Ankarada hemen hemen gitmediğim falcı kalmamıştır, hepsiyle ilgili yorumlarımı yazıcam;
Bahçelievler GÜL: Defalarca gittim, söylediklerinin tam tersi çıktığı gibi, kaderin senin dediği çocuk ta gidip başkasıyla evlendi.Kötü haber tellalıdır ama hiç bir dediği çıkmaz
Bahçelievler Kadriye:Bir çok kişi çok över, bana tutturduğu çok küçük bir kaç şey oldu..
Bahçelievler Emine: Yaşadığın durumu çok iyi analiz eder ve dedikleri de genel anlamda çıkar.
Fal cafe Rukiye:Yıllardır giderim, sadece isim bilir dediği hiç bir şey çıkmaz
Mihriye: Söylediği hiç bir şey çıkmadı
Dikmende evinde bakan Yasemin:Anı çok iyi bilir ama söylediği hiç bir şey çıkmadı..
Engürü Betül: DElimidir nedir:)İğrenç yana doğru açılan bir kapısı var onu açamayınca bir gerilir ve hiç soru sordurmadan bişeyler söyler.Çalışmayan arkadaşım için iş yerinde şöyşle olacak böyle olacak diye birsürü şey anlattı, bence hiç başarılı değil
Sevgi Cafe Nur

aha yeni gittim, verdiği tarihler tutmadı ve henüz söylediği şeyler çıkmadı, beklemedeyim..
Tunalı Çelikler pasajı Necla:Şu an ordan ayrıldı ama gerçekten güzel bakar ve dedikleri de çıkar
Gay Deniz:Bana birlikte olduğum sevgilimle ilgili ayrılacaksınız demişti ve ayrılmıştık gerçekten..Bence fena diil.
Şu Bakan hanımlarına bakan Sevgi:Tam anlamıyla gerizekalı, söylediği hiç bir şey çıkmaz bi de üstüne eşşek ölüsü kadar para alır.
Ermeni Ebru:Bir kaç ay önce baktırdım, bence fena değil, söylediği şeylerin çıkmasına daha var.
Bugüne kadar bana bakıp ta herşeyimi çıkaran tek Falcı Ortaköy Yıldız dır.Yıllar önce ilk gittiğimde masadan kavga ederek kalktım ve söylediği şeyler malesef teker teker çıktı..Bence Yıldıza gidip de bu sitede söyledikleri çıkmadı diyenler onu şöyle değerlendirsin;bana biriyle birlikteydim ve ayrıyken gittim, bununla asla olmaz dedi, ben onun üzerine 10 defa barışıp ayrıldım ve sonuç onun dediği gibi oldu ve diğer giden arkadaşlarım içinde söyledikleri herşey çıktı..
Ykm nin ordaki Pınar:Bana söylediği hiçbirşey çıkmadı, hatta Yıldızın ayrılacaksın dedği kişiyle bana 1 li bir vakitte eveleneceksin dedi, çocuk başkasıyla evli şuan, hiç ama hiç bir dediği çıkmadı.
Tunalı daki Sevda:Bir kaç arkadaşıma söylediği şeyler çıktı ama bana malesef tutturamadı.
Falcı Yaşar

eğişik bir şeyleri var ama henüz söyledikleri çıkmadı.