Bugun cidan cafedeki figene baktırdım, tam anlamıyla BERBAAAT :)) mimiklerine göre nasıl da kıvırıyor , gıcık oldum kadına. Yahu ahu8 nasıl iletişim kurucaz bilemedim su yasar hn gitmeyi cok istiyorum :)))
Figen iyidir aslında ama son falında bana da baştan savma baktı belki sağlık sorunu vardır. Bi de falcıların zaman zaman yeteneği azalıyormuş. Bahçelievlerde ki gül demişti bi ara hiç birşey göremiyorum diye sonra düzelmişti. Enteresan işler. Bi de bazı insanların falına bakılmıyormuş niyeyse. Ama şaşırdım sen yine gelecek için dediklerini bi kenara yaz.
figen bence iidir ben agzımı açmamıştım hiç her şeyi bilmişti herşeyii..ve dedikleri çıkıo bana hala kesin bi sonuç yok mesela asıl olayda ama dedikleri hep oldu
Çok ilginç, bana da uydurup durdu. :) Aslına ilginc sekılde fal bakmayı yanı sekıl yorumlamayı bilmem ama bircok insana cok ciddi fallar bakmıslıgım oldu bazen hıc farketmeden direk isim soylediğim yani herseyı bıldıgımı soyleyenler oldu ama bana sorsan falcıyım bilirim demem. Bunlar sekıl yorumlamayı bildiği halde bu kadar sallıyorsa banada bakılmıyor o zaman :)) Kendisini de sevmedim enerjisi çok kötü, samimi gelmedi bana. Böyle işte tabi herkese farklı oluyolar
Benim bildiğim sude diye bi kafe var ama falcıları iyi değilmiş diye duydum ve hiç gitmedim sanırım belki de gitmişimdir belli olmaz. 100 msj a az kaldı da yalnız her isteyene veremem çünki istemiyor kendisi ben versem bile tel nosunu belki sizi çağırmayabilir evine yani internetten gelenlere güvenemiyor galiba. Normalde benim de adımı ezberleyene kadar çok soruyordu kimsin nerden aldın tlf da kendimi hatırlatana kadar canım çıkıyordu yani. Ama arkadaşım diye gönderirim birer ikişer napim artık madem övdüm şimdi haklı olarak insanlar merak ediyor. Ama 5-6 yıl olacak şeyleri bile bildi bana. Havasında olursa çok iyi ama vebal almak istemem. Bana iyi bakar başkasına bakamaz ama boş değil yazılar filan. En azından kafelerdekinden çok farklı.
Bugün kadriyeye gittim ama ona daha önce baktırmıştım görünce hatırladım zaten doluymuş. Bari gül ablaya gideyim dedim o da bugün çok yoğun daha yeni 13 kişilik grup gitti gözlerim ağrıyor dedi. Akşama gel dedi ben de şu kale kafede ki suzan hanıma gittim 10 tl hiç değilse diye ama iyi ki gitmişim hani daha önce 2 kişiden biri bi olayı bildi ama hangisi demişti hatırlamıyorum demiştim ya oymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?