- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.774
- 198
- 41
online olanlardan ben en son lidya yı denedim. burda söylenenlere bakarak. yazdıklarımı okuması 2 dak. sürmüş, kart çekmesi al sana bi 2 dak.daha..kartın içeriğini aynen okuması 3-4 dakka.. oldu mu sana 10 dakka.. yani genel olarak olumlu bi hava çizmiş. ki benim işler hiç de öyle söylediği gibi olumlu değil yani. ben biliyorum. yine de insan merak ediyo, ümit ediyo baktırıyo..neyse söylediklerine sadece gülümsedim geçtim diyelim. yine de pozitif bir bayan.. ama aynı sitede ülkü var, o kadın resmen boşver geç git sana hayır gelmez demiş.. gerçekte olan şeyleri söylemiş. yorumları son derece mantıklıydı yani. hepsi beni üzecek şeylerdi ama mantıklıydı.. o yüzden o kadına baktırılır diyorum. hatta ben lidya ya daha çok ayrıntı yazmıştım. bu kadına tek bi cümle yazmıştım.
binnaz abladakilerden de denediklerim oldu ama inanın buraya yazmaya bile gerek yok tek tek isimlerini.. hiç birinin söyledikleri tutmadı. ben bile kendi falıma baksam daha mantıklı atışlar yaparım.
binnaz abladakilerden de denediklerim oldu ama inanın buraya yazmaya bile gerek yok tek tek isimlerini.. hiç birinin söyledikleri tutmadı. ben bile kendi falıma baksam daha mantıklı atışlar yaparım.