Ankara'daki Falcılar

Vera nın enerjisi iyi geldi.ama dedikleri çıkar Mı bilmiyorum.içinizde giden ve çıkan var mı Vera ya

Vera nın enerjisi iyi geldi.ama dedikleri çıkar Mı bilmiyorum.içinizde giden ve çıkan var mı Vera ya
bildiğim kadarıyla vera milazdaki sineme fala gidiyordu.
hoş sinemde çıkmıyor ya neyse.
al birini vur ötekine.
bence bu dönen isimlere gitmemek ve yeni birilerini bulmak lazım.
eldekiler hep aynı.
çıkmıyor.

bildiğim kadarıyla vera milazdaki sineme fala gidiyordu.
hoş sinemde çıkmıyor ya neyse.
al birini vur ötekine.
bence bu dönen isimlere gitmemek ve yeni birilerini bulmak lazım.
eldekiler hep aynı.
çıkmıyor.
Hadi ya çok güldüm ben bu işe şimdi

Sıla nın yerini bulamadım ben .bi daha ki Ankara ziyaretimde de ona gideyim .zaten sapıttım temelli((

Sıla nın yerini bulamadım ben .bi daha ki Ankara ziyaretimde de ona gideyim .zaten sapıttım temelli((
cnm bende felaket tellallığı yapmış olmayayım ama sıla patlayalı çok uzun zaman oldu.
yorumları oku bence. yazık bu paralara valla.
hiç birimiz kolay para kazanmıyoruz. ama soytarı falcılar iki yalanla dünyanın parasını kazanıyorlar.
bence sılaya boşa gitme. o yalnızca beyin okur ve sana senin hayallerini çok güzel pazarlar .hepsi bu.

artık ben çok seçici olmaya karar verdim. zaten epeyice de azalttım falı.
bu arada arkadaşlar.
birinden şirin hanım diye bir bayanı duydum. kadın piyasadan kaybolmuş.
bundan 4 yıl kadar önce fal baktığı insanlar hala onu söyleyip duruyor. duyduklarıma inanamadım. kadın ne dediyse çıkmış.
yerini bilen varsa aranan kan bulundu derim.

Canım bulursan bana da bildir

Canım bulursan bana da bildir
inşallah .kadın piyasada yokmuş. umarım buradan okuyan bir tanıdığı bildirir yerini.
falcıların çoğu takip ediyor ama kadının ihtiyacı yok ki.
iyileri biz arıyoruz böyle.
kötülerde bizi arıyor. şu soytarı inci vardı bani aramış falım çıktı mı? diye sormuştu hiç unutmam.
bende ona dedim ki çıksaydı zaten ben sizi aradım siz beni değil.

Şu turuncudaki yeni biri varfı buz patwnli nasıl son gidenler yrum yapabilie mi yoksaen ucuz olan fundayamı gidyim :))

50 li yaşlarda taksim cafede fal bakan inci miydi O ?saçları çok kısa kesilmis

Fala gıdınce ne oluyor ki? Olan yine oluyor olmayan yine olmuyor. Gıden paraya oluyor. Senın cebındekı para onlardan duymak istedıgın hayaller için onların cebıne geçiyor. Herşey daha da kötüye gıdıyor baktırınca. Eglence dışında pek yaklaşmamak bel bağlamamak lazım. Bu işlere de anladıgım kadarı ile bulaşmamak.

Turuncudaki zeynodan bahsedio herkez buzpatenindeki kiz oraya gecms ya turuncunn bicok falcisi fiyaskodur ama ..

Yillardir fal baktiriorum eglencesine kafa dagitmaya falan simdiye kadar sadece terapideki fikriyeyle enerjim.tuttu bide ilginctir mayis haziran gbi arkadasmn tawsiesi ustune asmalikonak.cafeye gittim.ordaki adam bana fal bakti ve ekim gbi olmucak biseyden icin olacak dedi soledi sey cikti ama tek bunu hatrliorm

Sallamış tutmuş işte. İki tipimize bakıp yazıp yazıp duruyorlar

O kadar falcıya gıdınce illa biri atıyor tutuyor işte. Hele bazıları ne anı biliyor ne geçmişi... Amaaaan gıden gıtsın. Gıdenı kimse tutamaz Allah hepımıze guzel baht versın kızlar boşverın. Falcıya gıdecegımıze ıkı cocuk guldurelım dualarını alırız valla. İşimiz rast gıder

Vera iyi bir kız ama bana işimle ilgili dedikleri hiç tutmadı.
Evim Cafedeki Özlem felaket tellalı gibi, onunda tutmadı Allahtan..
Evim cafede özge vardı gitmiş, o kızın iskambil falı çok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…