Ankara'daki Falcılar

uffff bende cuma sabahı ankaradayım ama hala karar veremedım kıme gıdecegıme gabrıellaya basta bende ınanmıstım ama gercekten fossss soledıklerı

listende kimler var? bende hala gidemedim de birine gitmem lazım çıldırcam yoksa:))
 
nasıl beğendin mi peki? genel mi konuştu,nokta atışı mı biraz açabilir misin mümkünse?

Evet beğendim.Ben zaten uzun zamandır gidiyorum sayılır.
Klasik şekilde bakmıyor,daha cok hislere yönelik bakıyor.Durugörü alanı acıkmıs.Hissettiklerini söylüyor.Bana sandığımdaki perdeden ve bunun hikayesinden bahsetti mesela(nokta atısı bu oluyor sanırım)

bu arada herkese bakmıyor.Ben bir arkadasımı götürdüm ona bakmadı.Bana da dikkat et bu kadına dedi.Maalesef ki haklı da cıktı ya neyse.
Çok etkileniyorsan gitme derim.
 
ya nolurrr su yasar hanımın numarasını bılen bırı banada atsın rıca edıyorum ya nolurrrrrr(((((
 

Ben de çekindim şimdi. :26:
Böyle üçüncü gözü açık falan... Korkunç geliyor bana.
Bir de benim de hislerim çok kuvvetlidir ondan kötü enerji de alabilirim.
Galiba uzak durmamda fayda var benim.
 
ya nolurrr su yasar hanımın numarasını bılen bırı banada atsın rıca edıyorum ya nolurrrrrr(((((

Ay ben bu bizim bahsettiğimiz kızın nosunu istedin sandım. Mesaj attım. Çok pardon canım.
Neyse o da bulunsun. Belki baktırırsın.
 
babyster valla lıstemde cıgdem var 5 cumle ya soluyo ya solemıo ama soledıklerı tutuyo bıde 10 lırayamı ne bakıo yanı bıktımfalcılara fazla para vermekten sımdılık onu dusunuorum ama ankaraya gelınce bu durum kesın degıscek yetınmıycem onada gıdıyım bunada gıdıyım dıycem kesın yanı krızım tutcak ya su yasar hanımı dusunuyorum ama numarasını bulamadım bı turlu bıde gene nur ablayamı gtsem dıyorum ama oda benım artık herseyımı bılıo bılmıorum ya bu ucu arasındayım sımdılık:) senın lıstende kımler var belkı senın lıstende bırılerıne gıderım:))
 
Ben de çekindim şimdi. :26:
Böyle üçüncü gözü açık falan... Korkunç geliyor bana.
Bir de benim de hislerim çok kuvvetlidir ondan kötü enerji de alabilirim.
Galiba uzak durmamda fayda var benim.

Öyle durumda hemen anlıyor zaten.Telefondayken farkeder görüşmek istemez.
Ben arkadasımdan da dinledim, bana bakarken de muhabbet ettik cok sıcak ve iyi niyetli.
Kötü bir durum olacaksa kendi de istemez.Merak etme canım
 
miyasemm yazmış ya canım :)) 3. gözü açık falan diye. Değişik biri belli ki. Durugörüsüyle bakıyormuş fala. Denenebilir bence.
Ama herkese bakmıyormuş. 50liraymış fiyatı da. :))
Yıl sonu da Viyana'ya gidecekmiş. Orada okuyormuş.
 

sen gıtmeyı dusunuyormusun pekı? bıde 50 lıra cok ya artık ıcım acıyo valla o kadar cok para bayıldımkı anlatamam yanı(
 
pekı sence nasıldı degermı yanı okadar para vermeye bıde ne falına bakıyor??

Kahve falına bakıyor güya ama fincanın içine bakıp tekrar kapatıyor.Çoğunlukla elini koyup konusmaya başlıyor.Bana 1 saate yakın bakıyor.5 vakte kadar, bir yolun var gibi cümleler kurmuyor.
Bence parasıda değiyor çıktığım zaman tatmin oluyorum en azından.
Ben acayip meraklıyımdır böyle işlere ama şimdiye kadar baktırdıklarımın en iyisi derim kesinlikle.
 

ya aslında bende bı kere baktırıp uzun sure baktırmak ıstemıyorum cunku falcı falcı gezmek psıkolojıkman cok yoruyo ınsanı bıde verdın paralara yazık oluyo yanı gıdebılırım aslında pekı hanı benımle ılgılı sunu bıldı ve sok oldum dedeıgın bısı varmı??
 

Canım kız çok değişik bir kız.Bugün durdu bir an da ve su kafanın içindeki düşünceleri at dedi.Ben de o sırada kaygı baslamıstı.Hemen farkediyor düşüncelerimi.
Dün yaşadığım bir tartısmayı söyledi ve sen kandırılmıssın sebebi başka türlü dedi.Akşama kadar bu konuyu düşündüm ve cidden haklı olabilir.
Sandığımda duran bir perdeden ve onun hikayesinden bahsetti bu benim için cok özeldi.Anneme sorsan bilmez yani o derece.
Normalde fincandan nasıl görecek bunları hissetmesi cok önemli ve pozitif aynı zaman da.Cıktıgım zaman rahatlamıs oluyorum.
Sen bir ara konuş.O sana söyler bakarım veya bakmam diye.Elektrik alırsa tel de zaten iyi bakar
 

bütün mesajları okuyorum ama bu kişiyi kaçırdım sanırım
adı nedir bu kızın
ne olur bana da özelden tel ini mesaj atın
 
ayrıca yaşara ben eylül ayında gitmiştim
orada baktırırken insan etkileniyor
ama hala onun söylediklerinden çıkan yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…