Ankara'daki Falcılar

Tryamour; ben bunu merak etmedim değil acıkcası?

kızlar fal bakmaktan baktırmaktan sıkıldım anneme hergün baktırıyorum anlıyo bakıyo söyledikleri çıkıyor ama tatmin olamıyorum kendimi tutamıyorumm sürekli gidiyorum falcıya(

beni tatmin edecekk bi falcı bulamadım gidipte çok memnun olduğunuzz var mı

finiSh canım bugün arkadaşım tarafından ekildiimden gidemedim çigdeme:)) tek gitmekte istemedim yine kaldı benim falım yaa ama en azından sabretmeyi gitmemeyi ögreniorum buda bişeydir:)

finiSh canım bugün arkadaşım tarafından ekildiimden gidemedim çigdeme:)) tek gitmekte istemedim yine kaldı benim falım yaa ama en azından sabretmeyi gitmemeyi ögreniorum buda bişeydir:)

Saol canım söyledigin icin =)) Evet aslında iyi olmus ama sonucta insan bi sekilde gidiyor yaaaa =)

merhaba ayrancıdaki leyla hanım nasıl bakıyo? çok mu kalabalık oluyo bi de nasıl ulaşabilirim?

merhaba, artık beni bildiği için eskisi gibi olmuyor bana falları ama fena değildir leyla, çok kalabalık olduğundan ilk randevuları almak lazım, yoksa çok yorgun oluyor, nasıl ulaşabileceğin noktasında telefonu var bende ama yazamıyorum msj hakkımda henüz dolmadı,

kızlar su telefon numarasını banada atar mısınız??

Ben bugün baktırdım gün boyu tuhaf bir halde dolastım.Birkaç aya kadar Ankara'dan ayrılacağını söyledi o yüzden biraz moralim bozuk.Canım cok etkileniyorsan gitme.Ben cok etkileniyorum ve bayağı kötü oluyor sonuç.Vebalini almak da istemem.Tryamour sen gittin mi?

Gitmedim ben. Seni bu kadar etkileyen nedir ki? Bir de Ankara'dan ayrıldıktan sonra bir daha gelmeyecek mi buraya? Çünkü ben Aralık'ta baktırabilirim belki. Şu anda düşünmüyorum.

Gitmedim ben. Seni bu kadar etkileyen nedir ki? Bir de Ankara'dan ayrıldıktan sonra bir daha gelmeyecek mi buraya? Çünkü ben Aralık'ta baktırabilirim belki. Şu anda düşünmüyorum.

Benim etkilendiğim düşündüklerimi duymak bir de bazı seylerle yüzleşmekde zor oluyor o yüzden.Bir de ben çok etkileniyorum enerjimiz tuttu sanırım ondan.
Viyana'da okuyor.Yıl sonunda gidip, haziranda dönecekmiş.

İyi o zaman Aralık'ta görüşebilirim sanırım. ) Bakalım ben beğenecek miyim.

slm ben sess bende baktırdım gabrıellaya çok etkilendim gercekten yalanmı dedikleri otamatikmi geliyo cevap yazarsanız sevinirim ......

anladım benim mesaj hakkım oluyo sanırım bu mesajımla mail adresimi atarım çok teşekkür ettim :)

nasıl beğendin mi peki? genel mi konuştu,nokta atışı mı biraz açabilir misin mümkünse?

uffff bende cuma sabahı ankaradayım ama hala karar veremedım kıme gıdecegıme gabrıellaya basta bende ınanmıstım ama gercekten fossss soledıklerı

uffff bende cuma sabahı ankaradayım ama hala karar veremedım kıme gıdecegıme gabrıellaya basta bende ınanmıstım ama gercekten fossss soledıklerı

listende kimler var? bende hala gidemedim de birine gitmem lazım çıldırcam yoksa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…