ben yeni üye oldum ama yözüazılanların hepsini okudum tam bir fal tutkunuyum ankarada birçok falcıya gittim ama beni en çok etkileyen dikmendeki yasemin hanım 2 yıl öncce gitmiştim ne söylediyse harfiyen yaşadım ki hiç aklıma gelmeyecek şeyleri son birşey demişti şu an gerçekleşmesi imkansız gözüküyor ama daha 4 ayı var bakalım :) yalnız yasemin hanımın tel numarasını kaybettim acaba bilenler özelden atabilirlermi
bana da msj atar mısınız yasemin hanımın numarasını rica etsemzencefil06, pheisa ve turtiko; yasemin hanımın numarasını gönderiyorum birazdan size.. 10 dakikada bir msj atabiliyormuşuz...
bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?
bana da msj atar mısınız yasemin hanımın numarasını rica etsem
Kızlar yasemin hanım toplu olarak alıyor mu? Hani bazı falcılara atıyorum 5-6 kşi gidiliyor ve daha ucuza bakıyorlar. Yasemin Hanım da böyle mi? eğer öyleyse toplanıp gitsek? nasıl olsa teker teker alıyor gene özelde kalmış olur. Ve ev ortamı olduğunda birkaç kişi gidersek daha iyi olur diye düşünüyorum şahsen ben biraz tedirgin oldum ev ortamı olduğu için. Biri bizi aydınlatsa güzel olur
slm,
yasemin hanımın tlf.nuna ulaşabilirsek olabilir neden olmasın. malesef kaç gündür ne yasemin ne de süreyya hanımın
tlf. yada adresini veren olmadı. umarım bilen biri biran önce çıkarda gideriz Acil gitmem lazım
Kızlar yasemin hanım toplu olarak alıyor mu? Hani bazı falcılara atıyorum 5-6 kşi gidiliyor ve daha ucuza bakıyorlar. Yasemin Hanım da böyle mi? eğer öyleyse toplanıp gitsek? nasıl olsa teker teker alıyor gene özelde kalmış olur. Ve ev ortamı olduğunda birkaç kişi gidersek daha iyi olur diye düşünüyorum şahsen ben biraz tedirgin oldum ev ortamı olduğu için. Biri bizi aydınlatsa güzel olur
bende 1 yıl önce kızılayda ezgi kafenin üstünde biryer vardı
ankarada olanlar bilir onun önünde dövüyolar fal baktırmayanı zorla çekiştirirler falan,
bende çok meraklıyımdır fal diyince atladım hemen,
kadın bana hiçbişi demeden çok aptalca eyler söyledi 3 dkk boyunca moralimi bozdu attııı,
ağladım kadının karşısında bişide söyleyemedim,
hemen çıktım ama uzun süre etkisinden kurtulamadım,
ondan sonrada ihç gitmedim,
kötü şey olsada insan söylermi allah aşkına bana bi deyin bunu, hala da söylediği aklıma geldikçe deli oluyorum,
Ayy oraya bende gitmiştim sana ne dedi de moralini bozdu bilemiyorum ama bana sen kansersin git tahlil yaptır demişti. Tövbe tövbe bak hatırladım sinirlendim şimdi
aiyyy inanmıyorum yaa, tövbe o nedemeksee, en kimsin de biliyosun,
bana seviglinle çocuğunuz olcak ama ayrıl ondan, çok ağlarsın ama o zamanki gibi olmaz şimdi üzülür geçersinnn, çocuğunla tek başına kalırdın demedi deme falan dedi, hala soru işareti bıraktı
bak yine sinirlendimmm, inş atmışlardır o kadına demekki herkese öyle şeyler söylüyorr :18::18:
Benimkine nazaran seninki yine iyiymş yoksa ben suan mezarda olurdumAtmışlardır bence kadın depresyon kaynağı
Ona verdiğim 5 liraya bile acırım hala.. kadın bana kanser olduğumu söylemek için 5 lira aldı resmen başkasına verirdim o parayı hiç değilse evlenceğim vakti atardıaynen allah korusunnnn, atılmışsada hiç üzülmicemmm, kimsede gitmesin oraya, çeviren çocuklara karşı koyun
Ona verdiğim 5 liraya bile acırım hala.. kadın bana kanser olduğumu söylemek için 5 lira aldı resmen başkasına verirdim o parayı hiç değilse evlenceğim vakti atardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?