Sana mail adresimi attım özelden ama doğruyu söylemek gerekirse buraya yazdığın ilk mesaj bu topikte. Ve insanın acaba diyesi de geliyor hak verirsin ki... Acaba fal bakan kişi sen misin ama yanlış anlaşılma olmasın diye arkadaşımın kuzeni diyorsun... Her şeyi yapıyorlar bu sitede sonuçta. Güvenmek doğru değil tam anlamıyla.
nolurrrr bılen bırı yasar hanımın numarasını banada atsın nolur nolur nolur((
kızlar ben msj kutumdan silmişim((((((((((((
kızlar ben msj kutumdan silmişim((((((((((((
Tryamour; ben bunu merak etmedim değil acıkcası?
finiSh canım bugün arkadaşım tarafından ekildiimden gidemedim çigdeme:)) tek gitmekte istemedim yine kaldı benim falım yaa ama en azından sabretmeyi gitmemeyi ögreniorum buda bişeydir:)
merhaba ayrancıdaki leyla hanım nasıl bakıyo? çok mu kalabalık oluyo bi de nasıl ulaşabilirim?
kızlar su telefon numarasını banada atar mısınız??
Gitmedim ben. Seni bu kadar etkileyen nedir ki? Bir de Ankara'dan ayrıldıktan sonra bir daha gelmeyecek mi buraya? Çünkü ben Aralık'ta baktırabilirim belki. Şu anda düşünmüyorum.
arkdaşlar bende internetten gabriellaya fal baktırdım ilk başta hep doğru geldi dedikleri bana ama kardeşime dediklerinin gerçekle alakası yoktu zaten kurtulamadm devamlı mail atıyor beimle telepatik ilşki içindeymiş en çok benimle ilgileiyormuş önce deneyeyim diye düşündüm sonraki glen mailler saçma geldi ben evliyim ilşkim olmadını yeni bir aşk beledimi söylüyor zaten en altta yazan açıklamalar var o isediği para bir sefelik değilmiş kartlaödeme yapınca ordan her ay para kesiyorlarmış zaten orada birsürü fal baktıran vardır bukadar çok kişiye nasıl zaman ayırsınlar ellerinde olan kalıp şeyleri gönderiyorlar burca göre bence....
fal işine gelince böyle şeylere çok meraklıydım birgüün kızılayda kardeşimle falcı aramaya çıktık esadüfen biryerde ünlü medyum burda yazıodu çıktık 1.kat biyerdi kahve falı 5 tarotla 25 ti fakat sadece kahve ise başka esmer birkadın bakıyordu hem tarot hem kahveyse içerde sarı saçlı genç renkli gzlü bir bayan vardı sıra bekleyen birsürü kişi vardı.aslındasadc kahve baktırcaktık sadec kahve bktıran kişler çıkınca bu bilemiyor sarışın daha iyi diye aralarındayorum yapıyolardı.sonr sarışıda çıkan 2kişi çıktğında bekleyen arkadaşlarına herşeyi bildi falan filan iy yorumlar yaptılarbizde ona baktırmaya karar verdik içeri girer girez tüylerim diken diken oldu kekeledim konuşamadım bile kadının müthiş bi enerjisi vardı
slm ben sess bende baktırdım gabrıellaya çok etkilendim gercekten yalanmı dedikleri otamatikmi geliyo cevap yazarsanız sevinirim ......
merhaba, artık beni bildiği için eskisi gibi olmuyor bana falları ama fena değildir leyla, çok kalabalık olduğundan ilk randevuları almak lazım, yoksa çok yorgun oluyor, nasıl ulaşabileceğin noktasında telefonu var bende ama yazamıyorum msj hakkımda henüz dolmadı,
Ben bugün baktırdım gün boyu tuhaf bir halde dolastım.Birkaç aya kadar Ankara'dan ayrılacağını söyledi o yüzden biraz moralim bozuk.Canım cok etkileniyorsan gitme.Ben cok etkileniyorum ve bayağı kötü oluyor sonuç.Vebalini almak da istemem.Tryamour sen gittin mi?
uffff bende cuma sabahı ankaradayım ama hala karar veremedım kıme gıdecegıme gabrıellaya basta bende ınanmıstım ama gercekten fossss soledıklerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?