Ankara'daki Falcılar

Kristin Demirci nasıldı?
Geçen sene ayrıldığım sevgilim üstüne yoğunlaşmıştı benden kaynaklı. kişi ile alakalı dedikleri çıkmadı; ben başka biri ile sevgili oldum ve o kişiden bir daha hiç haber almadım:) ama enerjisi çok pozitif bir kadın, belki bende tutturamadı sadece bilemiyorum.

Merhaba istanbuldakilerin telefonu veya cafe ismi yada adres yazablrmisiniz özelden coook saolun smdiden

Merhaba yeliz hanımın nosunu atarmısınz[/QUO
ankaradakini istiorum en acilll olarak ( ask acisiiii

Aala gitmeyin evim cafe Ozgenin methini duydum ilk fallari.cok.basarili dierekden hic fiyaskoo cidan cafe figen net soyluyorum faladdin daha ii atio ondan fiyasko turuncu cafe reklam.cok ii is yok para kaybi bicogu sadece reklam 2kisiye gittim ordan cok.meshur oda bana yetti zaten superisi cafe y.mah zaman.we para kaybi falci tuanna ici bos herturlu kayip
Gittm bosampara werdim siz asla gitmeyin..

Sıla nın yeri nerdeydi Ankara da arkadaşlar bi de olumsuz düşüncesi olan varmıydı

Tatlım sılaya baktıracağına gel bana baktır. Çok sağlam beyin okur ki biz buna arkadaşlarının söylediklerini bize aktarır diyoruz senin düşüncelerini olacakmışşş gibi sana aktarır. Hiçbir şey olmaz. Sonra öööle kalırsın. Tavsiye etmem. Ben çok uzun zamandır gitmiyorum. Eski popülaritesinin kaldığını da zannetmiyorum. Şu an bildiğimiz hangi falcı varsa hepsi bitik. Taze kan lazım. Ona da gidecek inanç kalmadı. Ama sıla ya gitmeneni tavsiye ederim. Çok memnun kalırsın bak hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu. Ama ne yazık ki sonuç tam bir fiyaskoydu. Yazık etme kendine.

vera ya bende gıtmıstım acıkcası fıyaskoydu bana dedıklerının hıcbırı cıkmadı bılmıorum enerjımız hıc uyusmadı belkıde yanı

şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)
juno'dan memnun kalmadın mı? juno'nun bloğunu okurum ve başarılı bir astrolog olduğunu düşünüyordum..

Asenaaa kuzummm ankarada varmi tavsiye edebileceginnnn ?

vera ya bende gıtmıstım acıkcası fıyaskoydu bana dedıklerının hıcbırı cıkmadı bılmıorum enerjımız hıc uyusmadı belkıde yanı
Valla bilmiyorumki canım tee ozamanki olay çıktı işte paylaşım dedim

Arkadaşlar sıhhaye de bi apartmanda bi adam yıllar önce fal bakıyordu su falı da dahil böyle kekeme bi adam tanıyan var mı .kendine ait bi yeri vardı

sana aynen katılıyorum cnm. hem de her konuda .
sılaya gelince çok iyi bir insan ama falı tam bir fiyasko ona kalsa ooooooo neler olmuştu.
adam şimdi başka kadınla gününü gün ediyor.
güya bu yıl evlenecektik.
artık ankaradaki falcılara benimde inancım kalmadı.
yok yani burada falcı yok.
o paralar da hepsine haram zıkkım olsun.
okuma yapan ve yardımcı olan bir iki kişi hariç.

Bu fal işi ile dine çökenler kimler arkadaşlar ben dine çok az kaldı da

Bu fal işi ile dine çökenler kimler arkadaşlar ben dine çok az kaldı da
valla en doğrusu. kimseden hayır yok.
hele hele dolandırıcı falcılardan hiç yok.
özelliklede üç harfli vs kullananlardan uzak durmak gerek.
hep kendilerine yönlendiriyorlar.
umarım tez vakitte kurtuluruz bu safsatalardan da onlarda dolandıracak kimseleri bulamazlar.

Evim Cafe den ayrılan Sinem diye biri varmış.hiç baktıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…