Bende hem maddi hem manevi olarka uzun süre gitmicem.. biseyler değişsin diyw giduyrouz..halbuki hicbisey değişmez.. kabullenmekten baska çare yok.. değişiklik olursa yazarim... onun dışında kimseye gitmicem artık kararliyim ... cunki cok zarara girdim :/En çok şuna sinir oluyorum; adam kendi egosunu tatmin etmek için yaklaşıyor sonra ilgi görünce de geri çekiliyor. Falcılar da buna önce çanak tutuyor. Sonra aa yok yok olmaz diyor. Baştan söyle kardeşim.
Neyse durumlar değişirse yazarım. Ama çok uzun süre tavsiye ettiğim kişilere gitmeyi düşünmüyorum. Beni geriye çekiyorlar çünkü...
cnm fal değişebiliyormuş.Aynen tatlım. Ben de şimdi full kaçışa geçiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek, kimin falı çıkacak, kiminki patlayacak. Kızlar size bir şey soracağım bir de sizce fal değişir mi?
Kahve bakıyo. Bende 1 kere baktırdım. Ama ben beğendimPeki ne falı bakıyor
tüm erkekler sürünsün inşallah.Benim bu fal işine girmemem neden olan şahsı Allah’a havale ediyorum .tek dileğim var çok çok çok mutsuz olsun ya.burdan da feryat ettim çok rahatladım .çok teşekkürler herkese((
Benim enerjimin tuttuğu şu anda tek kişi huriye yaklaşık 8 aydır ona gidiyorum.. 3.gözdeki bayan 5 gün sonra konuşacaksınız dedi konuşmadık ama 5. Gün beni kasderek yanındaki kişilere birşeyler söyledi lafa atılsam konuşurduk. Bakalım bekliyoruz.
Devrim i mi diyor acaba ? O kadına 2 ay önce baktirmistim bana dediklerini tam hatırlamıyorum beğenmemişim demekki ama arkadaşıma dedikleri çıkmıştı3. Gözdeki bayan kim?
Medyum Devrim piyasada yok ki... Orada Vera var... Allah Allah Devrim geri mi geldi. Ben bulamadım Devrimi.Devrim i mi diyor acaba ? O kadına 2 ay önce baktirmistim bana dediklerini tam hatırlamıyorum beğenmemişim demekki ama arkadaşıma dedikleri çıkmıştı
Medyum Devrim piyasada yok ki... Orada Vera var... Allah Allah Devrim geri mi geldi. Ben bulamadım Devrimi.
Medyum Devrim piyasada yok ki... Orada Vera var... Allah Allah Devrim geri mi geldi. Ben bulamadım Devrimi.
Berbat ötesi sakın gidip paranı harcamaKızlar acil cevap nolur SERMİN hakkında ne düşünüyosunuz falları cıkıyormu eskiler daha iyi bilir
Teşekkür ederim canım ya. Ben Devrimi çok arıyordum ama sen de beğenmemişsin.Karanfilde sılanın olduğu binanın yanında bir aparmam girişi vardı ordan girince abdullah ile devrim aynı yerdeydi . Orası 3. Göz değil de başka biryer ise bilmiyorum. Ben orayı diyor arkadas sandim
Teşekkür ederim canım ya. Ben Devrimi çok arıyordum ama sen de beğenmemişsin.
Devrim hanımı bana çok önce söylediler ama kaybolmuş 3. Göz deymiş ayrılmış sahibine sorduğumda nerede bılmıyorum dedi ben de o zaman Vera ya baktırmıştım. Yıne de teşekkür ederim. Herhalde ata İskenderin karşısında bir yerde...Ben beğenmemiştim neyi beğenmedim hatırlamıyorum ama ases kaydı vardı dinlerim
Arkadaşıma an ile ilgili birşeyler söylemişti ama pek ihtimal vermediğimiz şeylerdi 1 gün sonra öğrendi ki gerçekmiş
Devrim hanımı bana çok önce söylediler ama kaybolmuş 3. Göz deymiş ayrılmış sahibine sorduğumda nerede bılmıyorum dedi ben de o zaman Vera ya baktırmıştım. Yıne de teşekkür ederim. Herhalde ata İskenderin karşısında bir yerde...
Yok zaten bu aralar halim de yok gidesim de yok. Gittiklerim noldu. Para gidiyor bir de vicdan azabı çekiyorum olan zaten olacak napim artık. Yine de teşekkür ederim.Yani oralarda bir yerdeydi ama bence gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?