Ankara'daki Falcılar

online olanlardan ben en son lidya yı denedim. burda söylenenlere bakarak. yazdıklarımı okuması 2 dak. sürmüş, kart çekmesi al sana bi 2 dak.daha..kartın içeriğini aynen okuması 3-4 dakka.. oldu mu sana 10 dakka.. yani genel olarak olumlu bi hava çizmiş. ki benim işler hiç de öyle söylediği gibi olumlu değil yani. ben biliyorum. yine de insan merak ediyo, ümit ediyo baktırıyo..neyse söylediklerine sadece gülümsedim geçtim diyelim. yine de pozitif bir bayan.. ama aynı sitede ülkü var, o kadın resmen boşver geç git sana hayır gelmez demiş.. gerçekte olan şeyleri söylemiş. yorumları son derece mantıklıydı yani. hepsi beni üzecek şeylerdi ama mantıklıydı.. o yüzden o kadına baktırılır diyorum. hatta ben lidya ya daha çok ayrıntı yazmıştım. bu kadına tek bi cümle yazmıştım.

binnaz abladakilerden de denediklerim oldu ama inanın buraya yazmaya bile gerek yok tek tek isimlerini.. hiç birinin söyledikleri tutmadı. ben bile kendi falıma baksam daha mantıklı atışlar yaparım.

evim cafe karanfil 2de madam cantanin ustu karanfilin mesrutiyete yakin tarafinda bi apartman dairesi dedigim gibi cantacinin ustu.
ben oylesine gittim birini ovduler 15tl diye yok dedik farketmez ucuz olsun7,5 a sermine baktirdik tarot da acti 10tl aldi ya atti tuttu ya cidden bildi ismini verdigi kisiyle sevgili oldum dedigi tarihte ama bi anda ayrildik olduramamis beyefendi seviyorum ama diye agladi neyse ben yine gittim kadin hic bisey bilemedi bes dakika bile surmedi fal on gune duzelirsiniz dedi yirmi gun oldu duzelmedik ilkinde baya ciddi ciddi tarihler isimler vermisti diger arkadaslarima da dedikleri dogru cikti ama ikinci gidisim tam bir husran simdi online baktiriyorum fala inanmiyorum asla ama bazen cevren bikiyo psikologa gitmek de zor geliyo online sesli fal bi nebze rahatlatiyo.gecici bi pozitif enerji oluyo sevgilim donmeyecek bence ama onlarin verdikleri tarihleri beklemek bile zamanin hizli gecmesini sagliyo bi sure sonra dedikleri gercek olmasa da sureci atlatmis oluyorsun iste.en azindan benim icin durum bu online bakanlar da hep ayni tarihi verdi umarim tutar.

buradaysan 5 dk bekleyebilir misin.sormak istediklerim var ama patron çağırdı şimdi

Ben de çözemedim...ilk baktığı fal kelimesi kelimesine tuttu.

İkinciyi telefondan baktırdım ve adam hakkında o kadar kötü bir tablo çizdi ki anlatamam. Tutmayan yerleri vardı. Yakışıklı dedi, hiç yakışıklı değil bir kere, bir deri bir kemik bir şey :) Kadınları parmağında oynatan , gezen tozan biri dedi ama ilgisi yok bence varsa yoksa iş takılıyor, hafta sonu bile 7ye kadar çalışıyor.

İlkay ın çizdiği tablo daha gerçekçi geldi. Bu adam tam bir Alman, inanılmaz disiplinli , ona göre karar vericeksin dedi.

Neyse, bu ay içinde durumu anlayıp rapor edicem arkadaşlar :) Adam efendi mi, p.ç mi anlicam ve ona göre kim haklı çıktı bakıcaz :)

Bence falcının tesiri ile karar vermeyelim. Önemli olan bizim iç sesimiz. Bana da öyle bir tablo çizdi ki adamı resmen şerefsiz ilan etti. Takılmayın kızlar

eylül diye bir kadın var ona gittim.şimdiki durumu inanılmaz güzel bildi.çok şaşırdım.dediği her şey doğruydu.sonra meşrutiyette zafiye diye bir kadına baktırdım resmen eylülün sağlamasını yaptı.bu ikisine giden var mı ?

buradaysan 5 dk bekleyebilir misin.sormak istediklerim var ama patron çağırdı şimdi

eylul hangi cafede?dedim ya ben bi evimde sermine gittim atti mi o gun havasinda miydi bilemem isim verdi tuttu gerisi tutmadi sevgili olduk ama sonu kotu uc hafta oldu ayrilali:(online fala gelince inanmazsan umut baglamazsan iyi lidya fazla pembe tablo ciziyo melih de oyle tarih falan verdi olursa soylerim ilkay daha objektif ama stratejisi bu tarihler tutmayabilir ama er gec dediklerimi yasarsin dedi.melek cok olumsuz seyler soyledi acikcasi ben terapi icin baktirdim o yuzden melih, lidya ve ilkayi sevdim binnaz abladakiler cok ozensiz bence emir adali cok ovulmus denemek lazim

eylul hangi cafede?dedim ya ben bi evimde sermine gittim atti mi o gun havasinda miydi bilemem isim verdi tuttu gerisi tutmadi sevgili olduk ama sonu kotu uc hafta oldu ayrilali:(online fala gelince inanmazsan umut baglamazsan iyi lidya fazla pembe tablo ciziyo melih de oyle tarih falan verdi olursa soylerim ilkay daha objektif ama stratejisi bu tarihler tutmayabilir ama er gec dediklerimi yasarsin dedi.melek cok olumsuz seyler soyledi acikcasi ben terapi icin baktirdim o yuzden melih, lidya ve ilkayi sevdim binnaz abladakiler cok ozensiz bence emir adali cok ovulmus denemek lazim

bir arada ykm nin arkasında pınar vardı.o güzel bakıyordu ve ne diyorsa çıkıyordu.enson sanırım 2 yıl kadar önce gitmiştim.şimdi yeniden sıkıntıya girince ona gitmek istedim ama kapı duvar.bulamadım kimseyi.

eylül cafede çalışmıyor. kızılayda kendi ofisi var
ben bu fal olayina girdikce sacmaladim o kisinin ismini yasadiklarimi biri salladi tuttu diye donecek mi diye on falciya soruyorum sekizi dönecek diyor klasik ama hepsi ayni tarihleri veriyor dusunuyorum niye dönsün seviyorum diye agladi olduramiyorum dedi ne olacak ki birden simsek mi cakacak iste oldurdum mu diyecek ama insan bi sıkıntısı olunca biri hayatina uzaktan baksin olumlu seyler soylesin istiyo bu fala verdigim parayla bir seans psikologa giderdim yine ise yaramazdi.gecen dua ettim yatmadan Allahim falcilarin agzina baktirma bi yol goster bi kapi ac dedim ruya gordum ama yorumlayamadim.simdi dualara sigindim hayirlisini istiyorum isyan etmeden.insallah artik fal baktirmam.

ben bu fal olayina girdikce sacmaladim o kisinin ismini yasadiklarimi biri salladi tuttu diye donecek mi diye on falciya soruyorum sekizi dönecek diyor klasik ama hepsi ayni tarihleri veriyor dusunuyorum niye dönsün seviyorum diye agladi olduramiyorum dedi ne olacak ki birden simsek mi cakacak iste oldurdum mu diyecek ama insan bi sıkıntısı olunca biri hayatina uzaktan baksin olumlu seyler soylesin istiyo bu fala verdigim parayla bir seans psikologa giderdim yine ise yaramazdi.gecen dua ettim yatmadan Allahim falcilarin agzina baktirma bi yol goster bi kapi ac dedim ruya gordum ama yorumlayamadim.simdi dualara sigindim hayirlisini istiyorum isyan etmeden.insallah artik fal baktirmam.

doğru söylüyorsun ama insan yalanda olsa bir teselli arıyor.içimdeki acı öyle bir acı ki teselli bulamıyorum

doğru söylüyorsun ama insan yalanda olsa bir teselli arıyor.içimdeki acı öyle bir acı ki teselli bulamıyorum
ben uc haftadir nefes alamiyorum ama gecen yil uzun bir iliskim bitti bidaha da kimseye guvenmem derken mukemmel uyumlu oldugum biri cikti guvenmem icin herseyi yapti sevdim o da sevdi hala da sevdigini soyluyo ama olmaz diyo kafasi net degilmis niye ben uzun iliski yasadim diye yani simdi bu adam tabii ki donmez bile bile rahatlamak ugruna ucuz terapi yontemine basvuruyoruz .biliyorum ki mesela evim cafedeki sermin salliyo ama ilk o bildi ya hep tutacak gibi geliyo ama bak on gun dedi neredeyse yirmi oldu tutmadi lidya pozitif konusuyo mesela telefona attim arada dinliyorum bana iyi geliyo melih de oyle yani amac gelecegi gormek gibi gorunse de fal=ucuz terapi.nedense lidyayi da bi uye son zamanlarda cok ovdu eger lidyanin dedigi gibi olsa dunya tadindan yenmezdi ama ben seviyorum yine de.olumlu enerji ivin baktiriyorum gelecegi bilmesi icin degil

kızlar canım o kadar sıkkın ki anlatsam benle oturur ağlarsınız.bütün konuyu da okudum ama yine de acil bi tavsiyeye ihtiyacım var

Back
X