arkadaşlar bu arada söylemeden edemeyeceğim - msn'den fal bakan gamze hanım da boş değil. bana söylediklerinden 2 şey çıktı, ilkini tesadüf sanmıştım ama ikincisi öyle boş bir tahmin değildi.
Ayyy süper kızlar ya çigdem bulunmus sonunda:) tekrar gitmeliyim ilk falında herşeyi tutturdu ikincisinide yazarım gidince.şimdi ne kadara bakıyo falı:)
birde kızlar tugba diye bahsettiginiz bayan daha önce asmaaltı cafe demiydi bi bilginiz varmı?
ay pardon işteyken aceleden kamelyaya atmışım bir yandan da sana ulaşmaya çalışıyordum ya verzocum :))
Ayyy süper kızlar ya çigdem bulunmus sonunda:) tekrar gitmeliyim ilk falında herşeyi tutturdu ikincisinide yazarım gidince.şimdi ne kadara bakıyo falı:)
birde kızlar tugba diye bahsettiginiz bayan daha önce asmaaltı cafe demiydi bi bilginiz varmı?
bildiğim kadarıyla tuğba abla orda bi kaç ay çalışmış
bildiğim kadarıyla tuğba abla orda bi kaç ay çalışmış
aynı tugba ozaman sarı saçlıydı ozaman cıtı pıtı falan bana gelecekle dedikleri çok alakasızdı ama çıktı bi kaçı tekrar bi ziyaret etmek lazım :)
ya bu cidan nerde peki ? cigdemin baktıgı yer
Kızlar cigdem bugun izinliydi bende figene baktırdım. Bu kadar falcı dolaştım ilk kez biri isim söyledi valla. Anneannemin adını soyledi saglık sorunlarına dikkat etsin dedi ve asırı alakasızdı ben aşkla ilgili seyler soruyodum. Bilmiyorum öbür dedikleri çıkarmı çıkmaz mı geçmişle ilgili isabetli seyler soyledi. Ama isim olayına resmen şok oldum
katılıyorum.leylanın tarihlerine çok takılayın ama dediği şeyler tek tek çıkar.
aklımıza bir de gizem düştü şimdi:) durumu bilen o kadar çok falcı war ki..önemli olan dediği olaylar gercekleşiyor mu we zaman weriyor mu?kac falcıya gittim sayamam 10 da 9 u zaten durumu iyi biliyor ama gelecek içiin söyledikleri çıkmıyor...Medyum Gizem..tek kelimeyle süper..en son gitiğimde 30 liraya bakıyordu..ama fal gibi fal..yani yok 3 yol var yok 3 kuş var..bu tarz oyalama ,ağızdan laf alma taktikleri yok..yaklaşık yarım saat sürüyor fal..ama inanın bana vedğiniz paraya değiyor ve kafanızdaki birçok sorya cevap bulmuş şekilde ayrılıyorsunuz ordan...karanfil sokakta Gizemin Cafesi..deneyin derim
leyla kimdir ve nerde dir? ne ne kadardır info pls ??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?