Ankara'daki Falcılar

Bende dün gittim, iskambil kağıtlarıyla fal bakmadı bana, bende bilmediğim için istemedim. Bir daha gidersem isterim dedikodu falını. Dediğiniz gibi baya uzunca kapsamlı baktı. El falı ilk defa baktırdım ve isabetli tespitleri oldu. Küçük ama beni çok etkileyende bir tespiti oldu. Çok umutsuz gördüğüm bir durum için çok olumlu konuştu. Bekleyelip görelim bakalım. Çok teşekkürler. Sizinde gönlünüze göre olsun herşey.

ya bende çok somut şeyleri bilmişti. tarihi gecikmeli olsa da.
ne bileyim dayın sizle aynı şehre taşınacak,
sevgilinle şöyle boyle barışacaksınız falan dedi...
çalışacağım işi bildi.

Mail adresimi yolladım özelden. Bekliyorum cevabı.

tryamour lütfen yasemin hanımınn numarasını gönderirmisin? ankara dışındayımm bayramdan sonra bikaç günlüğüne gelicemm ve yasemin hanıma gitmek istiyorum. Yoksa çat kapı yapıcam kadına tabi evi değiştirmediyse. birebir yaşadım kadının dediklerini....

yasemin hanımın telefonu bende var.Aradım kendisini yarın ankaraya geliyor. bayramda fal bakacakmış. Fakat numarasını size nasıl ulaştırırım bilmiyorum.

bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?

bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…