Ankara'daki Falcılar

Bence önce biraz dinle o diyinde sen şuna şuna şuna kafan takılmış diyince benim anlattığınız birinci konuya daha çok kafam karıştı önce onu anlatında sonra öbürlerine bakın de ben öyle yaptım

Bana özelden mesaj atmışsınız ama benim özel mesaj hakkım yok sanırım tek tek hepinizin mesajlarını cevapladım ama gelmedi demekki arkadaşlar EYLÜL HANIM'IN FACEBOOK ve FANCLUB var ordan ulaşabilirsiniz..MEDYUMEYLUL diye face den girerseniz ulaşırsınız.. Yeni bir cafeye ortak oldugunu duydum kendisinden ama daha ne adresi nede ismini biliyorum FACEBOOK'DAN ulaşamazsanız cafenin ismini adresini öğrenir öğrenmez burdan paylaşırım.:

aynı tugba ozaman sarı saçlıydı ozaman cıtı pıtı falan bana gelecekle dedikleri çok alakasızdı ama çıktı bi kaçı tekrar bi ziyaret etmek lazım :)

demekki ilk baktırdığında yorum yapsan berbat bir falcı hiç memnun kalmadım diyecektin . bir falın çıkıp çıkmamasını biraz beklemek lazım dimi ben mantıcıdaki bayana gittiğimde verdiğim paraya acımıştım ama yaşadıkça görüyorum tam tarihlerinde olmasada dediklerinin %70i çıktı o yüzden insanları kötülerken biraz zamanın geçmesini beklemek lazım. şimdi hala ordamı bilmiyorum ama 1-2 hafta içinde tekrar gideceğim. VERZOGEN burada en dikkate aldığım üye sensin. hemen hemen herkesi denemişsin ve yorumlarını paylaşmışsın sana falcılar konusunda çok güveniyorum. ama bir sayfada tuğbadan memnun kaldığını söylemişsin bir kaç sayfa sonra beğenmedim tavsiye etmiyorum demişsin. kafam karıştı :S

Son düzenleme:
özgül312 uzun zamandır girmiyordum özel mesajını 3 gün önce gördüm. gamze hanımın bilgilerini yollamışsın. teşekkür ederim. gerçi sorular üzerine hareket etsede beni tatmin etti beğendim falını. geleceğe dair söyledikleri umarım çıkar :)

canım valla tuğba'yı hiç ne çok övüyorum ne de yeriyorum. orta şeker bir falcı çok fazla beklentiye girmeden gitmek lazım. bildikleri de olur, salladıkları da. ha buna rağmen ara ara giderim, boşluğa düştükçe. bu arada kendisi de okuyor burayı diye biliyorum.
geçen hafta kahve için gittim yanına, inan kahvede ne dediğini hatırlamıyorum bile - neden bilmiyorum, bitse de gitsem moduna girdim. bu arada ben de katina'nın destesine bakarım. tuğba'ya söyledim, faldan sonra hemen gitme birbirimize bakalım dedi. o bana baktı ilk, sonra ben ona baktım. on dakika sonra telefon elinde "falın çıktı" diye geldi:) üstelik kardeşimi de götürmüştüm, ben kardeşime katina bakarken ne dediysem tuğba da benzerlerini söyledi. ve birkaç gün sonra kardeşime de dediklerim oldu. çoğu falcıdan daha iyi bakıyorum aslında da bakmayı sevmiyorum

Merhaba katina'nın destesini öğrenmek istiyorum aslında, siz ne kadar zamanda bakmaya başladınız acaba?

Merhaba katina'nın destesini öğrenmek istiyorum aslında, siz ne kadar zamanda bakmaya başladınız acaba?

"deste bakıcısını seçer" diye bir laf var, katina bakanlar bilir - bu desteyi 3 sene önce kız kardeşim aldı ama sabrı yetmedi, tahminlerde de isabet olmayınca sıkıldı bıraktı. ama tuhaf bir şekilde ben devam ettim, eğlencesine de olsa ara ara açar bakardım. ilk 2 sene boş geçti sadece kartların anlamlarını çözmeye çalıştım filan, kitaptaki anlamlarına bağlı kalmadım ama açıp forumlarını okuyordum. çok iyi bakan insanlar yol gösteriyor orda. çektiğim kartlara hiç itimat etmiyordum ama sadece eğlenceydi amacım dediğim gibi, derken son 1 senedir çıktığını farkettim. deste mükafatını verdi. yine de her zaman çıkıyor diye bir şey yok, ara ara kendini kapatıyor kartlar, yanıt vermediklerini hissettiğimde de üstelemiyor bir müddet ara veriyorum. almayı düşünüyorsan, sabırlı olursan eğer güzel sonuçlar elde edebilirsin. ben hiç zararını görmedim en azından:)

arkadaşlar ben burda daha önce hiç bir falcı ile ilgili negatif yorum yapmadım. tuğba ile ilgili söylediklerim sadece bana dair bilemedikleriyle ilgiliydi. demişsiniz ki biraz zaman vermek gerek falın çıkması için. bu söylediğiniz, gelecekle ilgili yorumlar için geçerlidir. hadi onun için bekleyelim de günümüzü de mi hiç bilemez?? 2 kardeşin var dedi, kardeşinle hiç ama hiç iyi anlaşamıyosunız dedi. 2 si de alakasız yorumlardır. özel hayatımla ilgili tek bir isabetli yorum yok. zaten gelecekle ilgili bişey dedi mi diye düşünüyorum o da yok. bugünlerde çok yorgunsun dedi. evet öyleyim beni tanımayanlar bile söylüyor bunu çünkü yoğun çalıştığım bi dönem.. hep uykuluyum :))

yani demem o ki; oturup yorum yapmaksa iş onu ben de yaparım fiziksel özelliklere bakarak. çok özel durumlar var hayatımda ve onlardan birine en ufak bir atış yapsa bunların hiç birini yazmazdım. bugüne dek gittiğim başta eylül olmak üzere ebru ve rukiye bunları bilmiştir. hem de oturur oturmaz..sohbet ilerlemeden..

Tarot aldım ben birkaç sene önce ama hiç mükafatını vermedi bana. çok uğraştım hatta hala arada açar bakarım kendi kendime takıldığım yerlerde interntten bakarım falan ama umduğumu bulamadım, çok birşyde beklemiyorum aslında ama umut verici birşy göremedim. 1 senedirde katinanın destesini almayı düşünüyorum ama önce kitabını okumam gerekiyor galiba daha anlamlı olabilmesi için.
Bir kere falcıya gittiğimde söylemişti bu desteyi enerjin çok iyi bakabiliriz diye ama ben kendim öğrenmeyi düşünüyorum

Birkaç saat içinde de çiğdem hanıma gidicem. ordan çıkıştada desteyi bulabilirsem alırım galiba

Son düzenleme:
Tarot kac tane cesit var ki, cnm:) ben de tarot bakiyorum, boyle soylecem:sana ozel bir tarot bulmak gerekiyor.Benim Misir Tarot var, masela, hic anlam yok,sadece kitapla bakabilirdim, sonra biraktim. birde hep kotu seyler cikiyor. Manara tarot var, ilicki bakiyorum, cok guzel cikiyor. Son defa Roman tarot aldim, o kdr mukhemel, benimle konusuyorlar gibi, bile kitaba bakmagi gerek yok emin olmak icin. iste bu, sen sadece sana uyugun tarot bulamadin. bir de birsey var, kendi kendine icin bakmak cok zor yani, cunku senin baglanti var baktin durumla ilgili.

canım kitap aslında sadece teori, önemli olan pratikte kartların sana söyledikleri senin anlayabilmen, doğru yorumlayabilmen. ben senin yerinde olsam önce kitabını okumam, zaten 2si beraber satılıyor diye biliyorum. alınca tabi ki açıp oku, kartların hikayelerini bil bu sana fikir verir ama senin yorumlama şeklin de çok önemli. bir de bilen birinin yönlendirmesi çok çok iyi oluyor, keşke benim etrafımda öyle biri olsaydı ilk başladığımda. ben forumlara girip tek tek kartların kitap dışındaki anlamlarını araştırdım. çünkü kitapta bir karta en az yarım sayfa ayırmış, birden fazla anlamı olabiliyor - o kartı çekince hangi birine yoracaksın bilemiyorsun. ama internette bakmayı bilenler üşenmemiş yaptıkları açılımları yazmışlar sağolsunlar - hangi kartın ne gibi anlamı olduğu, neyin yanında çıkınca anlamının değiştiği vs. yeni bir dil öğrenmek gibi işte - ben ilk başlarda internette gördüğüm açılım ve anlamları tek tek word dosyasına yazardım. kendim bakım yaptıkça da ordan yardım alırdım. sonra bir baktım ki artık sağa sola bakmaya ihtiyaç kalmadan anlayabiliyorum dilinden.

bu arada muzaffer beyin yanında fal bakan kadın bana "bir müddet deste bakma, enerjin çok yüksek çektiğini yaşarsın, kötü bir şey de olabilir bu" demişti. o konu uzun bir süre kafama takıldı mesela - kartları çekince enerjimle olayları yönlendirip mi yaşıyorum, yoksa yaşayacağım için mi çekiyorum. ama o kadının bana dedikleri çıkmadığı için bu dediğine de itimat etmedim:)

Canım inan bu kadar çeşidi oldugunu bilmiyordum bile, ben klasik bildiğimiz tarotu 10lu şekilde açtım hep arkadaşlarıma. Dediğin gibi kendi kendime özellikle hiç bakamadım yani her açtığımda alakasız şeyler çıktı. Daha sonra umudumu kestim kartlardan bıraktım. Katina'nın destesinin o özelliği dikkatimi çekmişti araştırdığımda kendi kendine bile rahatlıkla bakabiliyormuşsun. Belki o kartlarla aram iyi olur diye düşünüyorum

Evt dediğin şekildede mevcutmuş deste ve kitap birarada. Dediğin açıdan gerçekten şanslıyım öğrenmek için çok fazla kaynak var. Forumlarda bir sürü açılımın yorumu mevcut. İnşallah bu yeni dili bende birkaç sene içinde gerçekten çözebilirim. Bu tarz şeylere çok fazla merakım var öğrenmezsem içimde hep bir keşke kalıcak.

Teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için arkadaşlar

bugun sonunda çiğdeme gittim bakalım dedikleri çıkıcakmı tarih de verdi. gunumuzle ilgili bildikleride coktu memnun kaldım sahsen

ne demek cnm ne zaman istersen ben yine yardımcı olurum, sen açılım yapmaya başla hele bir:) bu arada katinanın bir sürü açılımı var, ben de zamanında denedim hepsini ama artık öyle özel açılımlarla bakmıyorum - soru sorup cevabının tatminkarlığına göre 3 veya 9 kart çekiyorum. komplike şeyleri hiç sevmem zaten:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar, yana yakıla ankara'da iyi bir falcı arıyorum. hayatım şu aralar çok berbat gidiyor sanki herşey askıda, bir bekleme dönemindeyim ve müthiş üzüntülüyüm, karamsarım, mutsuzum.

400 sayfanın hepsini okuyamadım, son 10 sayfasına şöyle bir baktım. çiğdem adlı falcı çok methedilmiş. çiğdem'e gitmeye karar verdim.

rica etsem bilen biri çiğdem'in çalıştığı kafeyi ve iletişim bilgilerini bana özelden gönderebilir mi? lütfen buna çok ihtiyacım var !!

Sayfa 428 de gerekli bilgiyi verdim

Sayfa 428 de adres bilgilerini paylaştım çidanın telefon bilgisi yok internette

Vay beea falcı başlığına bu kaddar sayfa yazılmışta benim aslan burcu anketi başlığıma üç kişi yazmış iyi bakalım öyle olsun.Kaptırmışsınız falcı olayına kendinize gelin arkidaşlar!

Son düzenleme:
bugun sonunda çiğdeme gittim bakalım dedikleri çıkıcakmı tarih de verdi. gunumuzle ilgili bildikleride coktu memnun kaldım sahsen

ben de bugün çiğdeme gittim.tam 2 saat sigara dumanı ve pis yağ kokuları içerisinde bekledim.2 saat beklemenin sonunda 5 dk süren fal beni hayal kırıklığına uğrattı.çok kısa bence.dedikleri çıkar mı bilemem ama figen bile daha ayrıntılı bakıyor.benim gibi sigaraya alerjiniz varsa gitmeden önce bi düşünün değmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…