bildiğim kadarıyla vera milazdaki sineme fala gidiyordu.Vera nın enerjisi iyi geldi.ama dedikleri çıkar Mı bilmiyorum.içinizde giden ve çıkan var mı Vera ya
Hadi ya çok güldüm ben bu işe şimdibildiğim kadarıyla vera milazdaki sineme fala gidiyordu.
hoş sinemde çıkmıyor ya neyse.
al birini vur ötekine.
bence bu dönen isimlere gitmemek ve yeni birilerini bulmak lazım.
eldekiler hep aynı.
çıkmıyor.
Nerede yasiyosunkiSıla nın yerini bulamadım ben .bi daha ki Ankara ziyaretimde de ona gideyim .zaten sapıttım temelli((
cnm bende felaket tellallığı yapmış olmayayım ama sıla patlayalı çok uzun zaman oldu.Sıla nın yerini bulamadım ben .bi daha ki Ankara ziyaretimde de ona gideyim .zaten sapıttım temelli((
Canım bulursan bana da bildirartık ben çok seçici olmaya karar verdim. zaten epeyice de azalttım falı.
bu arada arkadaşlar.
birinden şirin hanım diye bir bayanı duydum. kadın piyasadan kaybolmuş.
bundan 4 yıl kadar önce fal baktığı insanlar hala onu söyleyip duruyor. duyduklarıma inanamadım. kadın ne dediyse çıkmış.
yerini bilen varsa aranan kan bulundu derim.
inşallah .kadın piyasada yokmuş. umarım buradan okuyan bir tanıdığı bildirir yerini.Canım bulursan bana da bildir
50 li yaşlarda taksim cafede fal bakan inci miydi O ?saçları çok kısa kesilmisinşallah .kadın piyasada yokmuş. umarım buradan okuyan bir tanıdığı bildirir yerini.
falcıların çoğu takip ediyor ama kadının ihtiyacı yok ki.
iyileri biz arıyoruz böyle.
kötülerde bizi arıyor. şu soytarı inci vardı bani aramış falım çıktı mı? diye sormuştu hiç unutmam.
bende ona dedim ki çıksaydı zaten ben sizi aradım siz beni değil.
Sallamış tutmuş işte. İki tipimize bakıp yazıp yazıp duruyorlarYillardir fal baktiriorum eglencesine kafa dagitmaya falan simdiye kadar sadece terapideki fikriyeyle enerjim.tuttu bide ilginctir mayis haziran gbi arkadasmn tawsiesi ustune asmalikonak.cafeye gittim.ordaki adam bana fal bakti ve ekim gbi olmucak biseyden icin olacak dedi soledi sey cikti ama tek bunu hatrliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?