uffff bende cuma sabahı ankaradayım ama hala karar veremedım kıme gıdecegıme gabrıellaya basta bende ınanmıstım ama gercekten fossss soledıklerı
yaşar hanımın numarasını bulabildin mii??
nasıl beğendin mi peki? genel mi konuştu,nokta atışı mı biraz açabilir misin mümkünse?
Evet beğendim.Ben zaten uzun zamandır gidiyorum sayılır.
Klasik şekilde bakmıyor,daha cok hislere yönelik bakıyor.Durugörü alanı acıkmıs.Hissettiklerini söylüyor.Bana sandığımdaki perdeden ve bunun hikayesinden bahsetti mesela(nokta atısı bu oluyor sanırım)
bu arada herkese bakmıyor.Ben bir arkadasımı götürdüm ona bakmadı.Bana da dikkat et bu kadına dedi.Maalesef ki haklı da cıktı ya neyse.
Çok etkileniyorsan gitme derim.
ya nolurrr su yasar hanımın numarasını bılen bırı banada atsın rıca edıyorum ya nolurrrrrr(((((
Ay ben bu bizim bahsettiğimiz kızın nosunu istedin sandım. Mesaj attım. Çok pardon canım.
Neyse o da bulunsun. Belki baktırırsın.
Ben de çekindim şimdi. :26:
Böyle üçüncü gözü açık falan... Korkunç geliyor bana.
Bir de benim de hislerim çok kuvvetlidir ondan kötü enerji de alabilirim.
Galiba uzak durmamda fayda var benim.
tolin mesajımı gör. Yanlışlıkla attım sana özel mesajı. Şaşırma sonra.
onemlı degıl tatlım ama kım bu nasıl bakıyormus benıde bılgılendırırsen cok sevınırım))
miyasemm yazmış ya canım :)) 3. gözü açık falan diye. Değişik biri belli ki. Durugörüsüyle bakıyormuş fala. Denenebilir bence.
Ama herkese bakmıyormuş. 50liraymış fiyatı da. :))
Yıl sonu da Viyana'ya gidecekmiş. Orada okuyormuş.
Benim yukarda bahsettiğim kişi.Biraz önce anlattım ayrıntılı daha bugün gittim de :))
pekı sence nasıldı degermı yanı okadar para vermeye bıde ne falına bakıyor??
Kahve falına bakıyor güya ama fincanın içine bakıp tekrar kapatıyor.Çoğunlukla elini koyup konusmaya başlıyor.Bana 1 saate yakın bakıyor.5 vakte kadar, bir yolun var gibi cümleler kurmuyor.
Bence parasıda değiyor çıktığım zaman tatmin oluyorum en azından.
Ben acayip meraklıyımdır böyle işlere ama şimdiye kadar baktırdıklarımın en iyisi derim kesinlikle.
ya aslında bende bı kere baktırıp uzun sure baktırmak ıstemıyorum cunku falcı falcı gezmek psıkolojıkman cok yoruyo ınsanı bıde verdın paralara yazık oluyo yanı gıdebılırım aslında pekı hanı benımle ılgılı sunu bıldı ve sok oldum dedeıgın bısı varmı??
Canım kız çok değişik bir kız.Bugün durdu bir an da ve su kafanın içindeki düşünceleri at dedi.Ben de o sırada kaygı baslamıstı.Hemen farkediyor düşüncelerimi.
Dün yaşadığım bir tartısmayı söyledi ve sen kandırılmıssın sebebi başka türlü dedi.Akşama kadar bu konuyu düşündüm ve cidden haklı olabilir.
Sandığımda duran bir perdeden ve onun hikayesinden bahsetti bu benim için cok özeldi.Anneme sorsan bilmez yani o derece.
Normalde fincandan nasıl görecek bunları hissetmesi cok önemli ve pozitif aynı zaman da.Cıktıgım zaman rahatlamıs oluyorum.
Sen bir ara konuş.O sana söyler bakarım veya bakmam diye.Elektrik alırsa tel de zaten iyi bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?