ya bgn mantıcıdaki bayana gitme niyetindeydim.. sora bi arkadasımdan cihangir kendir adında birini duydum ona gittim:) aranızda giden bilen varmıı nasıl sizce??
ben duymadım nerde yeri? bende bu akşam mantıcıya gidebilirim
tunalıda bi pasajın icinde bakıo.. sen gittin mi mantıcıya?
yok gitmedim işim çıktı ya aslında çok ihtiyacım var.
kızlar ben pazar günü figene gittim ben beğendim bilmiorum ama bildi bariz kadın ama çıkıcak mı bakalım bide çok iddalıydı dediki ben 6 yıldır burdaım olmıcak diosam olmaz ama olcak diosamda olur
figene bende gitmistim 1 ay olcak nerdeyse verdigi tarihler var bakalım olcakmı merakla bekliorum:)
banada 9. ay dedi bakalım o zaman ama sevdim ben en azından geçmişi şimdiyi bildi ama gelecek çıksın istiormmm:)
gelecek bende cıksın istiorum:)) ama o an hissettiklerini sölüyolar bence gerisi bize kalmıs bisi.. yani sonucta gelecegi Allah'tan baska kim bilebilir:)
tabiki Allah bilir ama inş çıkaar ya:/
gelecek bende cıksın istiorum:)) ama o an hissettiklerini sölüyolar bence gerisi bize kalmıs bisi.. yani sonucta gelecegi Allah'tan baska kim bilebilir:)
tabiki Allah bilir ama inş çıkaar ya:/
insalahhhhhh:)
son okuduklarıma bakılırs figen ve mantıcı üstünde yoğunlaşma var...bu ikisi hakkında biraz daha yorum alalımda paramız boşa gitmesin... malum mantıcı 35 tl ymiş...
ama ramazanda geldi yaaaa,, nasıl baktırıcaz şimdi
saddce kahve falımı 35mişş çok yahuu iymiymiş kesin ramazandan sonra bakıtırcaz artıkk olmaz şimdi bildigim kadaryla
ramazanda fal oluyo mu blmiormda mantıcı iidir kızlar gerçkten.kahve bakyo ama baya baya herşeyi sölüo hani yalnz kahve çok die dşünmein derim ben.figenede geçen haftasonu gittim onuda begendim oda bildi baya ama tabi önemli olan çıkması çıkarsa yazarım 2side 9.ay dio bana
ben hep gecerim manticinin onunden ama ne alaka mantici-fal diye diye gitmiodum.. anlasildiki bana mantici yolu gozuktu. galiba ramazanida beklyemicem(
nerdesiniz arkadaşım uzun zamandır yoktunuz? yoksa yeni bir falcımı buldunuz size msj atmıştım okumadınız sanırım pınar hakkında idi size söledikleri birebir çıktımı ? bana sölediğinin 1 tanesi çıktıve benim için önemli idi diğerleri içinde ümit etmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?