Ankara'daki Falcılar

cnm 6. his yasemin kim? bilgi alabilir miyim?
fundanın dedikleri çıkar inşallah. ona ben de baktırdım.

Bu arada unuttuğum ve aklıma gelen diğer falcılarıda yazıyımda kızlar sizinde bilginiz olsun;

Sembol Kafe; Mirza, Funda, Aykut, Gökhan, Gülçin. Hiçbiri çıkmadı.
Sinem: Turuncu kafe yani yuvarlak konuşuyo o yüzden gerek yok bence bi falcı açık ve net olmalı
Çimen : Yeni baktırdım bilmiyorum. Ama inandırıcı gelmedi
Nilgün (Evim Kafe): Terapi için iyi
Figen: Tam bi saçmalık

Hatırladıklarım olursa yine yazarım. Ama şunu söyleyebilirim bunların hiçbiri gerçek falcı değil. Enerji tutması meselesi değildir fal işi biliyosa biliyodur. Sadece insanlar duymak istediklerine inanır okadar. Ama ben duymak istediklerim değilde gerçekten olumsuz negatif olmayan ama net konuşan bir falcı arıyorum. ğer varsa bildiğiniz waww diyebileceğiniz memnun kalırım.

Merhaba. Kızılay Cidan cafe'de Yurdagül hanim var. Hem kahve hem tarot bakiyor. Iyi veya kotu herseyi soyleyen, sorduğunuz her sorunun cevabını alabileceğiniz bir insan kendisi. Bazi sıkıntılarım olmustu Geçtiğimiz şubat ayında cezaevinde oldugumu hangi tarihte çıkıp cikamayacagimi söylemişti. Hatta ve hatta avukatların aksine söylediği herşey tek tek gerçekleşti. Aklıma takılan en ufak sorun da kendisine danışırım ve asla pişman olmadım. Kesinlikle kefilim ve tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız. Duyduklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Üstelik ücret de çok uygun . Bir deneyin derim.. Iyi günler

Merhaba. Kızılay Cidan cafe'de Yurdagül hanim var. Hem kahve hem tarot bakiyor. Iyi veya kotu herseyi soyleyen, sorduğunuz her sorunun cevabını alabileceğiniz bir insan kendisi. Bazi sıkıntılarım olmustu Geçtiğimiz şubat ayında cezaevinde oldugumu hangi tarihte çıkıp cikamayacagimi söylemişti. Hatta ve hatta avukatların aksine söylediği herşey tek tek gerçekleşti. Aklıma takılan en ufak sorun da kendisine danışırım ve asla pişman olmadım. Kesinlikle kefilim ve tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız. Duyduklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Üstelik ücret de çok uygun . Bir deneyin derim.. Iyi günler

Cidan kafede de birine baktormıstım ondan da cok memmun kalmıstım
Yaeemine yaklaşık5-6 ay önce gifrtittim düzelemeycek gibi oldu ama yıdızname si tuttu dediği gibi yanş

boşuna insanları yalnış yönlendirmeyin. o kadın akıl verir ama fal bakmaz.
ben ona geçen sene hoşbeşteyken gitmiştim hatta 3 arkadaş gittik. hiçbirimize çıkmadı.
en kıytırık falcılardan biridir.
duyduğum kadarıyla da gittiği her kafeden kovuluyormuş.
saçma sapan biri bence.

bu arada arkadaşlar aklıma gelen ilginç bir şeyi sizinle paylaşmak istedim.
hani şu annesini öldüren başakmıydı neydi bir kız vardı. onun falcısı vardı bu çelikler pasajında.
valla adını bile hatırlamıyorum. ama bugün çok ilginç bir şekilde şehir dışından bir arkadaşımla telefonda kadının falını konuştuk ta çok ama çok ilginç o kadın ne dediyse biz yaşamışız. valla ikimizde çok şaşırdık.
hatta kadın bizi kazıklamaya filan kalkmıştı. çok kızmıştık. ama valla o paralar helala olsun galiba suya 250 şey tl de bayılmıştık geçen sene ama çıkmış.

Hanımefendi. Kimseyi yanlış yönlendiriyoruz bende giden arkadaşlarım da gayet memnun kaldık. Sizin bahsettiğiniz kişi başka birisidir. Üstelik kim olursa olsun siz menmun kalmadınız diye burda insanları kötüleyemezsiniz. Ben basımdan geçen olayı anlattım ve kesinlikle fikrimin de arkasindayim. Hoşunuza gitmiyorsa yorumlamazsınız konu kapanır. Iyi günler.

niye bu kadar alındınız?
burayı bütün falcılar da takip ettiğine göre
siz kimsiniz acaba?
ayrıca ben de fikrimin arkasındayım. iyi bir falcı olsaydı zaten biz de giderdik.
ayrıca yazım üslubunuzdan da kim olduğunuzu anladım. bu da çok komik oldu.

üyelik dün ve yalnızca yurdagül hanım hakkında.
bu da olmadı be abla.

ayrıca bunu da yazmazsam çatlarım.
yurdagül hanım denilen o bayandan cidan kafedeki müşteriler de şikayetçiydi.
ona enerji vampiri adını vermişlerdi.
iyi tespit.
ayrıca fal bakanlarda kimseye onun olduğu yere gitmeyin diyordu.
bu da çok kaşındığın için cnm.
beni bilen bilir.kimseye eyvallahım da yok.

Bence de YURDAGÜL hakkında bu kadar iddialı kesinlikle gidin demeniz hatalı.. Siz sevmiş olabilirsiniz o kişiyi; ancak 2 yıl önce ben o kadının dediğine inansaydım. Şu an sevdiğim kişiyle evli ve çocukluydum. Ama o şu an başkası ile evlendi. Demem o ki bu kadar iddialı olmayın...

Arkadaşlar ben bu ara Evim Cafe Ege'ye gittim. Çok düzgün bir çocuk anı çok iyi anlatıyor. Gelecekle ilgili ise zaman olduğu için oldu diyemiyorum.

Ve şimdi farkettim yukarıda bir arkadaş Yurdagül'e giden enerji düşürüyor gibi bir şey yazmış. Hakikaten ben o kadına gittikten sonra işim gücüm bir süre rast gitmedi, ve erkek arkadaşım bir anda gitti hayatımdan..

Birini sormak istiyorum kızlar;
Teyzemi götürmüştüm falı ucuz diye falcı bir arkadaşım önermişti ona okadar çok baktırıyorum ki oda gittiği herkesi öneriyo bana :)

Arka bahçe kafede esmer bi kadın var ismini hatırlayamıyorum ama teyzem çok beğenmişti. Bende pek açıkcası anlam verememiştim. Ama söylediği çok önemli bir detayı hatırladım sizce nasıl bir kadın.

Birde dün bir arkadaşın önerisi ile Vera dediğiniz kıza gittim. Enerjisini çok beğendim yani tespitleri çok güzeldi, akıllıca ve mantıklıydı yani yuvarlak hiç konuşmadı ama gelecek ile alakalı biliyosunuzki bu piyasadaki türdeki fallar (tarot, atroloji vb) olasılık ve kısa vadeli ve değişebilir olduğu için tutar mı bilmiyorum. Geleceğe takılı kalmayacaksanız anı sormak için gidilebilir.

Arkadaşlar ben bu ara Evim Cafe Ege'ye gittim. Çok düzgün bir çocuk anı çok iyi anlatıyor. Gelecekle ilgili ise zaman olduğu için oldu diyemiyorum.
gerçekten ege iyi çocuk.
bak evimde funda da iyi hatta bir arkadaşa önermiştim. o da memnun kalmış.

Bu arka bahçe kafe nerdeymişki ya
Vera ya devamlı giderim tespitleri çok iyi dediğin gibi biçok yönlendirdiğim insanda çok memnun kaldıklarını söyledi fal bakma tarzı biraz değişik söylediği herşeyi kağıda yazıp veriyor biçok falcı ses kaydı bile almama izin vermiyor sanırım söylediklerini aklımda tutamıyım diye ayrıca işe yarar dualar filan da veriyor bu kız öyle değil ama umarım gelecekle ilgili tahminleride tutar canım bana söylediği biçok şeyi yaşadım

fena gömüyorsun arkadaşım tespitler şahane ayy çok güldüm fikrine ve dürüstlüğüne güvenerekten soruyorum gerçekten önerebileceğin iyi biri var mı yeni kan lazım ya

Sakaryada koton var onun karşısında kuytu biryer içerisi çok kirli :)) Onuda falcı bir arkadaşım önermişti dediğim gibi 25tl denenebilir.

Açıkcası Bende iyi bir falcı arıyorum Taksim, Cihangir, Kadıköy, Pendik, Nişantaşı, Yenibosna, Başakşehir, Bakırköy,Kızılay,Yenimahalle, İlker, Keklik, Bahçeli, Sivas, Mersin, Mardin.... yani aklına gelebilecek türkiye de ki bütün falcıları denedim ama yok yok yani birtanede tamam ya dediği herşeyi yaşadım diyebileceğim bir kişi bile çıkmadı olmadıda bence bazılarında sadece tutuyo denk geliyo, birde senin düşüncelerini korkuluarını yada istediklerini sana söylüyolar bence çünkü zaten ahir zamandayız herkesin hissiyatı çok açık o yüzden bende bu konuda baya bir uzmanlaştım.
Sanırım bi Sıla beni etkiledi diyebilirim ha iyi olan hiçbirşey şuan çıkmadı orası ayrı ama kötü olanları sağolsun hepsini yaşadım. Onada 100 üzerinden 50 verebilirim.
Bir arkadaşta Cidan kafe Nuray demiş onu denemedim ama kızılay falcısı ne beklenir onuda bilmiyorum ama denicem onuda.

Birde Gırgır kafedeki Demet nasıl sence çıkıyomu onun dedikleri çok olumsuz bi kadın ama yorum almak isterim bilenlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…