Bana göre bekle geçde olsa çıkıyor eylülün dedikleri artı çok güzel analizleri oluyor fal konusunda hayatımız konusunda bide hayatımızı yönlendirmek bizim elimizde arkadaşlar aslında bizim yaşayacaklarımızı önceden hisleriyle veya temiz kalpleriyle yorumluyorlar falcılar,medyumlar yoksa falla hayatımızı değiştirmiyorlar inanmak fala en güzel yönlendirmek tabiki hayatımızıda ona göre yaşamamalıyız banada söylediklerinin çoğu çıktı eylülün ama bayağıdır gidemiyorum bi ara ona gitmeyi düşünüyorum....Terapi olmam lazım bana konuşmaları anlatma tarzı terapi gibi geliyor mutlu oluyorum kötü şeyler söylesede konuşma anlatma tarzı çok mükemmel eylülün
Ela'ya değil arkadaşlar ya.. Eylül'e :)) kafamın hali ortada işte:))
derman;
gittin mi gitmedin mi bilmiyorum ama bence dene bir eylül hanımı... falın frekans işi olduğunu biliyoruz. ben önceden gitmiştim ona 2-3 defa farklı bir yorumu var. denemekten bişi kaybetmessin tabi eğer büyük umutlarla gitmezsen. belki de çok ii gelir seni de %80 bilir belli olmaz.
Bu deneme yanılma yöntemi biraz da:)
yakınlarda eskişehire gitcem sırf gezmek için gülnur hanıma ulaşırsanız bulunduğu yeri burda belirtirseniz sevinirim
slm kızlar bende 4 senedir ankaradayım denemediğim falcı yoktur die böbürlenirdim ama sizin dediklerinizi hiç duymamştm 2 gündür nerdeyse hep bu başlığı okuyorum çok falcya gidesim var ve en iyisine gitmek istiyorum tabii ben simdiye kadar en çok jaleden memnun kalmıştım ama en son gidişimde kalabalık diye kahve fincanıma bakarken 3 4 cümle söyleyip tarota geçti ve soğudum byaa eylül nasıl acaba geçen sene 30 a bakıyo demişsiniz şimdi aynı mıı hala
Canım Eylül'ü önerebilirim (dün gittim)
20 kahve falı, 25 tarotlu.
Ben tarotlu şekilde baktırdım, ıskaladığı hiçbir şey olmadı geçmişimle ilgili.
mesela benim tipimi gören çocuk sanır ama eski erkek arkadaşımdan "çocuk değil, adam" diye söz etti. yaşı büyüktür bunu görmesi şaşırttı.
sen hep zaten olgun adamları tercih ediyormuşsun ama bu seferki fazla büyük olmuş dedi.. (doğru iki katıma yakın yaşta)
eğitimle ilgili bir şeyi yarıda bırakmışsın ama tamamlayacaksın, dedi. (yüksek lisansı bıraktım)
eski erkek arkadaşınla yüzyüze görüşeceksiniz ama sonrasında onun ankara'ya taşınma olasılığı var. işleri ankara'da çok yoğunlaşacak, dedi.
bu da doğru.. eski erkek arkadaşım son geldiğinde "artık ankara'ya çok sık gelicem, burada çalışmam gerekiyor vs" demişti ama o an sinirli olduğum için niye geliyosun dememiştim.. gelirsen gel bana ne falan yapmıştım :)
çok çok emin konuştu bilmiyorum.
"sana imkansız gibi gözüküyor biliyorum ama bunlar olacak olduğunda da yanıma gelir söylersin" dedi...
bu arada sakarya'daki eylül'den söz ediyoruz. Ankara kafe galiba. bir eylül daha varmış, o hiç bilmiyormuş karışmasın.
Canım Eylül'ü önerebilirim (dün gittim)
20 kahve falı, 25 tarotlu.
Ben tarotlu şekilde baktırdım, ıskaladığı hiçbir şey olmadı geçmişimle ilgili.
mesela benim tipimi gören çocuk sanır ama eski erkek arkadaşımdan "çocuk değil, adam" diye söz etti. yaşı büyüktür bunu görmesi şaşırttı.
sen hep zaten olgun adamları tercih ediyormuşsun ama bu seferki fazla büyük olmuş dedi.. (doğru iki katıma yakın yaşta)
eğitimle ilgili bir şeyi yarıda bırakmışsın ama tamamlayacaksın, dedi. (yüksek lisansı bıraktım)
eski erkek arkadaşınla yüzyüze görüşeceksiniz ama sonrasında onun ankara'ya taşınma olasılığı var. işleri ankara'da çok yoğunlaşacak, dedi.
bu da doğru.. eski erkek arkadaşım son geldiğinde "artık ankara'ya çok sık gelicem, burada çalışmam gerekiyor vs" demişti ama o an sinirli olduğum için niye geliyosun dememiştim.. gelirsen gel bana ne falan yapmıştım :)
çok çok emin konuştu bilmiyorum.
"sana imkansız gibi gözüküyor biliyorum ama bunlar olacak olduğunda da yanıma gelir söylersin" dedi...
bu arada sakarya'daki eylül'den söz ediyoruz. Ankara kafe galiba. bir eylül daha varmış, o hiç bilmiyormuş karışmasın.
bu eylül ankara kafe değilmiydi...şimdi kafam karıştı iki tane mi eylül var...sizin gittiğiniz eylül hangi kafedeydi?açıklarsanız sevinirim.
eylüle gittim gercekten gecmişi agzınızı acık bırakıcak tarzda iyi biliyo ama gelecekten yana bilmiorum bekliorum işte yorumları almak istedm bosuna umutlanmamak adına.. bide bana hep olumlu seyler söleynce kurt düştü içime açıkçası..
Malesef Eyülü geçmişi, şimdiyi, kişilğimizle ilgili en ince detayları ayrıntılarıyla veriyor ama sevdiğin insanla beraber olacaksın lafı bir türlü gerçeğe dönüşmüyor.
İlk gittiğimde her şey süper olacak derken,2. gittiğimde 'sen bu insanla olsan ne olacak sanki' diye lafı da değiştirmişti üstelik.
canım olumsuz düşünme.. niyeyse seni okuduğumdan beri hep bir yanın inanıyor ama bir yanın itiyor.. asla o adamla olamazsın gibi hissediyorsun..
biraz rahat bırak kafanda. yani ben şimdi secret'a falan dalmış oluyorum ama..
o sadece senin değer verdiğin kadar değerli.. ve ilk zamanları düşün, o kadar elde edilemez, imkansız bir adam değildir..
şimdi sana öyle gözüküyor.. kafanda onu önemsizleştirirsen gelmeye başlar sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?