• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Canım yazmayı unuttum benim görüştüğüm kişide Ankara'da yasıyormuş adını kerm keremcem dedi hatta Facebook'ta sitesi var ama hemen çıkmıyor görsellerden arıyorsun profılınde Gül resim var Ankara'da yaşıyor falcı İzmirli diye yazıyor ama ben telefonda gorustum. Gecen hafta parasını gönderdim bana işlem yapılacaktı hırsızlık icin Perşembe görüştük 1saat sonra ben arayın dedı o günden beri teli kapalı bu adamın yasında 35 hatta sormuştum bı Kafe'de mı çalışıyormusun diye cevap vermedi ben herkese fal bakmıyorum dedi kendisinin asıl mesleğinin makina mühendisi olduğunu söyledi bılgım bu kadar arkaslardan bılgisi olan paylaşırsa cok sevinırım

canım kerem bey kafede çalışıyo ve telden baktığını sanmıyorum.fotosundaki tipi nasıl anlat bana o mu diil mi anlayalım

Kızılay ,Bahçeli, Tunalı, Sakarya cad. analıyacagınız hemen hemen bütün falcılara gittim ancak Mustafa ve Süheyla kimsenin bilemediği çok özel bir sırrımı falda direk dedilerr... Bana göre diğer falcılardan çok daha iyiler. ancak bende bir takıntı var gittiğim falcıha birdaha gitmemek

aynen ben de mobil ödemeyle baktırdım ama melih gün'e.daha önce hiçbirine baktırmadığım için öylesine salladım uzun ve özenli bakmış gerçekten ama çok da tam budur diyemedim yani keşke mesajını okuduktan sonra baktırsaydım ilkay gür'e baktırırdım..ama aklımda ona da baktırıp yazıcam.darısı benim başıma canım :)

Bana haber ver,kuzenime İstanbul'a gideceksin demişti.Hiç ortada öyle bi'şey yok avukat oldu şimdi İstanbul'a gidiyor =)
Diğerlerine de daha beş kuruş vermem üçkağıtçılar.Ankara'da iyi falcı yok ben bunu bilir bunu söylerim.:19:

canım kerem bey kafede çalışıyo ve telden baktığını sanmıyorum.fotosundaki tipi nasıl anlat bana o mu diil mi anlayalım
kisi
Lıznbugun telde görüştüğüm
Canım ben kendisini hic görmedim kadınlar kulubünde bahsettiler birkişi hic kimsenin bilmeyeceğiz sırrımı söyledi dedi anlıycagın cok övdü telini paylaştı ben öyle aradım yani su durumuma gelmemek eelde değil siz Ankara'da bilmiyorsunuz ben Balıkesir'den buldum sonra bugun Ankara'daki falcılar yazdım Google'a 3 göz diye bir yer çıktı Ankara'daki falcılar hakkında bilgiler alınır dıye yiyor o sekilde bir kişi çıktı burası bı kürüm dedi anladığım kadarıyla orada bır cok kişi acalııyor arkadaslar ankaralı olarak ahımı bilginiz yok sözden bana tavsiyem inanın o kada cok kişiyle gorustumki inanin ünlüsüne ünsüzüne hıc bırı cok iyi değil yada bana denk gelmedi yanlı bugun telde görüştüğüm kisi cok inandırıcı konuştu burası cok buyuk bır kürüm dedi

Canım iyiçaksamlar sen deneyipte mi sakın dedin eğer bır seyler bilipte paylaşırsan cokmsevinşrim olurda bir gun denemekmistersem hic bulasmayayım
3.göz denilen yere sakın güwenme.bu kadar söylüyorum.karar senin.kurum olduğu doğru.bi sorsaydın acaba ne kurumuymuş???

Son düzenleme:
3.göz denilen yere sakın güwenme.bu kadar söylüyorum.karar senin.kurum olduğu doğru.bi sorsaydın acaba ne kurumuymuş???

Canım cevabın icin cok sagol güvendiğim falan yok ama bildiklerini paylaşırsan cok sevinirim en azından gidecek olan insanlara yol gösterirsin bak benim istanbul kadınlar kulubundende ıki kisi var tanıdığım eskisehirlirliler ınan gitmeyi düşündüler aydınlatırsan bana da bır cok kisiyide yardımcı olursun tesekurler

Canım cevabın icin cok sagol güvendiğim falan yok ama bildiklerini paylaşırsan cok sevinirim en azından gidecek olan insanlara yol gösterirsin bak benim istanbul kadınlar kulubundende ıki kisi var tanıdığım eskisehirlirliler ınan gitmeyi düşündüler aydınlatırsan bana da bır cok kisiyide yardımcı olursun tesekurler

siz bu cafeyi neden bu kadar kafanıza taktınız anlamadım.ısrarla burayı didikliyorsunuz.ayrıca önceki mesajlarda çok yazım we ifade hatanız warken birden cümleler düzgünleşti.hayırdır??

siz bu cafeyi neden bu kadar kafanıza taktınız anlamadım.ısrarla burayı didikliyorsunuz.ayrıca önceki mesajlarda çok yazım we ifade hatanız warken birden cümleler düzgünleşti.hayırdır??

Bıraz üslubunuza dikkat edin evet yazım hatam olabilir sizinki gibi profesyonel değilim derdimi insan gibi anlatım karsımdada insan gibi bır dost gördüm ne demek ki bu yazımın düzelmesiyle ne alakası var sadece yazımda yanlışlığı görünce daha düzgün yazmaya çalıştım bılmedigi bır konuda sizlerde Ankara'da yaşadığınız ıcın bılgılenmek istedim maalesef yanlış kişiyle karşılaşmışım çünkü ben sizin gibi insanları kırmam hic önemli değil allah yinede gönlünüze göre versin bır daha yazmam merak etmeyin rahatsızlık verdim bagislayın

balkon cafe serhat burda pek beğenilmemiş okuyunca şimdi üzüldüm çıkmayacak mı yaa dedikleri :(( diye ama, ben 4 arkadaşımı götürdüm fal için, dördü de içerden dumur olmuş halde çıktı, gerçekten hepsinin de hayatıyla ilgili her şeyi bildi, beni sorarsanız beni çok üzen biri için fal baktırmıştım o kişinin nasıl biri olduğunu, ne zaman ne için kavga ettiğimizi, olayın iç yüzünü, yaptığından hiç de pişman olmadığını tek tek saydı, hayatımda ne oluyorsa hepsini söyledi. hatta ben fal baktırma niyetinde olmadan gittiğimde bile masada muhabbet ederken "sen iki gün önce saçma bişey yapmışsın" demişti, iki gün öncesinde o beni üzen kişiye mesaj atmıştım ve attığıma pişman olmuştum. geçmiş olayları tam zaman vererek bilmek konusunda çok iyi, gelecek kısmı tutar mı bilemiyorum ama ben beğeniyorum onun fallarını, enerjimiz iyi tutuyor sanırım.

ben serhata 2 kere gittim bi asma altındayken bide yine aynı sokakta başka bi kafedeydi şu anki durumu yani geçmişi iyi biliyor en ince ayrıntısına kadar sadece kahve de ama geleceğe yönelik hiç bişi tutmadı, 2 seneden fazla oldu heralde ben ona gideli

angelo cafe deki beye bende baktırdım.daha önce söyledikleri çıktı bana

keremi bende denemek istiyorum, kısa mı bakıyo 3 soru sorma hakkın var falan diyosa baştan benim için bitmiştir :) o falcı

ne kadara bakıyor kahve tarot ikisi birden mi ayrı ayrı mı?

keremi bende denemek istiyorum, kısa mı bakıyo 3 soru sorma hakkın var falan diyosa baştan benim için bitmiştir :) o falcı

ne kadara bakıyor kahve tarot ikisi birden mi ayrı ayrı mı?

orada 2 kişi var.biri erkek biri bayan.işin doğrusu adamın da kadınında adını bilmiyorum.kahve dahil 7.5 tl

arkadaşlar bahçeli evler çadır cafede sultan isminde bir falcı varmış. tam adı berrin sultan mış. çok iyiymiş. son zamanlarda herkes ondan bahsediyor ama gittigimde ayrıldıgını söylediler. yerini bilen varsa söylesin. benim çok ihtiyacım var lütfeeeeeen

arkadaşlar evim cafe gülcan a gidip tanıyan varsa tarif edebilir mi?

Ben fal baktırdım Gulcan'a. Evim cafe ye baska bir falcı icin gittigimde bir bayanın tavsiyesiyle baktırmıstım. Kısa ve oz kafamdaki sorulara cevap vermisti. Denenebilir.

Ben fal baktırdım Gulcan'a. Evim cafe ye baska bir falcı icin gittigimde bir bayanın tavsiyesiyle baktırmıstım. Kısa ve oz kafamdaki sorulara cevap vermisti. Denenebilir.

fizik olarak tarif edebilir misiniz? ben bana sanki gülcan diye başka bir kadına baktırtırlar gibi geldi

bir ara burda Dikmen de bir Yasemin hanımdan bahsedilmişti. gelecekle ilgili olmasa da o an için kişilerin düşüncelerini bildiğinden ve hatta onlarım mimikleriyle filan söylediğinden filan bahsetmişlerdi. giden var mı bu yasemin hanıma? şimdi nerdedir ve kaça bakıyor? hala tavsiye ediyo musunuz?

ben artık geleceği geçtim bari bugün ne düşündüğünü bileyim o kişilerin yeter diyorum.

Back
X