Geçen sene ayrıldığım sevgilim üstüne yoğunlaşmıştı benden kaynaklı. kişi ile alakalı dedikleri çıkmadı; ben başka biri ile sevgili oldum ve o kişiden bir daha hiç haber almadım:) ama enerjisi çok pozitif bir kadın, belki bende tutturamadı sadece bilemiyorum.Kristin Demirci nasıldı?
Merhaba istanbuldakilerin telefonu veya cafe ismi yada adres yazablrmisiniz özelden coook saolun smdidenMerhaba Arkadaşlar Türkiyenin Heryerinde Fal Baktıran Biri Olarak Gittiğim Herkesi Anlatmak İstiyorum. İlk deneyimimden başlayarak.
Güler Abla (Sivas): Evinde bakar genellikle kayıpları bulur genellikle mevkili ve maddi durumu iyi kişiler gider çünkü parayı sever büyü falan yapmaz ama antepde bir hocası var ona çözdürdüğünü belirtir. Ben fal için gitmiştim. Artık bana bakma istemediğini söyledi (150tl ücreti)
Elif (Ankara): Kuaförde tanıştığım biridir fal bakar çoğunlukla olumsuz şeyler söyler yani olumsuz bir kişiliği var ama dediklerinin %60ı çıkar
Özge (İstanbul): Evet iyidir hissiyatı çok kuvvetlidir. Bu iş olucakmı, bu kişiyle olurmu sorularınıza en net cevap veren kişidir.
Handa (İstanbul): Tespitleri çok iyidir. Sormak istediğiniz kişiyi size en zayıf noktasına kadar söyler. Gelecek ile ilgili söylediği şeyler bana çıkmıştır. Ama randevu sırası çok doludur.
Yağmur (İstanbul): Evet söylediği herşey benide iş arkadaşlarımıda şaşırtmıştır. Çünkü baktırdığınzda saçma diyip arkasından tek tek çıkar. Ve sürekli gittiğim biridir.
Neslihan (Mersin): Tam bir sahtekar kişi ismi verdiğinizde internetten araştırma yapıp size saçma sapan yorum yapan bir sah....
Melehat (İstanbul): Bilemiyorum. Bana dediği hiçbirşey çıkmadı ama istanbulda meşhur biridir. Yani baktığı faldan bişey anlamıyosunuz.
Efsun(Ankara): Tavsiye etmiyorum. Beni tatmin etmedi. (Çıkmadı)
Sevda (İstanbul): 2 yıl önce baktırmıştım. İyi denebilir.
Samao (İstanbul): Tırt.
Tuğçe (Ankara): Yani ben tuğçeyi beğenirim. Çünkü beni şaşırtacak derecede söylediği birçok şeyi yaşamışımdır. Ama yinede yüzdeyüz diyemem
Yasemin Gül: Çıkmadı
Yasamin Kara: İlk defa bir insana waww demişimdir fal bakarken hayretle ama gelecek ile ilgili birşey çıkmadı. 2-3. de bozdu
Melek (Ankara-Turuncu): Yeni gelmiş ama onun dedikleri henüz zamanı var ama kesin dediği birşey kısa vadeli çıkmadı. Sallayın. Param olursa belki denerim
(Ankara-Turuncu)-Soner, Yıldız, Kader, Aşkın, Yeliz ve diğerleri : Tabiki çıkmadı :)
Sıla (Ankara) : Yani sanırım en beğendiklerimden biri olumsuz birçok şey çıkmış olsada iyi denebilecekler arasında.
Kader (Ankara-Yenimahlle): Hiç iandırıcı gelmedi hatta saçmaydı. Çıkmadıda
Leyla (Ankara): Sahtekar. 2 sene önce çok iyiydi hatta baya ama artık bozmuş. Sürekli saate bkıp duruyo aynı şeyleri tekrarlıyo bide 100tl
Demet (Gırgır): Allahım nekadar olumsuz bad suratlı bir kız. Ama 1 sene önce dediği şey çıktı. Geçen ay gittim ve söylediği şey hiç hoşuma gitmedi benim düşüncemi söyledi ama bilmiyorum. Çıkarmı.
Yeter (Ankara): Sanırım herkesi aynı şeyi söylüyor. Hatırlamıyorum bile çünkü okadar inançsızdım.
Nur (Dilça Sanırım): Yani bilmiyorum. Çıkarmı çıkmazmı ama çok ağladım. Onu biliyorum ve ogün bugündür kendimi toplayamıyorum.
Hatırladıklarım ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi benim his gücüm oldukça fazla olduğu için karşıdaki falcının benim için söylediklerinin doğruluğunu zaten anlayabiliyorum. O yüzden size şunu söyleyebilirim beklentiye girmeyin. Girdiğinzde gerçekten erteliyosunuz güzel olanları. Benim aradığım sıradan falcılar değil gerçekten işte bu diyebileceğim biri.
Merhaba yeliz hanımın nosunu atarmısınzBurada beylikdüzü nde fal bakan yeliz hanımın adını alıp fal baktirdim . Dedikleri gerçekleşti büyük bir kısmı. 1 ay önce ankarada fal bakan ışıl hanımla söyledikleri örtüştü...
Merhaba yeliz hanımın nosunu atarmısınz[/QUO
ankaradakini istiorum en acilll olarakMerhaba Arkadaşlar Türkiyenin Heryerinde Fal Baktıran Biri Olarak Gittiğim Herkesi Anlatmak İstiyorum. İlk deneyimimden başlayarak.
Güler Abla (Sivas): Evinde bakar genellikle kayıpları bulur genellikle mevkili ve maddi durumu iyi kişiler gider çünkü parayı sever büyü falan yapmaz ama antepde bir hocası var ona çözdürdüğünü belirtir. Ben fal için gitmiştim. Artık bana bakma istemediğini söyledi (150tl ücreti)
Elif (Ankara): Kuaförde tanıştığım biridir fal bakar çoğunlukla olumsuz şeyler söyler yani olumsuz bir kişiliği var ama dediklerinin %60ı çıkar
Özge (İstanbul): Evet iyidir hissiyatı çok kuvvetlidir. Bu iş olucakmı, bu kişiyle olurmu sorularınıza en net cevap veren kişidir.
Handa (İstanbul): Tespitleri çok iyidir. Sormak istediğiniz kişiyi size en zayıf noktasına kadar söyler. Gelecek ile ilgili söylediği şeyler bana çıkmıştır. Ama randevu sırası çok doludur.
Yağmur (İstanbul): Evet söylediği herşey benide iş arkadaşlarımıda şaşırtmıştır. Çünkü baktırdığınzda saçma diyip arkasından tek tek çıkar. Ve sürekli gittiğim biridir.
Neslihan (Mersin): Tam bir sahtekar kişi ismi verdiğinizde internetten araştırma yapıp size saçma sapan yorum yapan bir sah....
Melehat (İstanbul): Bilemiyorum. Bana dediği hiçbirşey çıkmadı ama istanbulda meşhur biridir. Yani baktığı faldan bişey anlamıyosunuz.
Efsun(Ankara): Tavsiye etmiyorum. Beni tatmin etmedi. (Çıkmadı)
Sevda (İstanbul): 2 yıl önce baktırmıştım. İyi denebilir.
Samao (İstanbul): Tırt.
Tuğçe (Ankara): Yani ben tuğçeyi beğenirim. Çünkü beni şaşırtacak derecede söylediği birçok şeyi yaşamışımdır. Ama yinede yüzdeyüz diyemem
Yasemin Gül: Çıkmadı
Yasamin Kara: İlk defa bir insana waww demişimdir fal bakarken hayretle ama gelecek ile ilgili birşey çıkmadı. 2-3. de bozdu
Melek (Ankara-Turuncu): Yeni gelmiş ama onun dedikleri henüz zamanı var ama kesin dediği birşey kısa vadeli çıkmadı. Sallayın. Param olursa belki denerim
(Ankara-Turuncu)-Soner, Yıldız, Kader, Aşkın, Yeliz ve diğerleri : Tabiki çıkmadı :)
Sıla (Ankara) : Yani sanırım en beğendiklerimden biri olumsuz birçok şey çıkmış olsada iyi denebilecekler arasında.
Kader (Ankara-Yenimahlle): Hiç iandırıcı gelmedi hatta saçmaydı. Çıkmadıda
Leyla (Ankara): Sahtekar. 2 sene önce çok iyiydi hatta baya ama artık bozmuş. Sürekli saate bkıp duruyo aynı şeyleri tekrarlıyo bide 100tl
Demet (Gırgır): Allahım nekadar olumsuz bad suratlı bir kız. Ama 1 sene önce dediği şey çıktı. Geçen ay gittim ve söylediği şey hiç hoşuma gitmedi benim düşüncemi söyledi ama bilmiyorum. Çıkarmı.
Yeter (Ankara): Sanırım herkesi aynı şeyi söylüyor. Hatırlamıyorum bile çünkü okadar inançsızdım.
Nur (Dilça Sanırım): Yani bilmiyorum. Çıkarmı çıkmazmı ama çok ağladım. Onu biliyorum ve ogün bugündür kendimi toplayamıyorum.
Hatırladıklarım ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi benim his gücüm oldukça fazla olduğu için karşıdaki falcının benim için söylediklerinin doğruluğunu zaten anlayabiliyorum. O yüzden size şunu söyleyebilirim beklentiye girmeyin. Girdiğinzde gerçekten erteliyosunuz güzel olanları. Benim aradığım sıradan falcılar değil gerçekten işte bu diyebileceğim biri.
Sıla nın yeri nerdeydi Ankara da arkadaşlar bi de olumsuz düşüncesi olan varmıydı
vera ya bende gıtmıstım acıkcası fıyaskoydu bana dedıklerının hıcbırı cıkmadı bılmıorum enerjımız hıc uyusmadı belkıde yanıVerayı tek geçiyorum 2016 da bi sevgilim vardı ayrıldıktan 1 ay sonra gitti başkasıyla evlendi gerizeka taaa ozaman bana 2018 ekimde boşanacaklar demişti dün haberini aldım mahkemeye vermiş boşanma davası açıyomuş ilahi adalet
juno'dan memnun kalmadın mı? juno'nun bloğunu okurum ve başarılı bir astrolog olduğunu düşünüyordum..şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)
Asenaaa kuzummm ankarada varmi tavsiye edebileceginnnn ?Tatlım sılaya baktıracağına gel bana baktır. Çok sağlam beyin okur ki biz buna arkadaşlarının söylediklerini bize aktarır diyoruz senin düşüncelerini olacakmışşş gibi sana aktarır. Hiçbir şey olmaz. Sonra öööle kalırsın. Tavsiye etmem. Ben çok uzun zamandır gitmiyorum. Eski popülaritesinin kaldığını da zannetmiyorum. Şu an bildiğimiz hangi falcı varsa hepsi bitik. Taze kan lazım. Ona da gidecek inanç kalmadı. Ama sıla ya gitmeneni tavsiye ederim. Çok memnun kalırsın bak hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu. Ama ne yazık ki sonuç tam bir fiyaskoydu. Yazık etme kendine.
Valla bilmiyorumki canım tee ozamanki olay çıktı işte paylaşım dedimvera ya bende gıtmıstım acıkcası fıyaskoydu bana dedıklerının hıcbırı cıkmadı bılmıorum enerjımız hıc uyusmadı belkıde yanı
Kızılayda 3. GözYeri nerde canım
sana aynen katılıyorum cnm. hem de her konuda .Tatlım sılaya baktıracağına gel bana baktır. Çok sağlam beyin okur ki biz buna arkadaşlarının söylediklerini bize aktarır diyoruz senin düşüncelerini olacakmışşş gibi sana aktarır. Hiçbir şey olmaz. Sonra öööle kalırsın. Tavsiye etmem. Ben çok uzun zamandır gitmiyorum. Eski popülaritesinin kaldığını da zannetmiyorum. Şu an bildiğimiz hangi falcı varsa hepsi bitik. Taze kan lazım. Ona da gidecek inanç kalmadı. Ama sıla ya gitmeneni tavsiye ederim. Çok memnun kalırsın bak hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu. Ama ne yazık ki sonuç tam bir fiyaskoydu. Yazık etme kendine.
valla en doğrusu. kimseden hayır yok.Bu fal işi ile dine çökenler kimler arkadaşlar ben dine çok az kaldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?