Ankara'daki Falcılar

Bende de aynı durum oluşmuştu. Son zamanda bir Hazel ile tanıştım ve iki kere baktirdim. Şimdilik istikrarlı ve enteresan bur şekilde dedikleri çıkıyor. ( Aman nazar etmeyeyim de) bu hafta sonu orta vade dediği iki şey daha cıktı inşallah bozulmaz. Hazel herhangi bir cafede bakmıyor buluşuyorsunuz. E birden fazla cikan sey olunca denenmeli diye düşünüyorum...

Merhabalar ben de gittim Hazel e dedikleri cıktı. Hiç ihtimal vermemişti olacağı. Ama gerçekten dediği şekild e olaylar ilerliyor.

Valla bana dedikleri çıkmadı

Merhaba bana boşanma aşamasında olduğum eşimin şu an birlikte olduğu kadınla arasında bit problem olacağını ve bana yaklaşımlarının olacağını söylemişti. Olmus kadın benim ex eşimi aldatıyormuş

Hazele ben de baktırdım. Daha çok arkadaşımla sohbet etmek gibiydi. Bu arada söylediklerini yazmışım. Sürekli bir kadından bahsetmiş. Öyle bir kadın var mı öğrenemedim. Ve ben moddan çıktım. Kağıt falı ilk defa baktırdım

Ben de baktirmamaya karar vermiştim ama baktircam da kimse yok ki doğru düzgün. Hazel i de bi kişi ovmus zaten. Ona baktirmam
Şöyle izah edeyim. Hoşlandığım kişinin direkt burcunu sordu.. Ben burç olayına hastayım zaten. Hiç o olaya girmeyelim dedim. Sonra o adamın hayatındaki kadını anlsttı. Bilemiyorum zira hiç öğrenemedim. Tabii ben moddan çıktım..

Hayatındaki kadını... Hazel benim için samimi bir arkadaş gibi.... O da samimi olacaksam eğer

çok az kişiyi önermişimdır buradan. Bu son zaten.. yüzde yüz de bilse kimseyi buradan yazmama kararı aldim
Sana bir şey soracağım. 3-4 sene evvel bir zeynep vardı evimde ona baktırmış mıydın?

Niye nebeli, gayet iyi falcilar saptiyorsun Yani senin eski uye oldugunu maddi cikar vb gozetmedigini zaten herkes biliyor kendini anlatmak/aciklamak zorunda degilsin ki.
Canım teşekkür ederim.. Öyle tabii... birçoğunu (yani ufak-tefek bilenleri yada tarzından rahatsız olduklarımi yazmadim hic) son yillarda cok fazla falciya da gitmedim gerci. Haklisin aciklama yapmak zorunda değilim, hiç kimse değil. Herkes kendinden sorumlu... Ama burada bir müddettir oldukça uzun bir müddettir her paylaşılan bilgi karalanir, her paylasim tavsiye olumsuzlanir oldu. Falci tavsiye forumundan falcı kötüleme forumuna dönüştü... Bu arada herkes iyiniyetli değil belki, belki de çıkmadan cıktı diye yazan da var... bilemem ama onlardan olmadigim kesin. Ha bana cıktı diye herkese çıkacak mutlaka çıkar diye birşey de yok. Fal bu ..

Kızlar ben daha önce baktırdığım vakit evimde zeynep diye bir kız vardı. Siyah ve kısa saçlı, kahküllü, zayıf, 1,60 boyunda, koyu göz renkli, gözlüklü, minyon tipli bir kızdı. Şu anda 30 yaşında olması lazım. Evimdekiler memur oldu, izmire gitti dediler. Ama ben o dönem de inanamadım ve buraya yazdım. Birisi evim cafedekiler yalan söylemez, o gideceğini bana söylemişti, gitmiştir falan demişti ama ben o yazan kişiye de inanamamıştım açıkçası. Bu kız bana da arkadaşıma da her şeyi bildi hem de çok acayip noktaları bilerek. Geçen evimde sıra beklerken ablasını bekleyen bir kızla da konuştum o da bana orada sadece zeynep'in çıktığını söyledi ve ben bu kızı bulmak istiyorum tekrardan ama nasıl bulacağım bu kızı hiçbir fikrim yok.
Evim cafeye inanmama sebebim de şu: evimden falcılar çıkınca nereye gittiklerini söylemiyorlar. Mesela eskiden Gülcan abla vardı, o çıkınca memlekete döndü dediler vs. Bu tarz olayları bildiğim için güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…