Ankara'daki Falcılar

üç harflileri kesinlikle var biri sana nasıl hitap ediyorsa onun ağzından konuşuyor senle akktif de gitti sorabilirsin onun da bir iki şeyi çıkmış şimdilik bu arada ağzını 100 den açıyor ama 50 ye bi şekilde düşüldü işte..

Son düzenleme:

aktif seni okumadan yazdım istersen ona sor diye bizimki erken davranmış

sahinus bu gerçek çiğdem şimdi nerde tam olarak biliyormusun ben orda yazan cafeyi googledan bakıyorum ama öyle bir yer yok biliyorsan cevaplarmısın

Peki gerçekten değer mi bu nisan'a gitmeye? Hadi dedikleri ufak tefek cıkıyor, su anı gecmısı falan ıyı anlatıyor mu? Gonul rahatlıgıyla gidilir mi :))

Çayyolu'nda nereye gitmiiş, Sevgi Cafe'ye mi?

Hayır canım Minasera'ya gitmiş. Bulundugu cafeyi bilmiyorum ben de sormadım. Ama çok iyiydi gercekten. İkinci kez gitsem iyi bakar mı bılmıyorum dediğim gibi arkadaslarım begenmedi ama bana, çok kalabalık yerde calıstıgımı sevmedıgım ınsanlar oldugunu ve 9.10.11. aylarda hepsinin birden gideceğini soyledi. Şaka gibi, 6-7 kişi aynanda gittiler :)) Başka dedikleri de hep dogruydu, atsa tutmayacak kadar ozel seyler vardı yani. Şahsım adına ben cok memnun kalmıstım.

Peki gerçekten değer mi bu nisan'a gitmeye? Hadi dedikleri ufak tefek cıkıyor, su anı gecmısı falan ıyı anlatıyor mu? Gonul rahatlıgıyla gidilir mi :))

Aslında gönül rahatlığını birazda kendi beklentilerin belirler. ben nisandan gecmişle ilgili dediklerinden memnun kaldım.ama bu demek değildir ki çok iyi bir falcı.bana birkaç şeyi çıktı ama benim için çok çok önemli haziran ayında bir beklentim var eger o çıkarsa evet nisan çok iyi bir falcı derim.sahinus onu daha önceden tanımış ve dediklerini yaşamış. sahinusun ve verzogenin begendiği falcılar öylesine falcılar değildir.

Herkesin her falcıdan aldığı elektrik farklı seninle ilgili geleceği bilir mi bilemem ama birinin senin jakkında ne düşündüğünü merak ediyorsan durma git derim mesela ali beni sviyormu diye soruyorsan alinin ruhuyla görüşüp onun ağzından ona has terimlerle ne düşündüğünü anında öğrenirsin bu garanti

Aktifcim sen de az değilsindir çigdem diye gittiğin yeni bir falcı keşfettin bu arada bakalım Sahte çiğdemin dedikleri çıkacak mı bakalım

peki biz de gitmek isteyenler toplanıp 4 5 kişi olsak gitsek olmaz mı arkadaşlar bize de indirim yapar belki

Aktifcim sen de az değilsindir çigdem diye gittiğin yeni bir falcı keşfettin bu arada bakalım Sahte çiğdemin dedikleri çıkacak mı bakalım

Sahte olduğunu ögrendikten sonra beklentim bitti şu anda zaman uydurup gerçek çiğdeme gitme planım var kafamda.ama 28 mart demişti sahte çiğdem bana yinede onu net bekleyeceğim...ama şu varki çıksa bile o cafeye tekrar asla gitmem.tüh tüh aslında kafede calışan falcılarada yazık oldu baksana artık burdan kimse adım atmaz..buda o cafeye ........

nisanı çok merak ettim ben şimdi, 100 çokmuş ama gerçekten, indirim yaparsa toplanıp gidelim valla ben varım kızlar. Nerde bakıyormuş birde gözümden kaçtı o kısım

kızlar nisan a indirim yaptırıp gitmek isteyen olursa ben varım. ama en fazla 50 lira veririm. şimdiden yazayım. haftasonu olursa özellikle ctesi daha iyi olur.

nisanı çok merak ettim ben şimdi, 100 çokmuş ama gerçekten, indirim yaparsa toplanıp gidelim valla ben varım kızlar. Nerde bakıyormuş birde gözümden kaçtı o kısım

Aslında nisana ben tekrar gidebilirim ama beklediğim şey bir gercekleşsin o zaman düşünüyorum.fal bakma şekli biraz tuhaf ilk önce zaten şaşkın oldum sonra dedikleriyle ilgili bazı şeyleri kafamda oturttum.tekarardan gidersem en azından huyunu suyunu bilerek gitcem.

Kızlar birşey sorucam hani birinin senin hakkındaki düşüncelerini net söylüyor dediniz ya o kişinin doğum tarihini falan bilmek gerekiyor mu çünkü ben bir hocamın benim hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum açıkcası ama doğum tarihini falan bilmiyorum.
Ama başka şeylerde var tabi bu şekilde öğrenmek istediğim ne yalan söliyim
en fazla 50 vermek şartıyla bende varım hafta sonu benm içinde uygun olur. 50de çok aslında ama napalım artık. bu ay başka şeylerden kısarım.

evet kızlar nisan a gidenler yazabilir mi nasıl bakıyor? değişik bir tarzı var sanırım ebru gibi. gidince şok olmayalım :18:

arkadaşlar geçen hafta arkadaşım aradı önce 100 demiş ama arkadaşım bir kaç kişiyiz ve 50 demiştiniz daha önce diyince tamam demişler ısrarcı olun olur ve kimsenin doğum tarihini fln bilmek zorunda değilsiniz ve bir de evde bakıyor zaten verdiğim adresten teli öğrenebilirsiniz erkeklere bakmıyor korkacak bir ortam değil normal ev ortamı ben biraz endişelenmiştim ama yalnız olmadığımdan rahatlıkla gittim ama yalnızda olsa korkulası bir ortam değil verzogen ve aktifte benimle aynı düşünceleri paylaşacaktır

sahinus özelden msj atamıyorum da adres ve telefon bilgisini paylaşabilir misin bizimle? acaba genel olarak günümüzle ilgili ve insanların düşünceleriyle ilgili mi bakıyor? yani eğer gelecekle ilgili bir yorum yapmıyorsa mantıksız olur o kadar para vermek.

hyr gelecekle ilgili de bakıyor bana çıktı ama herkese çıkarmı bilemem onun için demedim ama emin olduğum şey birinin hakkındaki düşüncelerini onun ağzından aktarıyor ben ve arkadaşımın falları çıktı zamanında. aktifinde küçük şeyleri çıkmış facebook medyum nisan ara ordaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsin canım.ama ben ilk gittiğimde çok ilginç ve karışık gelmişti sonra yaşadıkça anladım iyi not almak ve iyi dinlemek gerekiyor 60 dakikaya yakın bakıyor. çıkınca biraz sersem biraz yorgun hissedebilirsiniz ona göre

Son düzenleme:
Kızlar o zaman toplanıp birlikte gidelim telefonu mevcut sahinusun söylediği yerde, arayıp konuşalım ısrarcı olursak 50den bakabilir bizede. Birlikte hepimize uygun bir günde gidelim?

Bu arada ben orda yazılı mail adresini msnime ekledim online görürsem ücret hakkında konuşucam kendisiyle

Son düzenleme:

akktif bekle sen birlikte gideriz aylar sonra daha dediklerini çıkmasına var daha tek bir şeyin zamanı geldi o da çıktı ama biz büyük şeyleri de bekliyoruz de mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…