Ankara'daki Falcılar

Falcı mı önermemizi istersiniz? Konu neyle ilgili ya da?

konu klasik aslında yıllardır her kahrını çektiğim uğruna ailemi karşıma aldığım insan tarafından aldatıldım da hem de bi kişiyle de diil..o yüzden acil bi falcı önerisine ihtiyacım var.keremle mustafaya gittim ama ikinciye gitmek istemiyorum genelde falcılar ikincide çok ii bakmıyo çünkü.

aslında falsepetine de baktım ama ödeme olayını çözemedim,sitede de aradım bulamıyorum bilen biri varsa ödeme nasıl yapılıyor söylerse sevinirim.

sizleri umutlandırmamak için epeydir susuyorum ama ben sadece yazarım.önermem tawsiye de etmem.şimdiye kadar gittiklerimin içinde bir çiğdem in falı çıkardı.tarihlerde çok başarılıydı.şimdi de cidan cafede ezgi war.söylediklerinin çoğu çıkıyor.yani gelecekle ilgili.zaten gecmişi iyi biliyor.

sizleri umutlandırmamak için epeydir susuyorum ama ben sadece yazarım.önermem tawsiye de etmem.şimdiye kadar gittiklerimin içinde bir çiğdem in falı çıkardı.tarihlerde çok başarılıydı.şimdi de cidan cafede ezgi war.söylediklerinin çoğu çıkıyor.yani gelecekle ilgili.zaten gecmişi iyi biliyor.

çiğdem yok heralde piyasada ben ezgiye 3 ay kadar önce gitmiştim ama pek başarılı bulmuyorum kendisini zaman falan verdiği hiçbiri çıkmadı

cıgdem konusuna katılıyorum ama malesefkı tasındı burdan telıde yok galıba kımsede

konu klasik aslında yıllardır her kahrını çektiğim uğruna ailemi karşıma aldığım insan tarafından aldatıldım da hem de bi kişiyle de diil..o yüzden acil bi falcı önerisine ihtiyacım var.keremle mustafaya gittim ama ikinciye gitmek istemiyorum genelde falcılar ikincide çok ii bakmıyo çünkü.

şiddetle süheyla hanımı öneriyorum senin kısa kesilen fallara ihtiyacın yok bence mustafa söyler biter, yakın zamanı süheyla hanımın tahminleri bende hep tutuyo ve 1 saate yakın uzun sürer fal aklında sorular kalmaz neyi nası napmış ne olcak öğrenirsin, iskanbil falinida baktırmayı unutma
çadıra geçmiş bahçelide şimdi

kızlar canım o kadar sıkkın ki anlatsam benle oturur ağlarsınız.bütün konuyu da okudum ama yine de acil bi tavsiyeye ihtiyacım var

falsepeti İlkay Gür...Ben hayatımda bu kadar muhteşem fal bakan,baktığı falın günü gününe çıkartan falcı görmedim.10tl hem de .Biz geçen hafta kuzenim ben teyzem baktırdık.Hepimize dedikleri yavaş yavaş çıkıyor.Hiç düşünmeden baktır derim sorularını açık bir şekilde yaz.Bana 10 gün içinde biriyle tanışıyorsun dedi ve ayakların yerden kesilecek demişti.Hadi canım dedim içimden.Taaa ki düne kadar =)) Biriyle tanıştım,allahıma çok şükür o kdr uzun süredir böyle çarpılmamıştım kızlar ,arkadaşlarım bile şaşırdı nasıl olur falan diye =)) Darısı size kızlar.Gönlünüzde baharlar açtıracak birini bulursunuz inş

aslında falsepetine de baktım ama ödeme olayını çözemedim,sitede de aradım bulamıyorum bilen biri varsa ödeme nasıl yapılıyor söylerse sevinirim.

Biz kredi kartı olayından kortuğumuz için cep telefon faturana yansıyanla ödeme yaptık.Cebine onay kodu geliyor onaylıyorsun.Bu hafta da faturam geldi ne eksik ne fazla 10 tl korkmayın.Ben de çok araştırmıştım yazan olmamıştı en azından ben yazayım dedim cnm :3:

Ezgi'yi ben de begenmemistim.Mustafa'yı da basarısız buldum.Cidan'daki Cigdem'in tarihleri tutuyordu ama sonradan baska bır sehre tasındıgını duymustum.Terapi anlamında Suheyla ya da Yasemin'e gidebilirsin.

balkon cafe serhat burda pek beğenilmemiş okuyunca şimdi üzüldüm çıkmayacak mı yaa dedikleri :(( diye ama, ben 4 arkadaşımı götürdüm fal için, dördü de içerden dumur olmuş halde çıktı, gerçekten hepsinin de hayatıyla ilgili her şeyi bildi, beni sorarsanız beni çok üzen biri için fal baktırmıştım o kişinin nasıl biri olduğunu, ne zaman ne için kavga ettiğimizi, olayın iç yüzünü, yaptığından hiç de pişman olmadığını tek tek saydı, hayatımda ne oluyorsa hepsini söyledi. hatta ben fal baktırma niyetinde olmadan gittiğimde bile masada muhabbet ederken "sen iki gün önce saçma bişey yapmışsın" demişti, iki gün öncesinde o beni üzen kişiye mesaj atmıştım ve attığıma pişman olmuştum. geçmiş olayları tam zaman vererek bilmek konusunda çok iyi, gelecek kısmı tutar mı bilemiyorum ama ben beğeniyorum onun fallarını, enerjimiz iyi tutuyor sanırım.

cıgdem konusuna katılıyorum ama malesefkı tasındı burdan telıde yok galıba kımsede

ewt.kuşadasına gitmişti.oradayken de bana telefonda bakardı.sonra aniden tel.i kapandı.onun telini adresini bilse bilse verzogen bilir de..artık o da buraya hiç uğramıyor sanırım.uzun zamandır yazmıyor çünkü.keşke burayı okusa we biliyorsa bize yazsa ne iyi olurdu

birinin iyi dedigine biri kotu demis koca ankarada falci yok!
evim cafe sermine alti arkadasimi yolladim kadin hepimizin hayatiyla ilgili isimleri falan bildi ama onun gazi ile bi iliskiye basladim maalesef cok kotu oldu bi daha gittim ilk seferindeki ilgi alaka sifir iki dk bakti siradan dönecek falan laflari.mustafaya iyi diyorlar ama bilemedim bu fal da bagimlilik yapiyo fal sepetindekilerin dedigi tarihleri beklemekteyim hala seviyorum diyerek gitti sevgilim dönmez ama:(iyi birsey duymak terapi gibi oluyo tam toparlanmistim geldi girdi hayatima mahvetti gitti:(bide uzmemek icin seviyorum diyor.gelecegi bilen falci yok anlasilan

şiddetle süheyla hanımı öneriyorum senin kısa kesilen fallara ihtiyacın yok bence mustafa söyler biter, yakın zamanı süheyla hanımın tahminleri bende hep tutuyo ve 1 saate yakın uzun sürer fal aklında sorular kalmaz neyi nası napmış ne olcak öğrenirsin, iskanbil falinida baktırmayı unutma
çadıra geçmiş bahçelide şimdi

canım çok sağol mesaj hakkım yok süheyla hanımı duyuyodum ben de bu hafta içinde gidip baktırıcam ona da baktırınca yazarım buraya yine.inşallah birazcık olsun su serper içime.

falsepeti İlkay Gür...Ben hayatımda bu kadar muhteşem fal bakan,baktığı falın günü gününe çıkartan falcı görmedim.10tl hem de .Biz geçen hafta kuzenim ben teyzem baktırdık.Hepimize dedikleri yavaş yavaş çıkıyor.Hiç düşünmeden baktır derim sorularını açık bir şekilde yaz.Bana 10 gün içinde biriyle tanışıyorsun dedi ve ayakların yerden kesilecek demişti.Hadi canım dedim içimden.Taaa ki düne kadar =)) Biriyle tanıştım,allahıma çok şükür o kdr uzun süredir böyle çarpılmamıştım kızlar ,arkadaşlarım bile şaşırdı nasıl olur falan diye =)) Darısı size kızlar.Gönlünüzde baharlar açtıracak birini bulursunuz inş

aynen ben de mobil ödemeyle baktırdım ama melih gün'e.daha önce hiçbirine baktırmadığım için öylesine salladım uzun ve özenli bakmış gerçekten ama çok da tam budur diyemedim yani keşke mesajını okuduktan sonra baktırsaydım ilkay gür'e baktırırdım..ama aklımda ona da baktırıp yazıcam.darısı benim başıma canım :)

Burda okuduklarımdan sonra bi de ben angelo'dakı kerem bey'e gideyim dedim.Gerçekten farklı yani kendi tarzı olan sakin bi adam.Ben bugüne kadar kendi aptallığımdan falcılar bi söylese ben on anlattım e onlar da doğal olarak benim anlattıklarımı süsleyip püsleyip bana geri anlatıyolardı.Bu sefer kendimi tuttum ağzımı bile açmadım ama yine de tam anlayamadım iyi miydi kötü müydü.Kahvede baktıkları biraz alakasızdı yani nası diyim birinden hoşlanıyosun ama adı konmamış o senden çok hoşlanıyo falan dedi ama böyle biri yok mesela ama tarotta kesinlikle çok çok iyi sorduğunuz her soruya ince ince düşünerek ve emin olun kızlar tatmin edicek şekilde cevap veriyo.yani ağzım açık kaldı bu nasıl bi falcı diyemem ama böyle klasik falcı teyzelerden diil ve beni rahatlattı açıkçası.Denemekte fayda var bence.

Canım bir şey sormak istiyorum senin bahsettigin kişi istanbul sayfasında adı gecen kerem keremcemi ben okisiyle gorustum fakat su an ulaşamıyorum lütfen cok önemli beni bilgilendirir Ankara'da yasamıyorum lütfen cok acil

Canım bir şey sormak istiyorum senin bahsettigin kişi istanbul sayfasında adı gecen kerem keremcemi ben okisiyle gorustum fakat su an ulaşamıyorum lütfen cok önemli beni bilgilendirir Ankara'da yasamıyorum lütfen cok acil

canım istanbul sayfasındaki keremi bilmiyorum bu ankarada kızılayda angelo kafede orta yaşlarda 35-40 falan kel bi adam ama ne zamandan beri burda bilmiyorum ama bilen biri vardır heralde burda

canım istanbul sayfasındaki keremi bilmiyorum bu ankarada kızılayda angelo kafede orta yaşlarda 35-40 falan kel bi adam ama ne zamandan beri burda bilmiyorum ama bilen biri vardır heralde burda

Cevabın icin cok sagol az önce arastırırken Ankara'da. 3goz fal merkezi diye bır yer gördüm Ankara'daki falcılar hakkında bılgısı alınır diyor aradım Rıfat diye bır kışı çıktı öyle bırını tanımadığını söyledi orayada fal vakılıyormus bır bılgı varmı çünkü hic bilmediğim bır yer Ankara inanı o kadar cok kişiye baktırdımkı ıstanbuldan anlatamam hepsınden dolandırıldım ayrıca kendimde istanbulda oturmuyorum tum bakımlarıntelden yaptırdım bundan uç ay önce eime hırsız gırdı bu sekıilde fal bastırmaya başladım bu siteye sıf bu yüzden üye oldum acaba iyi bir kişi bulabılirmiyim diye kendim küçük bır ilçede yasıyorum bu bahsettigim yerl bilgin varsa paylaşırsan cok sevınırım oradaki bey benı yarım saat sonra arayın dedi Allah'a emanet ol canım

Cevabın icin cok sagol az önce arastırırken Ankara'da. 3goz fal merkezi diye bır yer gördüm Ankara'daki falcılar hakkında bılgısı alınır diyor aradım Rıfat diye bır kışı çıktı öyle bırını tanımadığını söyledi orayada fal vakılıyormus bır bılgı varmı çünkü hic bilmediğim bır yer Ankara inanı o kadar cok kişiye baktırdımkı ıstanbuldan anlatamam hepsınden dolandırıldım ayrıca kendimde istanbulda oturmuyorum tum bakımlarıntelden yaptırdım bundan uç ay önce eime hırsız gırdı bu sekıilde fal bastırmaya başladım bu siteye sıf bu yüzden üye oldum acaba iyi bir kişi bulabılirmiyim diye kendim küçük bır ilçede yasıyorum bu bahsettigim yerl bilgin varsa paylaşırsan cok sevınırım oradaki bey benı yarım saat sonra arayın dedi Allah'a emanet ol canım

Canım yazmayı unuttum benim görüştüğüm kişide Ankara'da yasıyormuş adını kerm keremcem dedi hatta Facebook'ta sitesi var ama hemen çıkmıyor görsellerden arıyorsun profılınde Gül resim var Ankara'da yaşıyor falcı İzmirli diye yazıyor ama ben telefonda gorustum. Gecen hafta parasını gönderdim bana işlem yapılacaktı hırsızlık icin Perşembe görüştük 1saat sonra ben arayın dedı o günden beri teli kapalı bu adamın yasında 35 hatta sormuştum bı Kafe'de mı çalışıyormusun diye cevap vermedi ben herkese fal bakmıyorum dedi kendisinin asıl mesleğinin makina mühendisi olduğunu söyledi bılgım bu kadar arkaslardan bılgisi olan paylaşırsa cok sevinırım

angelo cafe deki beye bende baktırdım.daha önce söyledikleri çıktı bana

Back
X