• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Ne çok reklam almaya başladık değil mi arkadaşlar?

valla bunu benim için dediysen hiçbir falcıdan para almıyorum reklam için :) söylenip duruyorsunuz ankarada kimse falcıya gitmiyor mu hiç yazan yok diye yazıp fikir verince de reklam diyorsunuz ne kadar saçma. tabi yazmaz millet böyle suçlanıcaksa. ben yaşadığımı anlattım sadece.

Cn mbenim bıze falcı yazıyorlar bızde cevaplıyoruz galıba sen fal bakan birisin zoruna gıtti :)))))) kesin oylesın sen tel .yaz baktıralım san

valla bunu benim için dediysen hiçbir falcıdan para almıyorum reklam için :) söylenip duruyorsunuz ankarada kimse falcıya gitmiyor mu hiç yazan yok diye yazıp fikir verince de reklam diyorsunuz ne kadar saçma. tabi yazmaz millet böyle suçlanıcaksa. ben yaşadığımı anlattım sadece.

Siz ve sizi begenende neden üzerinize alındınız?

en son yazan kişi olduğum için olabilir mi acaba? boş işlerle uğraşmayın kızlar. böyle bi sitede reklam yaptıracak kadar çok tanıdığı varsa zaten reklama ihtiyaç yoktur dimi mantıken :D

Fal cafedeki gulcana gittim en son ehh fena değildi cok nokta bir tarih verdi onu bekliyorum bakalım. 10 üzerinden puanlarsam 6. Fatih içn gitmiştim oraya ama 9 kişi sırada vardı ben de bir gülcanı denim dedim. Fatihe gden varmı sizlerden? nedir bu kalabalık :D

Fal cafedeki gulcana gittim en son ehh fena değildi cok nokta bir tarih verdi onu bekliyorum bakalım. 10 üzerinden puanlarsam 6. Fatih içn gitmiştim oraya ama 9 kişi sırada vardı ben de bir gülcanı denim dedim. Fatihe gden varmı sizlerden? nedir bu kalabalık :D

Fatih mi hic duymadim. Haftaya rukiyeye gidicem ben

Yalniz ben figenin falini dusunukce hala şok geciriyorum, su anda kendimi ben anlatsam o kadar iyi anlatabilirdim. Ama gelecek ile ilgili soyledikleri cikar mi bilemem.

Ankarada hemen hemen gitmediğim falcı kalmamıştır, hepsiyle ilgili yorumlarımı yazıcam;
Bahçelievler GÜL: Defalarca gittim, söylediklerinin tam tersi çıktığı gibi, kaderin senin dediği çocuk ta gidip başkasıyla evlendi.Kötü haber tellalıdır ama hiç bir dediği çıkmaz
Bahçelievler Kadriye:Bir çok kişi çok över, bana tutturduğu çok küçük bir kaç şey oldu..
Bahçelievler Emine: Yaşadığın durumu çok iyi analiz eder ve dedikleri de genel anlamda çıkar.
Fal cafe Rukiye:Yıllardır giderim, sadece isim bilir dediği hiç bir şey çıkmaz
Mihriye: Söylediği hiç bir şey çıkmadı
Dikmende evinde bakan Yasemin:Anı çok iyi bilir ama söylediği hiç bir şey çıkmadı..
Engürü Betül: DElimidir nedir:)İğrenç yana doğru açılan bir kapısı var onu açamayınca bir gerilir ve hiç soru sordurmadan bişeyler söyler.Çalışmayan arkadaşım için iş yerinde şöyşle olacak böyle olacak diye birsürü şey anlattı, bence hiç başarılı değil
Sevgi Cafe Nur:Daha yeni gittim, verdiği tarihler tutmadı ve henüz söylediği şeyler çıkmadı, beklemedeyim..
Tunalı Çelikler pasajı Necla:Şu an ordan ayrıldı ama gerçekten güzel bakar ve dedikleri de çıkar
Gay Deniz:Bana birlikte olduğum sevgilimle ilgili ayrılacaksınız demişti ve ayrılmıştık gerçekten..Bence fena diil.
Şu Bakan hanımlarına bakan Sevgi:Tam anlamıyla gerizekalı, söylediği hiç bir şey çıkmaz bi de üstüne eşşek ölüsü kadar para alır.
Ermeni Ebru:Bir kaç ay önce baktırdım, bence fena değil, söylediği şeylerin çıkmasına daha var.
Bugüne kadar bana bakıp ta herşeyimi çıkaran tek Falcı Ortaköy Yıldız dır.Yıllar önce ilk gittiğimde masadan kavga ederek kalktım ve söylediği şeyler malesef teker teker çıktı..Bence Yıldıza gidip de bu sitede söyledikleri çıkmadı diyenler onu şöyle değerlendirsin;bana biriyle birlikteydim ve ayrıyken gittim, bununla asla olmaz dedi, ben onun üzerine 10 defa barışıp ayrıldım ve sonuç onun dediği gibi oldu ve diğer giden arkadaşlarım içinde söyledikleri herşey çıktı..
Ykm nin ordaki Pınar:Bana söylediği hiçbirşey çıkmadı, hatta Yıldızın ayrılacaksın dedği kişiyle bana 1 li bir vakitte eveleneceksin dedi, çocuk başkasıyla evli şuan, hiç ama hiç bir dediği çıkmadı.
Tunalı daki Sevda:Bir kaç arkadaşıma söylediği şeyler çıktı ama bana malesef tutturamadı.
Falcı Yaşar:Değişik bir şeyleri var ama henüz söyledikleri çıkmadı.

ya arkadaşlar bişey sorucam bahçeli de çadır cafe var zeynep isimli birini çok övdüler giden arkadaşlarım aranızda duyan oldu mu hiç

Ben denedim ama banada tanımadığım başka bir falcıda karşılaştığım biri tavsiye etmişti..Daha yeni baktırdığım için pek bi yorum yapamıycam çıktımı çıkmadı mı diye ama tavsiye eden kız çok iyidir demişti

Bana yolumun kesişeceğini söyleyenler tanıdıklar arasında baktırdıklarımdı.
Para verip baktırdığım insanlar hep geri gelecek diye konuşmuşlardı.
Halbuki ben gittim çocuğa. :s Ama onu bırakan da ben oldum.
Gurursuz bir kız canlanmasın gözünüzde. :D Benim olayım farklıydı.
Neyse iştee ... Bu konuda Çiğdem'in dediği aklımdan çıkmıyor.
Çünkü o bana "bu çocuk asla seni aramaz, sen adım at" dedi.
Önce bununla bir şeyler olmaz dedi ama fal ilerledikçe " yok yok sen istediklerini yaşayacaksın, olacak bu iş inşallah" diye konuştu.
İstediğimden de fazlasını yaşadım çok şükür. :nazar::31:

Mihriye ya da fikriyeden birine gitmiştim o da asla olmaz demişti. Bilemedi yani.:19:
Mustafa vardı o da olmaz demişti. :19:

Bir de Cidan'da bir kadın vardı esmer ve kilolu.
O bilmişti o çocukla olacağımı. Ama adını bilmiyorum kadının.

Hatırladıklarım bunlar.

Bende aynı süreci yaşadım, gittiğim tüm falcılar kesinlikle evleneceksiniz yada geri dönecek demişti, sadece Ortaköy Yıldız ve Gay Deniz olmayacağını söylemişti.Biz defalarca barışıp ayrıldık bunun üzerine ama sonuç Deniz ve Yıldızın dediği gibi oldu..

Ankarada hemen hemen gitmediğim falcı kalmamıştır, hepsiyle ilgili yorumlarımı yazıcam;
Bahçelievler GÜL: Defalarca gittim, söylediklerinin tam tersi çıktığı gibi, kaderin senin dediği çocuk ta gidip başkasıyla evlendi.Kötü haber tellalıdır ama hiç bir dediği çıkmaz
Bahçelievler Kadriye:Bir çok kişi çok över, bana tutturduğu çok küçük bir kaç şey oldu..
Bahçelievler Emine: Yaşadığın durumu çok iyi analiz eder ve dedikleri de genel anlamda çıkar.
Fal cafe Rukiye:Yıllardır giderim, sadece isim bilir dediği hiç bir şey çıkmaz
Mihriye: Söylediği hiç bir şey çıkmadı
Dikmende evinde bakan Yasemin:Anı çok iyi bilir ama söylediği hiç bir şey çıkmadı..
Engürü Betül: DElimidir nedir:)İğrenç yana doğru açılan bir kapısı var onu açamayınca bir gerilir ve hiç soru sordurmadan bişeyler söyler.Çalışmayan arkadaşım için iş yerinde şöyşle olacak böyle olacak diye birsürü şey anlattı, bence hiç başarılı değil
Sevgi Cafe Nur:Daha yeni gittim, verdiği tarihler tutmadı ve henüz söylediği şeyler çıkmadı, beklemedeyim..
Tunalı Çelikler pasajı Necla:Şu an ordan ayrıldı ama gerçekten güzel bakar ve dedikleri de çıkar
Gay Deniz:Bana birlikte olduğum sevgilimle ilgili ayrılacaksınız demişti ve ayrılmıştık gerçekten..Bence fena diil.
Şu Bakan hanımlarına bakan Sevgi:Tam anlamıyla gerizekalı, söylediği hiç bir şey çıkmaz bi de üstüne eşşek ölüsü kadar para alır.
Ermeni Ebru:Bir kaç ay önce baktırdım, bence fena değil, söylediği şeylerin çıkmasına daha var.
Bugüne kadar bana bakıp ta herşeyimi çıkaran tek Falcı Ortaköy Yıldız dır.Yıllar önce ilk gittiğimde masadan kavga ederek kalktım ve söylediği şeyler malesef teker teker çıktı..Bence Yıldıza gidip de bu sitede söyledikleri çıkmadı diyenler onu şöyle değerlendirsin;bana biriyle birlikteydim ve ayrıyken gittim, bununla asla olmaz dedi, ben onun üzerine 10 defa barışıp ayrıldım ve sonuç onun dediği gibi oldu ve diğer giden arkadaşlarım içinde söyledikleri herşey çıktı..
Ykm nin ordaki Pınar:Bana söylediği hiçbirşey çıkmadı, hatta Yıldızın ayrılacaksın dedği kişiyle bana 1 li bir vakitte eveleneceksin dedi, çocuk başkasıyla evli şuan, hiç ama hiç bir dediği çıkmadı.
Tunalı daki Sevda:Bir kaç arkadaşıma söylediği şeyler çıktı ama bana malesef tutturamadı.
Falcı Yaşar:Değişik bir şeyleri var ama henüz söyledikleri çıkmadı.

Sevgili BONBON10, öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz Bahçelievler Emine hn hangi cafede bakıyor. Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Hoşçakalın.

Back
X