Ankara'daki Falcılar

bugün gittim.gecmiş we içinde bulunduğumuz an we durumla ilgili bomba atışları war.geleceği bekleyip görmek lazım.ayrıca hiç de bir an önce falı bitirip müşteriyi gönderme telaşı yok..cidan cafe de dekorasyonu yenilemiş daha iyi olmuş...ezgi hanıma baktırıp gelecekle ilgili dediklerini yaşıyan war mı ?

Ankara'dayken Cidan Cafe'de Ezgi Hanım'a gitmiştim. İzmir'e gelişimde olabilecek bazı şeylere karşı uyarmıştı beni. Gizli kalmasını istediğin ve gizli kalması gereken şeylerin açığa vurulacak dikkatli ol demişti. Maalesef ki tam da dediği şekilde gerçekleşti. Ben olayla ilgili hiçbir şey söylemeden uyarmıştı bir de. Olan oldu gerçi de Ezgi Hanım iyiymiş anlamış oldum. Dediği güzel şeyler de çıksa keşke amma imkansızdan da öte.

İyi fallar.

merhaba kızlar p.tesi günü tarot baktırmaya gitmek istiyorum bikaç isim duydum içlerinde memnun kaldığınız olduysa önerir misiniz fal cafe evrim,rukiye sevgi cafe nur asmalı konak helin

Chadır Cafe'de sarı saçlı, sert bir bayan var. Sanırım Nuran mı Nurcan mı öyler bir şeydi adı. Onun dedikleri ne kadar isabetlidir sizce? Benim ödümü koparmıştı da kendisi.

figenden cıktım sımdı agzım acık kaldı. Beynımın içinden ne gecıyosa tak tak saydı .

bu figen hangi kafede acaba?
ben bugün cidandaki ezgiye gittim pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim
çok hızlı konuştu ve çok kısa sürdü
ne söylediğini bile tam anlayamadım

Aynı Figen'den bahsediyorsa arkadaş ki muhtemelen odur, Figen de Cidan Cafe'de çalışıyor.

ezgıyede gecen hafta gıttım bende memnun kalmadım hiç . Kısa surmesınde zıyade sacma sapan konustu. Figende cidan cafede cok begendım ben

bugün turuncu'daki yasemine gittim
şuanki durumu çok iyi bildi. geçmişle alakalı durumları da bildi.
aslında baya memnun kaldım ben yaseminden
bir kaç tarih verdi bakalım neler olcak
geçen haftalarda iki falcıya gitmiştim biri karameldeki berfindi daha öncede giderdim, diğeri cidandaki ezgi.
ezgiden memnun kalmadığımı yazmıştım
ama berfin-ezgi-yasemin aynı tarihleri verdiler resmen. ve berfinle yaseminin söylediği şeyler paraleldi.
bakalım neler olcak
ben yasemin ve berfini tavsiye ederim :)

whattodonow burayı okuyorsan mesaj kutunu boşaltır mısın lütfeeeeennnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…