yarın ankaradayım.bana geleceği tutturabilen bi falcı lazım.kimi önerirsiniz tarihleri çıkan?
bu mantıcıda nerdeymiş merak ettim.....
arkadaslar manticidan geliorum.. sevimli bi bayandi 10-15daka bakti.. ama baktıgina gore 35 tcok pahali geldi bana... icim yana yana verdimnese sadede gelim, öle abartildigi kadar bildigini soyleyemem... hatta benim hayatimla ilgili bi cok yanlis cikarim yapti ama uzun vadede soledikleri cikadabilir.. bunu henuz solemem mumkun degil. ciktikca solerim... 1-2 bişe bildi... isim konusunda basarisizdi... suandaki ruh halimi cok iyi bildi... bakalim gelecekte soledikleri olucakmi? ama sunu diyebilirimki soledikleri sanki cok genel seyler... yani her insanin hayatinda olabilicek seyler, mesela 15gun sonra esmer bi cocukla kavusma bulusma. yada 3 vakte kaar haber alma gibi...
amaaan zaten ben fala inanmiorumole zevkine gitmistim... fala inanma falsiz kalma... ama gidin yinede bi deneyin, belkide gelecek icin soledikleri tutar
bende mantıcıya gitmek icin ramazının cıkmasını bekliorum:) cok merak ediyodum.. ama sen böle söleyince bi süphe düstü icime.. hos fal tamamen frekans isi o frekansı tutturursa iyi bakabilio yoksa bos oluo:/
bencede fala inanma falsızda kalma demisler ama insan bi umut kosa kosa gidio:)) sen gelecege dair söledikleri tutarsa bizimlede paylas.. tabi her zaman sölüorum bunu.. gelecegi Allah'tan baskası bilemez.. bizimki terapi sadece
aynen canım, gitmeye değer aslında, ramazan bitince git ozaman... seninde haberlerini bekliyoruz... falcı bayan bana "tekrar geliceksin tüm söylediklerin çıktı diye" dedi bakalım artık :)
ramazanda fal oluyo mu blmiormda mantıcı iidir kızlar gerçkten.kahve bakyo ama baya baya herşeyi sölüo hani yalnz kahve çok die dşünmein derim ben.figenede geçen haftasonu gittim onuda begendim oda bildi baya ama tabi önemli olan çıkması çıkarsa yazarım 2side 9.ay dio bana
ramazandan sonraa ugramak lazım toplucamı gitsek ne indirim yaparlarr:)
ramazandan sonraa ugramak lazım toplucamı gitsek ne indirim yaparlarr:)
Kesinlikle size katılıyorum bu kadar berbat bakan birisi nasıl halen fal bakabiliyor inanamıyorum resmen insanlarla dalga geçiyorlar. eminim ki bir giden bir daha kesinlikle gitmiyordur.sürekli esner sizinde canınızı sıkar sağdaki soldaki masalarla ilgilenir asla sizin falla ve sizle ilgilenmez...Merhaba;
Kİme giderseniz gidin, ama sakın Dejavu kafedeki Gül'e gitmeyin. hayatımda böyle rezillik görmedim. en azından işini biraz ciddiye alabilirdi. sanki 40 tl vermiyorsun da sokaktan geçerken bedava bakmasını rica etmişsin gibi davranıyor.
kusura bakma arkadaşım netim yoktu yeni girebildim.çıkmasına çok sevindim banada bi şekilde oluyo ama benim düşündüğüm gibi olmuyo sonuç pınarın dediği oluyo :) bence ümitlenmelisin ama zaman olayına fazla kaptırma derim çünkü oda düşündüğüm gibi olmadı hiç :) burdada tek önerebilceğim yine pınar olur kesinlikle
aa süper fikirr topluca gidelim ama indirimden faydalanmak icin deilde deneyimlerimizden yararlanırız birbirimizin :))))
bana öğrenci indirimi bile yapmadı
Yarın evimdeki neşeyle yasemine baktırmayı düşünüyorum. 10 tl ye 2 fal gayet iyi. Gerçi niyetliyim ama kahveyi döküp kapatıcam. Ramazandan sonra da sevdaya da baktırayım. Gerçi 10 dk limiti hiç hoşuma gitmedi ama deneyeceğim. Figen ablayı tavsiye ettiği için tyramor'a teşekkür ederim 30 kez baktırmışımdır ona. Bu arada cidan da arzu diye biri var ona da baktırdım iyiydi hele arkadaşımı şok etmiş ona çok ayrıntılı bi şekilde geçmişini anlatmış. Bi de öyle ağzından laf alayım karşımdakinin tepkisine bakayım yok kızda şakır şakır anlattı. 10'a bakıyor o da. Gül abla da herkesi çıldırtmış en sonunda ben aslında onun falını beğenirdim ama beni de çıldırttı artık gitmeyeceğim ona. 5 dk bile stabil durmuyor kadın ya. Eskiden bizim eve geliyordu fal bakmaya. Beraber gezmişliğimiz bile var tombala oynamaya götürmüştü bizi o sürekli giderdi. İlk ondan duydum eğer profosyonel bi falcıya müşteri olarak bakarsa yeteneği karşısındakine geçiyormuş. O yüzden bazen evhamlanıyordu yeteneğimi kaybettim diye. Hatta kendisi fal bakmayı bilen müşterilerine fal baktırıyor bana bile baktırmıştı hatta yanında ki kızıl saçlı bayan benim falımı çok beğenmişti. Vallahi fal konusunda neredeyse kitap yazıcam ya...
Bu arada en son gittiğimde ki yazdığım notları okudum bi falcım hep bilmiş. 6 ay oldu işe gireli yıllık iznim yok yani o da dediki bana çeşmeye gideceksin yazıyı da okuttu çeşme yazıyordu tabakta. Kuzenim düğünü vardı izmirde düğün çeşme yolunda oldu hafta sonu gittim gerçekten. Bana gelinlik resmi çizdirdi kızın gelinliği aynı öyleydi. Bunları sonradan okuyunca hatırladım kağıda yazmasam uçmuş bile aklımdan. Bi de enteresan olan insanın gözleriyle fallarında ki yazıları okuması atıyor diyemiyorsun. Bazı dedikleri 7 yıl sonra bile olsa çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?