• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

berrin sultan turuncu cafede. gerçi yasemin için gitmiştim ama çok kalabalıktı, bi karışıklık oldu berrin sultanın masasında buldum kendimi. kısmet dedim sesimi çıkarmadım, gerçekten muhteşem baktı. geçmişide gelecek hakkındaki düşüncelerimi tarihlerine kadar bildi. çok olumlu konuştu ama birde bakalım olacak dedigi şeyler olacakmı :)[/Q
geleceğe dair söylediklerinde herhangi bir gelişme oldumu ?

Canım, Karabük'te Nezehat abla, orta yaslarda bir bayan. Gorsen asla falci demezsin. Bi arkadasimin arkadaşı da gitmis gecenlerde, kizin en özeline kadar bilmiş, ama bu çocuk seni istemiyo, sen aramasan hic arayip sormaz demis, cocugu kendisine baglamak icin bir takim seyler vermis falan. Kizin haberlerini arkadasimdan dogru aliyorum bakalim Ise yarayacak mi.

Bu arada ben Ankarada Deniz diye birine daha baktirmistim simdi hatirladim. Sari sacli iri yapili bir bayan. Kagit kalem verip dediklerini yazdiriyor 2010 da 50 liraya baktirmistim hala acirim o paraya yazik. Bir de dua gonderiyor faceden yaziyosun falan. Hicbir dedigi cikmadi, hala fal bakiyosa sakin gitmeyin.

Ankaradaki falcilara tovbe etmistim ama Eylul'u cok merak ediyorum.
eylülü bende merak etmeye başladım. hangi cafede acaba?

Arkadaşlar mrb,bugün yorumlardan etkilenip turuncu kafedeki gül e gittim..aklımdakileri okudu diyebilirim,direk atışlarıda vardı.bu ayın sonuna kadar olacak bir durumu söyledi ki bu benim beklediğim/istediğim bir gelişme,hatta 3 güne kadar bile olabilir dedi.başka bir durum içinde yine 3 hafta dedi..çıkarsa,bir gelişme olursa mutlaka paylaşırım...

Arkadaşlar mrb,bugün yorumlardan etkilenip turuncu kafedeki gül e gittim..aklımdakileri okudu diyebilirim,direk atışlarıda vardı.bu ayın sonuna kadar olacak bir durumu söyledi ki bu benim beklediğim/istediğim bir gelişme,hatta 3 güne kadar bile olabilir dedi.başka bir durum içinde yine 3 hafta dedi..çıkarsa,bir gelişme olursa mutlaka paylaşırım...

Banada cok benzer seyler soyledi

gül e gecen sene gitmiştim.hiç bir dediği olmadı hatta tam tersi oldu.2 ay önce de turuncu da gittim.unutmuşum önceden ona gittiğimi.bir kere baktırmış bulundum yani.werdiği tarihler çoktan tarihe karıştı.hiç bir dediği olmadı hatta tersi oldu

gül e gecen sene gitmiştim.hiç bir dediği olmadı hatta tam tersi oldu.2 ay önce de turuncu da gittim.unutmuşum önceden ona gittiğimi.bir kere baktırmış bulundum yani.werdiği tarihler çoktan tarihe karıştı.hiç bir dediği olmadı hatta tersi oldu

Keske yazmasaydin bunu.bir umut bekliyordum.cok moralim bozuldu

Nezahat Hanım'ın telefonunu ben de alabilir miyim? Kaça bakıyordu bir de?
Teşekkürler...

Ilk 50 diyo ama telde pazarlik yapip giderseniz 40 a bakiyor. 40 tan fazla vermeyin... Su falina bakiyo, foto istiyo. Nosunu gonderdim...

Ilk 50 diyo ama telde pazarlik yapip giderseniz 40 a bakiyor. 40 tan fazla vermeyin... Su falina bakiyo, foto istiyo. Nosunu gonderdim...

Mesajinizi aldim. Çok teşekkür ederim. Cevap yazamıyorum çünkü henüz hakkım yok. Telefonla da bakar diye düşünmüştüm ben. Bakmıyor mu? :(

Back
X