cnm 6. his yasemin kim? bilgi alabilir miyim?Şuan refika abla 6. His yasemin (işkem yaptrdım) ve evim cafe fundanın dediği tarih tamamen uydu ama son bi konusma yaomam gerekşo eger konusma soneası dedikleri gibi olursa ozaman tamamen tuttu heosi derim :) ama suan dedikleri tutuyor şeklünde ilerlio
Merhaba Arkadaşlar Türkiyenin Heryerinde Fal Baktıran Biri Olarak Gittiğim Herkesi Anlatmak İstiyorum. İlk deneyimimden başlayarak.
Güler Abla (Sivas): Evinde bakar genellikle kayıpları bulur genellikle mevkili ve maddi durumu iyi kişiler gider çünkü parayı sever büyü falan yapmaz ama antepde bir hocası var ona çözdürdüğünü belirtir. Ben fal için gitmiştim. Artık bana bakma istemediğini söyledi (150tl ücreti)
Elif (Ankara): Kuaförde tanıştığım biridir fal bakar çoğunlukla olumsuz şeyler söyler yani olumsuz bir kişiliği var ama dediklerinin %60ı çıkar
Özge (İstanbul): Evet iyidir hissiyatı çok kuvvetlidir. Bu iş olucakmı, bu kişiyle olurmu sorularınıza en net cevap veren kişidir.
Handa (İstanbul): Tespitleri çok iyidir. Sormak istediğiniz kişiyi size en zayıf noktasına kadar söyler. Gelecek ile ilgili söylediği şeyler bana çıkmıştır. Ama randevu sırası çok doludur.
Yağmur (İstanbul): Evet söylediği herşey benide iş arkadaşlarımıda şaşırtmıştır. Çünkü baktırdığınzda saçma diyip arkasından tek tek çıkar. Ve sürekli gittiğim biridir.
Neslihan (Mersin): Tam bir sahtekar kişi ismi verdiğinizde internetten araştırma yapıp size saçma sapan yorum yapan bir sah....
Melehat (İstanbul): Bilemiyorum. Bana dediği hiçbirşey çıkmadı ama istanbulda meşhur biridir. Yani baktığı faldan bişey anlamıyosunuz.
Efsun(Ankara): Tavsiye etmiyorum. Beni tatmin etmedi. (Çıkmadı)
Sevda (İstanbul): 2 yıl önce baktırmıştım. İyi denebilir.
Samao (İstanbul): Tırt.
Tuğçe (Ankara): Yani ben tuğçeyi beğenirim. Çünkü beni şaşırtacak derecede söylediği birçok şeyi yaşamışımdır. Ama yinede yüzdeyüz diyemem
Yasemin Gül: Çıkmadı
Yasamin Kara: İlk defa bir insana waww demişimdir fal bakarken hayretle ama gelecek ile ilgili birşey çıkmadı. 2-3. de bozdu
Melek (Ankara-Turuncu): Yeni gelmiş ama onun dedikleri henüz zamanı var ama kesin dediği birşey kısa vadeli çıkmadı. Sallayın. Param olursa belki denerim
(Ankara-Turuncu)-Soner, Yıldız, Kader, Aşkın, Yeliz ve diğerleri : Tabiki çıkmadı :)
Sıla (Ankara) : Yani sanırım en beğendiklerimden biri olumsuz birçok şey çıkmış olsada iyi denebilecekler arasında.
Kader (Ankara-Yenimahlle): Hiç iandırıcı gelmedi hatta saçmaydı. Çıkmadıda
Leyla (Ankara): Sahtekar. 2 sene önce çok iyiydi hatta baya ama artık bozmuş. Sürekli saate bkıp duruyo aynı şeyleri tekrarlıyo bide 100tl
Demet (Gırgır): Allahım nekadar olumsuz bad suratlı bir kız. Ama 1 sene önce dediği şey çıktı. Geçen ay gittim ve söylediği şey hiç hoşuma gitmedi benim düşüncemi söyledi ama bilmiyorum. Çıkarmı.
Yeter (Ankara): Sanırım herkesi aynı şeyi söylüyor. Hatırlamıyorum bile çünkü okadar inançsızdım.
Nur (Dilça Sanırım): Yani bilmiyorum. Çıkarmı çıkmazmı ama çok ağladım. Onu biliyorum ve ogün bugündür kendimi toplayamıyorum.
Hatırladıklarım ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi benim his gücüm oldukça fazla olduğu için karşıdaki falcının benim için söylediklerinin doğruluğunu zaten anlayabiliyorum. O yüzden size şunu söyleyebilirim beklentiye girmeyin. Girdiğinzde gerçekten erteliyosunuz güzel olanları. Benim aradığım sıradan falcılar değil gerçekten işte bu diyebileceğim biri.
boşuna insanları yalnış yönlendirmeyin. o kadın akıl verir ama fal bakmaz.Merhaba. Kızılay Cidan cafe'de Yurdagül hanim var. Hem kahve hem tarot bakiyor. Iyi veya kotu herseyi soyleyen, sorduğunuz her sorunun cevabını alabileceğiniz bir insan kendisi. Bazi sıkıntılarım olmustu Geçtiğimiz şubat ayında cezaevinde oldugumu hangi tarihte çıkıp cikamayacagimi söylemişti. Hatta ve hatta avukatların aksine söylediği herşey tek tek gerçekleşti. Aklıma takılan en ufak sorun da kendisine danışırım ve asla pişman olmadım. Kesinlikle kefilim ve tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız. Duyduklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Üstelik ücret de çok uygun . Bir deneyin derim.. Iyi günler
Hanımefendi. Kimseyi yanlış yönlendiriyoruz bende giden arkadaşlarım da gayet memnun kaldık. Sizin bahsettiğiniz kişi başka birisidir. Üstelik kim olursa olsun siz menmun kalmadınız diye burda insanları kötüleyemezsiniz. Ben basımdan geçen olayı anlattım ve kesinlikle fikrimin de arkasindayim. Hoşunuza gitmiyorsa yorumlamazsınız konu kapanır. Iyi günler.boşuna insanları yalnış yönlendirmeyin. o kadın akıl verir ama fal bakmaz.
ben ona geçen sene hoşbeşteyken gitmiştim hatta 3 arkadaş gittik. hiçbirimize çıkmadı.
en kıytırık falcılardan biridir.
duyduğum kadarıyla da gittiği her kafeden kovuluyormuş.
saçma sapan biri bence.
niye bu kadar alındınız?Hanımefendi. Kimseyi yanlış yönlendiriyoruz bende giden arkadaşlarım da gayet memnun kaldık. Sizin bahsettiğiniz kişi başka birisidir. Üstelik kim olursa olsun siz menmun kalmadınız diye burda insanları kötüleyemezsiniz. Ben basımdan geçen olayı anlattım ve kesinlikle fikrimin de arkasindayim. Hoşunuza gitmiyorsa yorumlamazsınız konu kapanır. Iyi günler.
Merhaba. Kızılay Cidan cafe'de Yurdagül hanim var. Hem kahve hem tarot bakiyor. Iyi veya kotu herseyi soyleyen, sorduğunuz her sorunun cevabını alabileceğiniz bir insan kendisi. Bazi sıkıntılarım olmustu Geçtiğimiz şubat ayında cezaevinde oldugumu hangi tarihte çıkıp cikamayacagimi söylemişti. Hatta ve hatta avukatların aksine söylediği herşey tek tek gerçekleşti. Aklıma takılan en ufak sorun da kendisine danışırım ve asla pişman olmadım. Kesinlikle kefilim ve tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız. Duyduklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Üstelik ücret de çok uygun . Bir deneyin derim.. Iyi günler
gerçekten ege iyi çocuk.Arkadaşlar ben bu ara Evim Cafe Ege'ye gittim. Çok düzgün bir çocuk anı çok iyi anlatıyor. Gelecekle ilgili ise zaman olduğu için oldu diyemiyorum.
Bu arka bahçe kafe nerdeymişki yaBirini sormak istiyorum kızlar;
Teyzemi götürmüştüm falı ucuz diye falcı bir arkadaşım önermişti ona okadar çok baktırıyorum ki oda gittiği herkesi öneriyo bana :)
Arka bahçe kafede esmer bi kadın var ismini hatırlayamıyorum ama teyzem çok beğenmişti. Bende pek açıkcası anlam verememiştim. Ama söylediği çok önemli bir detayı hatırladım sizce nasıl bir kadın.
Birde dün bir arkadaşın önerisi ile Vera dediğiniz kıza gittim. Enerjisini çok beğendim yani tespitleri çok güzeldi, akıllıca ve mantıklıydı yani yuvarlak hiç konuşmadı ama gelecek ile alakalı biliyosunuzki bu piyasadaki türdeki fallar (, atroloji vb) olasılık ve kısa vadeli ve değişebilir olduğu için tutar mı bilmiyorum. Geleceğe takılı kalmayacaksanız anı sormak için gidilebilir.
fena gömüyorsun arkadaşım tespitler şahane ayy çok güldümayrıca bunu da yazmazsam çatlarım.
yurdagül hanım denilen o bayandan cidan kafedeki müşteriler de şikayetçiydi.
ona enerji vampiri adını vermişlerdi.
iyi tespit.
ayrıca fal bakanlarda kimseye onun olduğu yere gitmeyin diyordu.
bu da çok kaşındığın için cnm.
beni bilen bilir.kimseye eyvallahım da yok.
Bu arka bahçe kafe nerdeymişki ya
Vera ya devamlı giderim tespitleri çok iyi dediğin gibi biçok yönlendirdiğim insanda çok memnun kaldıklarını söyledi fal bakma tarzı biraz değişik söylediği herşeyi kağıda yazıp veriyor biçok falcı ses kaydı bile almama izin vermiyor sanırım söylediklerini aklımda tutamıyım diyeayrıca işe yarar dualar filan da veriyor bu kız öyle değil ama umarım gelecekle ilgili tahminleride tutar canım bana söylediği biçok şeyi yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?