Ankara'daki Falcılar

İyi miydi sizce?
Acele birşeyler yetiştiriyorlardı yemek yapıyordu kızkardeşim baksın mı dedi. Ben size baktirmaya geldim deyince alel acele baktı. Açıkçası pek hatırlamıyorum söylediklerini. Anla ilgili birkaç şey tutturmystu gelecekle ilgili fali hatırlamadığım için cıktı yada çıkmadı diyemiyorum . Yemek hazırlama faslı olmasa daha verimli de olabilirdi belki... Kotulememe adina birşey yazmadım o zaman burda... ama açıkçası böyle davranması beni üzdü. Hatrına evde bakmıyor sonuçta... işyerinde randevu ile ücreti mukabil baktırırken baştan savma olunca bozulmuştum

Çok saçma ya yaptığı şey ve ayıp. Keşke baktirmasaydiniz

Evim Cafe ya da Gülay falan diyorsunuz da birkaç kişi şundan memnun kaldım çıkıyor gideceğim ama herkes farklı birini söylüyor

Evim Cafe ya da Gülay falan diyorsunuz da birkaç kişi şundan memnun kaldım çıkıyor gideceğim ama herkes farklı birini söylüyor
Burada herkesin memnun kaldığı birini bulamazsın iç sesini dinle yada tel nosu olanları arayıp hangisinden pozitif enerji alırsan onu tercih et... bir de malu durum var tabii

Şimdi kimler nerede ve kimden memnun kaldı dedikleri çıktı diyor ona göre gitmeyi düşünüyorum bende

arkadaşlar reklam yapmak istemiyorum ama bir astrolog buldum tunalida kahve falı bakmıyor ama diğer fallara bakıyor biraz pahalı tabi ama tek seferlik vericem. Perşembe gidip tarot baktırıcam bakalım umarım beğenirim çünkü kime gittiysem hiçbir dediği çıkmadı ama kendisi çok iddialı

Memnun kalırsan yaz buraya bnde giderim belki

kızlar astroloji'den anlayan bildiğiniz biri var mı? böyle doğum haritası analizi vs yapabilecek.. kahve, su, bilmem ne falı bana artık tırt gelmeye başladı bi de astroloji deneyelim..

kızlar astroloji'den anlayan bildiğiniz biri var mı? böyle doğum haritası analizi vs yapabilecek.. kahve, su, bilmem ne falı bana artık tırt gelmeye başladı bi de astroloji deneyelim..
benim tanığım yaşlı bir teyze var eğer doğum saatini biliyorsan muhteşem bir kadın özellikle gece 11 den sonra bakıyor. ertesi gün arıyorsun

Merhaba ben dün tunalidaki sır cafede. Bir bayanla tanıştım. Ismi Güler ben tarot baktirdim ama astrolog olduğunu söyledi. Isterseniz numarasını verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…