankara cafedeki eylül ile ilgili ne düşünüosunuz ??
Siduri senin sanırım eylül hanımla bır problemınız war sanırım habire kötülüyosunda hiç söylediğin şeyler eylül hanım baktıgı fal tarzı degıl bence eylüle fal baktırmadıgın çok beliki karalıyosun bilmeden asla eylül öyle fal bakmaz bana göre SÜPER BAKIYOR eylül sen onu karaladıkça veya benim tanıdığım falcıları karaladıkça ben savunacam artı şahıslarına kişiliklerine gelen bir iftira atarsan söyleyecem ve sana hukuksal işlem yapsınlar...Hem eylül çok güzel fal bakıyor hemde dedikleri çıkıyor bence aldığı paradan daha fazlasını hakediyor...
Tamamiyle size katılıyorum elbetteki burda deneyimlerimizi yazacağız ki insanları bilgilendirelim benimde gitmediğim falcı kalmamıştır diyebilirim ankara daki falcıların %90 çöpe atınız derim geriye sadece 3 kişi var onlarda kötünün iyisidir maksadımız vakit geçirme olmalıdır hiç değilse benim öyle...evet rukiye daha iyidir.ahhhh birde kısa bakmasa daha iyiy olurduuuu....çokkkkkkk eskiden ben14 yaşındayken hatırladığım bir amca var idi süperdiii işsizleri iş sahibiAnzelha, seninle uğraşamayacağım. ben burada deneyimlerimi paylaşıyorum, beğenmediklerimi de yazıyorum ki kimse gidip parasını çöpe atmasın. Bu siteye de o yüzden üye oldum, sürekli buradan okuyordum, ben de insanlarla deneyimlerimi paylaşayım dedim. Senin birilerinin yakını olduğun belli de artık seninle hiç muhatap olmayacağım. Ayrıca dün Ebru Hanım'a, şu Ermeni falcı diye bilinen bayan, 5 dk için verdiğim 30 TL'den sonra da kimseye gitmeyi düşünmüyorum. Tryamor'a katılıyorum, fala çok para bayılmayın arkadaşlar ben şimdiye kadar verdiğim paralarla yurtdışı tatile çıkardım:) Ayrıca burada övülen falcılara da dikkat edin, ben Rukiye hariç hepsine buradan okuyup gitmiştim ve emin olun hangisine isimlerini burada gördüğümü söylesem biliyorum diyordu.
ben 1 defa gittim benim için önemsiz olanlar çıktı önemli olanlar nedense çıkmadı bilmiyorum belkide zamanı vardır ama ebru hanımın şu yanı hoşuma gitmedi sizin özellikle öğrenmek istediğiniz bir konu hakkında tam cevap vermiyor sizi su falına yönlendiriyor bu yüzden hiç hoşuma gitmedi o yüzden dedim paracıdır diye yoksa insanlığına birşey diyemem çok cana yakın bir bayandı tek kötü yanı sizi hemen su falına yönlendirerek fazla para koparmak amacında olmasıdır.buarada su falı 50tl duyduğuma göre bu fiyatı dahada artırıyormuş bazı dualar okuyayım diyerek parası olan gitsin bir fala o kadar vermem ilk kez 30 tl ye baktırmıştım 1 sene oluyor ondan sonrada ebru hanıma gitmedim.eğer söyledikleri çıkarsa buraya yazacağım ama 1 sene oldubeklemedeyim.
Arkadaşlar siz falcılardan ne beklıyorsunuz yaa hiç bir falcı benı zorla yanına zorla götürmüyor bende bunu anlamıyorum çıkınca iyi falcı çıkmayınca kötü falcı kötü yorum yapan arkadaşlar gitmeyin çıkmadıysa ama insanlarıda kötülemeyin bazı arkadaşlar hakaret boyutuna getirmiş bazı sayfalarda bunu kötüledığiniz ve hakaret ettiğiniz falcılar ve özel hayatınıa gırdıgınız falcılar okuyupta size hukuksal dava açsa haklı...Kusura bakmayın ama bazı arkadaşlara haksızlık yapıyorsunuz bu konuda bana göre eylül mukemmel fıkrıye mukemmel nuran mukemmel çıksada çıkmasa karakterlerı on numara insanları işinize gelmedıgınde karalamaktan vazgeçin artık....
Ben falcılardan bir çuval para bekliyorumne bekliyeceğiz ki 1 yada 2 yalan hepsi bu paylaşım sitesinde herkes deneyimlerini yazıyor yazacakta canınız sıkılıdıysa okumayınız efendim diğer arkadaşlara deneyimlerimizi yazıyoruz ankaradki bütün falcılara gitmiş olarak ben iyiisinide kötüsünüde yazacağım bunuda size soracak değiliz
evet 1 kere gittim ama bazı şeyleri söylemiyor anladığım kadarıyla sürekli gelmem için böyle yapıyor vede beni su falına yönlendirmesi hiç hoşuma gitmedi sonuçta parayı çayırdan toplamıyoruz sonuçta üniv. bir öğrenciyim .ama benim için önemli olan 2 şey çıkarsa tekrar gitmeyi düşünüyorum ve burayada yazacağım.diğer falcılara göre gerçekten daha iyi ama çok kısa bakıyor 5dk kadar ..
Pınara 4 ay önce gitmiştim ama sanırsam sölediğinin bir tanesi sanki olmuş gibi biraz daha zamanı var bekliyorum olursa yazacağım buraya
ben dun 2 arkadasımla ebru hanımdaydım ucumuzde hıc memnun kalmadık malesef verdıgımız 30 lırya cok uzulduk.7 8 dakıka baktı bunun 2dakıkası kendını övdü 2dakıkasıda benı su falına yonlendırmeye calıstı.sordugum sorulara cevap vermedı su falına bakmadan cevap veremezmıs ucumuzde hıc memnun kalmadık bıdahada gıtmeyız zaten
Ben de Ebru Hanım'dan aynı hislerle ayrılıp verdiğim 30 TL'ye inanılmaz üzüldüm.. Sizinki yine uzun sürmüş, benimki 5 dk bile sürmedi, durmadan su falı ile yıldıznamey yönlendirmeye çalıştı. Sonra da gayet negatif davrandı.. O kadar para veriyorum hiç değilse bi güler yüz göster be kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?