Ankara'daki Falcılar

nehir cafeye giden bir arkadaşıma sordum orda çalışan gizemi anlattı bana ..ben birkaç soru sormasını istemiştim onunla ilgili..aldığı cevapları karşılaştırdım ve o olmadığını anladım

yaaa kızlar yokmu gizemin yerini bilenlerrr...

gitmişken dilçaya bir uğrayayım dedim..adamlar artık olayı aşmışlar..şöyle bir fal baktıracak gibi oldum..baa dedikleri cümle tam olarak şu:siszin daha büyük sorunlarınız var, size kurşun dökülmesi gerek..üreti: 350 lira...!!

kendi kendime dedimki bunca sene gece gündüz bpşa çalışıp okumuşum onca yıl..para kazanmak ne kadar kolymış meğer..ya 350 lira ne demek yaaa..bir işçinin maşınınyarısı nerdeyse..bunlar insanları ne zannediyorlar ki !!!

Zaten senin gizem biliyormuş bu bişey bilmiyordu ama belki odur da senin frekansların tutmuştur diye bildiğimi söyleyim dedim kurşun olayına gelince ne özelliği varmışki onun kurşun değil de altın mı döküyorlar acep

saol canım ..

aynen öyle..beni asıl üzen ; bunlar bu paraları istediğine göre talep görüyorlar. insanların zaaflarını, duygularını bu şekilde sömürüyorlar..o garsonun boğazına sarılasım geldi öyle deyince..arkama bakmadan çıktım..hayır stresimi atmak için gittim canım iyice sıkıldı , kendimi daha kötü hissttim..

vay bee 60 dakika baya uzunmuş.. teşekkürler bilgiler için sahinus

pixim ben bu hafta ctesi günü müsaitim büyük bi aksilik olmazsa. face hesabım yok ama tlfnunu yazarsan ben kendisiyle bi görüşürüm fiyat konusunda ama bi 5 kişi filan olsak iyi olurdu. 2 kişiyle kurtarmaz sanıyorum

Ne yaptım biliyor musunuz??? Mercan Saylan!a fal baktırdım. Nisanı aradım acmadı ben de mercan saylanı ovduklerını gordum aradım. 100 lira havale ettım su falına. Ha 100 liralık fal mı , değil. Bazen cok sacmaladı bazen cok net soyledı. Bakalım cıkarsa sizinle paylasırım :))) Ama su nisana gidicek varsa gelirim ben de indirimli halıyle

chokella, biz pixim ile bi aksilik olmazsa haftaya gidebiliriz diye konuştuk. burda bi 4-5 kişi kadar toplanabilirsek arayıp fiyat konusunu daha rahat konuşbiliriz. tabii sana da uyar mı bilmiyorum gelecek hafta ?

evt kızlar haftaya kadar haberleşelim ona göre nisanı arayıp pazarlık yapalım şu kadar kişi gelicez şeklinde olur mu?

chokella, biz pixim ile bi aksilik olmazsa haftaya gidebiliriz diye konuştuk. burda bi 4-5 kişi kadar toplanabilirsek arayıp fiyat konusunu daha rahat konuşbiliriz. tabii sana da uyar mı bilmiyorum gelecek hafta ?

Evet canım uyar bana. Kredi kartı geçiyor olsun ama :))) gitti 100 :)))

cicim cafe şevkiyse geçiniz - ilerisi için tek dediği tutmadı. verdiğim paraya yandıklarımdandır:) KURABİKEK gidince tarif etsene adamı - hep tipini hem falını, merak ettim. yoksa gözümden kaçan mı var:))

canım ben arife baktırmıştım mevcut durumu çok iyi bilmişti, gelecek hakkında söyledikleri de %70 tuttu diyebilirim.

ya arif için çok kişi böyle diyor ama bana baktığında "ben sorun görmüyorum" dedi, "ben niye perişan oluyorum o zaman" dedim. bakalım, tutan bir şey olursa tüm laflarımı geri alıcam adamla ilgili:))

Son düzenleme:

Tamam tarif ederim. Cicim Cafe'de çalıştınız mı diye de sorarım.
Kahve + tarot bakıyormuş, fotoğraf da getireyim mi dedim, daha iyi olur dedi. Yeğenlerimin de fotoğraflarını götüreyim diyorum. İyi ki 40 TL verdi, sülalesine baktırıyor der mi bilmem. Yarın 3'te evine gideceğim, evde daha rahat bakar diye. Arkadaşım sağlam insan, ben evinde baktırıyorum dedi. Ha bir de evliymiş, eşi de fal bakıyormuş.

Bu arada Cidan'da fal bakan (Figen miydi!) niyet tuttuğumun 3 hafta sonraya gerçekleşeceğini bildi (3 gün, 3 hafta veya 3 ay dedi), sonucun da iyi olacağını söyledi bakalım. 1 ay sonra da gözaydınım varmış, olursa söylerim.

Canım kredi kartı olayı olsa hiç beklemez giderdim bende ama evine gidicez, peşin paradır.

Nisan a bende gelirim kızlar kaç kişi olduk galiba 5 kişi olduk 50 yapar canım garanti sürümden kazanıyor. Pazar hariç hergun olur bana bilginize

Nisan a bende gelirim kızlar kaç kişi olduk galiba 5 kişi olduk 50 yapar canım garanti sürümden kazanıyor. Pazar hariç hergun olur bana bilginize

nisana gelenler:ben, pixim, ozlem_ozi, chokella, vilma7, (aktif belki) cayan olmazsa 5 kişi olmuş durumdayız.kesin bi gün belirleyelim.bi de evi nerde acaba?

nisana gelenler:ben, pixim, ozlem_ozi, chokella, vilma7, (aktif belki) cayan olmazsa 5 kişi olmuş durumdayız.kesin bi gün belirleyelim.bi de evi nerde acaba?

arayıp konuşan oldu mu hiç yakın zamanda? evt birde evi nerde acaba bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…