Ankara'daki Falcılar

bu mantıcı nerde acaba bal10 tam olarak yerini tarif edermisin?? birde randevu almak gerekiyor mu? aksam gitsem olurmuu:)

kader hanım nasıl bakıyor?? ya mantıcıya gitcem ya da kader hanıma hangsiini önerirsin bal10??

ne diyim, ikisinin de tutturduğu şeyler oldu, ikisine de ben bi kaç defa gittim, ilk fallar ikisinin de çok başarılıydı, hatta mantıcı o zaman hiç gündemde olmayan bir şeyi söyledi ve o oldu, belki de tesadüf bilmiyorum artık, ama sonraki fallar ilki gibi hiç olmadı yine de terapi için öneririm, bazı arkadaşlarım yenimahalledeki için söyledikleri çıkmıyor dedi, bilgine canın nasıl isterse.

Merhaba kızlar, ben bugün Bahçeli Cafe'ye gidecektim Deniz hanıma ama bugün orada değilmiş, Bahçeli'de memnun kaldığınız başka bir falcı oldu mu? Eski sayfalara bakıyorum ama genellikle Kızılay'daki cafelerden bahsedilmiş sanırım.

anladım tesekkür ederim:) istersen yukarda verdigin numaraları sil yasak çünkü:)

kızlar mantıcıdaki hanımın dediği şeyler banada çıkıyo ben ara ara çok giderdim hep istikrarlıdır mesela falda bişe diosa diğer faldada aynısını der yani en azından bana öle oldu.bide çok garip dediği bişey dün gerçekleşti.ama asıl büyük olay daha olmadı tabi ama ısrarla olucak dio..neyse bu arada ebru aleve gittim tesadüfen oldu oda aslında forumu okumuştum gitmem diodum.neyse gittim kadın gelecege dair hiç bişe söylemedi onu bırak bildiği enterasan bişe bile olmadı.sonra arkadasım girdi onada aynı tarz şeyler söylemiş hep.bide üstüne soru sor dedi sordum(3 soru dedi 1 tane sorabildim bu arada) onada olmaz dedi tabi bu soru eski seviglimle ilgiliydi aramazmış öle dedi ama ben getirtirim aratırım bilmem ne yaptı tabi o daha masraflı.bide girer girmez herkese dediği gibi senin seansın su yada yıldızname diyerek başladı olaya.bi daha tövbe bnm gül gibi mantıcıda bakan falcım var ya:) ama bide ışıla gidicem figene gidiyim derken bu kadına gittim bide eski sevgili konusunda her falcı arar eder derken tek bunu diyende oydu oda garip ama paragözlüğüne vuruyorum çünkü arkadaşımada öle demiş..

Merhaba kızlar, bu mantıcının yerini tarif edebilirmisiniz?

Mantıcı bestekar da ki bi parti binası var tam onun karşısında Aysu hanım. geç saate kadar da orada duruyor, şimdiye kadar hiç randevu almadım. bir öyle bir böyle söylemez gerçekten de, söyledikleri de en az yüzde 50 çıkardı ama bana artık çıkmıyor neden bilemiyorum. Ama çok tatlı dilli ve görgülü bir hanım. Abuk subuk konuşmaz, hatta ben ilk gittiğimde 2 sene önce imkansız of kadın beni aptal yerine koydu demiştim, ama ilk falında neredeyse her dediği çıktı. ama öyle medyum tarzı falcılardan değildir, güzel kahve falı bakan komşular olur ya ben onlara benzetirim hep. Ben şimdi başka arayışlara girdim. Bu arada Mehtap hanımı denedim, fiziksel rahatsızlıklarımı bile bildi, söyledikleri de Kibele Sibel hanımla aynı, zaman konusunda çok geniş tutuyor yalnız 5 gün 5 hafta 5 ay 5 yıl gibi :) bu yüzden çok iyiydi diyemem.
Lise zamanlarından sonra kızılayda hiç baktırmadım, Cidan cafe Figen Hanım acaba falı kısa mı tutuyor 2-3 şey söyleyip hemen gönderiyor mu merak ettim.

naptın pelinsbh? hangisine gittim merak ettim,
bu aradanasıl sileceğim numaraları bilmiyorum:)

ya canım gidemedim hala:)) ama yarın kesin gidiyorum.. gelecegi tabikide Allah'tan baskası bilemez ama insan umut ediyor:) umarım dedikleri gercekten cıkan biridir..

yazdıklarınıda asagıda metni düzenle yeri var ona bas yazını sil nokta falan koy:)

Son düzenleme:
Mantıcıdaki bayana ben de gitmiştim, 7-8 ay olmuştur, aslında kibele cafeye gidecektim ama sevtapa o kadar çok gittim ki bir de bunu göreyim dedim, o zaman 40 tl istemişti, sonra pazarlık yaptık 30 verdim sanırım ama sadece kahve falıydı,sadece kahve için çok pahalı bence,iyi bir bayandı ama pek başarılı bulmadım...ben de artık son kez birine gidicem ama kararsızım..

hmmmm cok saol canım:) ya hep bugün kesin gidiyorum diyorum sora bi aksilik cıkıo gidemiorum:/ cok merak ediyorum mantıcıyı:)) babyster sende tavsiye ediyosun dimi?? dedikleri cıktımı sana??

ya ben bu hanımı keşfedeli 3 4 ay oldu ztn ara arada hep giderim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim bende.ama hep çıktı bana yani asıl olay çıkmadı diorumya geri herşeyi çıktı bide hiç tutarsın fal bakmadı mesela 1 hafta arayla gitttigimde oldu 1 ay araylada hep aynı şeyleri söyledi.bide bende başlarda her falcı gidi diodum kadın betimlemeyi harika yapıo mesela ve geçen dediği bişey çıktı hani çok garip bişeydi ama çıktı onada şaşırdım o yüzden tekrar gidiyim diorum:)

ya bgn mantıcıdaki bayana gitme niyetindeydim.. sora bi arkadasımdan cihangir kendir adında birini duydum ona gittim:) aranızda giden bilen varmıı nasıl sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…