• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

keremi bende denemek istiyorum, kısa mı bakıyo 3 soru sorma hakkın var falan diyosa baştan benim için bitmiştir :) o falcı

ne kadara bakıyor kahve tarot ikisi birden mi ayrı ayrı mı?

ben kahve tarot baktırdım kahvede çok iyi diyemem biliyosun tarot bakınca kahveyi çok sallamıyolar.ama tarotta çok ince ince özenli ve tüm sorularına cevap vericek şekilde bakıyo canım ona emin ol.hatta ben tamam teşekkürler diyip kalkıyodum hala bak sorcağın bişe varsa sor aklında bişey kalmasın falan diyodu yani.

Yeri gelmişken Turuncu cafe Yasemine gittim fal krizim tuttu oda ayrılmış izinli diye beni kandırdılar.
Megersem evim kafeye geçmiş. Arayıpta bulamayan varsa bilgilerine arkadaşlar.

yasemin için geçenlerde kızılay karanfil sokaktaki evim kafeye gittim ama bulamadım. turuncu kafeye geri dönmüş.

arkadaşlar bahçeli evler çadır cafede sultan isminde bir falcı varmış. tam adı berrin sultan mış. çok iyiymiş. son zamanlarda herkes ondan bahsediyor ama gittigimde ayrıldıgını söylediler. yerini bilen varsa söylesin. benim çok ihtiyacım var lütfeeeeeen

berrin sultan turuncu cafede. gerçi yasemin için gitmiştim ama çok kalabalıktı, bi karışıklık oldu berrin sultanın masasında buldum kendimi. kısmet dedim sesimi çıkarmadım, gerçekten muhteşem baktı. geçmişide gelecek hakkındaki düşüncelerimi tarihlerine kadar bildi. çok olumlu konuştu ama birde bakalım olacak dedigi şeyler olacakmı :)

fizik olarak tarif edebilir misiniz? ben bana sanki gülcan diye başka bir kadına baktırtırlar gibi geldi

Fizik olarak tam hatırlamasam da 50 yaş civarı bir bayandı, kafede içerideki odada degil de uzun bekleme koltuklarının ve kasanın oldugu girişteki salonda koşede ayrı bir oda gibi birşey var tek bir masa olan orada bakmıstı.

Arkadaşlar buğün kızılayda raslantı sonucu Kupa Ası diye bir yerde kahve tarot iskambil baktırdım. kafenin daha doğrusu büronun sahibesi Şirin hanım diye bir kadındı.Sempatik sevimli bir bayan 15 tl tanıtım amacıyla baktı. Neyse bazı şeyleri bildi gelecege yönükte beklediğim bir konnuyu bildi. Acaba aranızda giden varmı? Gittiyse memnun kaldımı? Yoksa yine hüsranamı uğrayacam!!!!! MESAJLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

ya kerem bey iyi aslında güzel bakıyo ama sanki tam nokta atışları yapamadı bana.

Sıze bır şey sormakmisyiyorum sizin bahsettiginiz kerem teli varmı eğer istanbul sayfasının don iki sayfasına bakarsanız ne dediğimi anlarsanız çünkü vahşi gecen kişi Ankara'da yaşıyor zahmet olmasa bir bakın

Ben fal baktırdım Gulcan'a. Evim cafe ye baska bir falcı icin gittigimde bir bayanın tavsiyesiyle baktırmıstım. Kısa ve oz kafamdaki sorulara cevap vermisti. Denenebilir.

Evet bende baktırmıştım bi kaç kez ve şuanı falan biliyo ve ve hani gelecekle ilgili söylediği 1-2 şey oldu bende.

4 ay önce eylüle baktırdığım falda 28 mart diye bi tarih yazmış kağıda ama ne dediğini hatırlamıyorum :) bakalım bugün bişey olacak mı? hiç de sanmıyorum da. olursa yazarım kızlar. aslında böyle şeyleri hemen not almak gerek demekki. insan unutyo ve falın çıkıp çıkmadığı da daha da netleşiyor

kereme niyetlenip gittim ama kerem bey çarşamba günleri kafede değilmiş, onun yerine bahar hanım baksın falan dedi önce yok dedim baktın kadının baya müşterisi var ona aldandım gittim, ama böyle bi felaket falcı görmedim herşey üstü kapalı ne tarih veriyo ne başka bişey sende nazar var deyip durdu kurşun dökelim diyo param yok diyorum yok 1000 milyon buçukkez böle dedi, söylediği şeyler çok alakasız ve tutmuyo birbiriyle çelişkili şeyler söyledi
kısacası sakın ola angelo cafedeki bahara gitmeyin esmer kıvırcık saçlı bi kadın

hızımı alamadım hep olumsuz şeyler söylediğinden gittim tarot kağıtları aldım artık kendi kendime bakıcam, moralim bozuldu kuzenim beni bi başka yere götürdü pandora kafedeki gül hanıma fal baktırdık baya uzun baktı ilgilendi, dediği şeyler tutarlıydı daha önceden gül hanıma giden var mı?

kereme niyetlenip gittim ama kerem bey çarşamba günleri kafede değilmiş, onun yerine bahar hanım baksın falan dedi önce yok dedim baktın kadının baya müşterisi var ona aldandım gittim, ama böyle bi felaket falcı görmedim herşey üstü kapalı ne tarih veriyo ne başka bişey sende nazar var deyip durdu kurşun dökelim diyo param yok diyorum yok 1000 milyon buçukkez böle dedi, söylediği şeyler çok alakasız ve tutmuyo birbiriyle çelişkili şeyler söyledi
kısacası sakın ola angelo cafedeki bahara gitmeyin esmer kıvırcık saçlı bi kadın

hızımı alamadım hep olumsuz şeyler söylediğinden gittim tarot kağıtları aldım artık kendi kendime bakıcam, moralim bozuldu kuzenim beni bi başka yere götürdü pandora kafedeki gül hanıma fal baktırdık baya uzun baktı ilgilendi, dediği şeyler tutarlıydı daha önceden gül hanıma giden var mı?

:) eee ne demiştim ben Bahar diye ısrar ediyorlar tınlamayın diye :)

kızlar bugün evim cafenin karşısındaki kuaföre gittim ordaki bayan bana evime yeni bi falcı geldi çok çok iyi falan dedi anlattı falını çok iyi bakmış acaba kim giden var mı?yeni gelen biriymiş?

Kızlar merhabaa :)
Bende hemen hemen tüm falcılara gittim . Ve dün sanırım jübilemi yaptım .

Turuncu Kafe'de Gül Hanım ... Hem pozitif enerjisiyle hem tutarlı tespitleriyle ''Budur'' dedirtti bana .
Bende fal baktığımı söyledim . Kendisine de bir kaç şey söylememi istedi . Beni sevdi galiba kahve diye oturdum . Tarot bakımı da yaptı bana ve ücret almadı .
Ben çok çok memnun kaldım yani isabetli tahminlerinden

Arkadaşlar siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum.Kızılayda bir sürü falcıya gittim ama Turuncu cafedeki Gül Hanım beni şoke etti.Masaya gülerek oturdum ama ilerleyen dakikalarda kendimi ağlarken buldum.Çok mükemmel giden bir ciddi ilişkim ve sevgilimin birden yok olması ile ümitsiz günler yaşamaya başladım çok falcıya gittim.Ama Gül hn falcı değil kesinlikle hisleri çok kuvvetli ve gönül gözü açık biri bence.Allahıda dilinden düşürmüye ve size hepimizin bildiği duaları okumamızı öneriyor bu çok hoşuma gitti.Arkadaşlar tüm geçmişimi bildi harfiyen hatta en ufak ayrıntıları bile ben tamamen sevdiğim kişi ile ilgili gitmiştim ve bana hep onunla ilgili şeyler söyledi sen tamamen buna yoğunlaşıp fincanı kapatmışsın dedi.10-15 gündür uyuyamıyorum buna kadar söyledi.Her neyse sevdiğimle ilgilide çok şok edici şeyler söyledi bana kesin bir tarih vermedi ama nisan ayının benim için tüm belirsizliklerimin biteceği ve iyi olacağım bir ay olacağını söyledi.Ben çok dua okurum oda bana senin dualarınla bütün kötü günlerin bitecek dedi arkadaşlar gelişmelerden sizi haberdar edeceğim ama içimde önce Rabbimin izniyle çok büyük umut var.Ve gerçekten ilk defa verdiğim para helal olsun diyorum uzun uzun kendi güzel yorumlarınıda kattığı hoş bir sohbet edasında benimle ilgili bildiklerini anlattı ben kendisine falcı demek istemiyorum yaka kartında medyum yazıyodu medyumda demek istemiyorum Allahtan başkası geleceği bilemez haşa ama bu kadının gönül gözü açık.Gidersiniz gitmezsiniz ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Arkadaşlar siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum.Kızılayda bir sürü falcıya gittim ama Turuncu cafedeki Gül Hanım beni şoke etti.Masaya gülerek oturdum ama ilerleyen dakikalarda kendimi ağlarken buldum.Çok mükemmel giden bir ciddi ilişkim ve sevgilimin birden yok olması ile ümitsiz günler yaşamaya başladım çok falcıya gittim.Ama Gül hn falcı değil kesinlikle hisleri çok kuvvetli ve gönül gözü açık biri bence.Allahıda dilinden düşürmüye ve size hepimizin bildiği duaları okumamızı öneriyor bu çok hoşuma gitti.Arkadaşlar tüm geçmişimi bildi harfiyen hatta en ufak ayrıntıları bile ben tamamen sevdiğim kişi ile ilgili gitmiştim ve bana hep onunla ilgili şeyler söyledi sen tamamen buna yoğunlaşıp fincanı kapatmışsın dedi.10-15 gündür uyuyamıyorum buna kadar söyledi.Her neyse sevdiğimle ilgilide çok şok edici şeyler söyledi bana kesin bir tarih vermedi ama nisan ayının benim için tüm belirsizliklerimin biteceği ve iyi olacağım bir ay olacağını söyledi.Ben çok dua okurum oda bana senin dualarınla bütün kötü günlerin bitecek dedi arkadaşlar gelişmelerden sizi haberdar edeceğim ama içimde önce Rabbimin izniyle çok büyük umut var.Ve gerçekten ilk defa verdiğim para helal olsun diyorum uzun uzun kendi güzel yorumlarınıda kattığı hoş bir sohbet edasında benimle ilgili bildiklerini anlattı ben kendisine falcı demek istemiyorum yaka kartında medyum yazıyodu medyumda demek istemiyorum Allahtan başkası geleceği bilemez haşa ama bu kadının gönül gözü açık.Gidersiniz gitmezsiniz ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim.[/QU

turuncu cafe nin adresini verebilir misin?

ben de merak ettim bu gül hnmı..kaça bakıyor? bir de turuncu cafe nerde? hiç adını bile gördüğümü hatırlamıyorum. aralarda heralde

hanımlar,ben bugün son kez fal baktırıp fal olayını kapatmaya karar wermiştim.önce turuncu da berrin e gittim.20 tl ye kahwe bakıyormuş.kahwede ne çıkıyor,eğer sadece gecmişi anlatacaksan istemiyorum dedim.çakıldı kaldı öylece.o zaman 3-5 te kart acayım 35 tl olsun dedi.hiç düşünmeden terkettim mekanı.sonra arkamdan koştu birisi.sanıyorum 10 isim saydı o baksın şu baksın diyerek.demek ki orada calışab caycı garson temizlikçi hepsi fal!!!! bakıyor.sonra angelo kerem e gittim.fincanı actı,eşinle çok oturmuş bir ewliliğin war cok mutlusunuz hiç sorununuz yok.eşin senden başka kadınlarla hiç ilgilenmiyor dedi..hımm dewam et dedim.ewde 4 kişilik bir aile olduğumuzu çok mutlu olduğumuzu söyledi.ben kasıtlı olarak elime pırlanta alyans we tektaş takmıştım.diğer elime de imitasyon bir alyans takmıştım.bunlara aldandı.çünkü benim eşim wefat etti.öyle çocuğum falan da yok.bunu söyledim ne diyeceğini şaşırdı.midene dikkat fln diye zırwaladı.bahar ablam kurşun döksün,tarot bakalım diye bir de utanmadan yeni öneriler sundu.sonra yenilen pehliwan güreşe doymaz ya,bir de narin e gideyim dedim.o da alyansları görünce çok mutlusunuz ama eşinin iş sıkıntıları war dedi.sustum iyice anlatıp batsın diye.anlattı sonra söyledim eşimin öldüğünü..sonra başladı kıwırmaya.zaten fincana bakmıyor kart fln cekiyor kendisi.ahmet kim ayşe kim sayıyor da sayıyor.yok öylr biri dedikçe olacak diyor...yani ne olacak bu kadar saydığın isimler dedim.tanışacaksın bilmem ne bir sürü zırwa.sonuçta ben fala paydos dedim.çok iyi birini duyarsam belki.yoka bu şarlatanlar insanın kafasını çok bulandırıyor.fal sepetindekiler de sacmalıyor.her birinin ayrı birşey demesini bırakın biraz zaman gectikten sonra aynı kişiye aynı soruyu soruyorum tamamen zıt cewaplar alıyorum.anlıyacağınız bunlar insanların dertleri üstünden ekmek yiyorlar.yazık onlara werilen paraya we bağlanan ümitlere...

hanımlar,ben bugün son kez fal baktırıp fal olayını kapatmaya karar wermiştim.önce turuncu da berrin e gittim.20 tl ye kahwe bakıyormuş.kahwede ne çıkıyor,eğer sadece gecmişi anlatacaksan istemiyorum dedim.çakıldı kaldı öylece.o zaman 3-5 te kart acayım 35 tl olsun dedi.hiç düşünmeden terkettim mekanı.sonra arkamdan koştu birisi.sanıyorum 10 isim saydı o baksın şu baksın diyerek.demek ki orada calışab caycı garson temizlikçi hepsi fal!!!! bakıyor.sonra angelo kerem e gittim.fincanı actı,eşinle çok oturmuş bir ewliliğin war cok mutlusunuz hiç sorununuz yok.eşin senden başka kadınlarla hiç ilgilenmiyor dedi..hımm dewam et dedim.ewde 4 kişilik bir aile olduğumuzu çok mutlu olduğumuzu söyledi.ben kasıtlı olarak elime pırlanta alyans we tektaş takmıştım.diğer elime de imitasyon bir alyans takmıştım.bunlara aldandı.çünkü benim eşim wefat etti.öyle çocuğum falan da yok.bunu söyledim ne diyeceğini şaşırdı.midene dikkat fln diye zırwaladı.bahar ablam kurşun döksün,tarot bakalım diye bir de utanmadan yeni öneriler sundu.sonra yenilen pehliwan güreşe doymaz ya,bir de narin e gideyim dedim.o da alyansları görünce çok mutlusunuz ama eşinin iş sıkıntıları war dedi.sustum iyice anlatıp batsın diye.anlattı sonra söyledim eşimin öldüğünü..sonra başladı kıwırmaya.zaten fincana bakmıyor kart fln cekiyor kendisi.ahmet kim ayşe kim sayıyor da sayıyor.yok öylr biri dedikçe olacak diyor...yani ne olacak bu kadar saydığın isimler dedim.tanışacaksın bilmem ne bir sürü zırwa.sonuçta ben fala paydos dedim.çok iyi birini duyarsam belki.yoka bu şarlatanlar insanın kafasını çok bulandırıyor.fal sepetindekiler de sacmalıyor.her birinin ayrı birşey demesini bırakın biraz zaman gectikten sonra aynı kişiye aynı soruyu soruyorum tamamen zıt cewaplar alıyorum.anlıyacağınız bunlar insanların dertleri üstünden ekmek yiyorlar.yazık onlara werilen paraya we bağlanan ümitlere...

başın sağolsun canım :(
haklısın aslında..denize düşen yılana sarılıyor. bunlar da bunu fırsat bulup daha da yoluyolar..allah sıkıntılarımızı geçirsin ve çözebişleceğimiz, çalışıp didinince çözülecek dertler versin diyorum :( kurtulmak lazım bunlardan...offff

başın sağolsun canım :(
haklısın aslında..denize düşen yılana sarılıyor. bunlar da bunu fırsat bulup daha da yoluyolar..allah sıkıntılarımızı geçirsin ve çözebişleceğimiz, çalışıp didinince çözülecek dertler versin diyorum :( kurtulmak lazım bunlardan...offff

sağol güzelim..kurtulmak lazım elbette.ama duymak istediğimizi duyana kadar zorluyoruz.para werip yalan dinliyoruz bunu iyice anladım artık

sağol güzelim..kurtulmak lazım elbette.ama duymak istediğimizi duyana kadar zorluyoruz.para werip yalan dinliyoruz bunu iyice anladım artık

aynen öyle..bundan 3 yıl önce tonlarca para verip acaba beni 1 gün gelir de arar mı, bir özür bari diler mi dediğim adam 2-3gündür deli gibi arıyor, duymamak için engelledim telefondan. düşünün..hayat ne garip.. :) o zaman tek bir cümleye hasret bırakıp bu para avcılarının tek bir sözüyle aylar geçiriyordum.ama zaman geçirmek için ideal sadece..zaman geçtikce acı da soğuyor. insan acısına tanıdıklaşıyor. sonra bir de bakıtosun ki o acı eskisi kadar güçlü değil. sadece ve sadece zaman kazanmamıza yarar bu insanlar. bende bunu gaayet iyi bildiğim için gidiyorum. yoksa çoğunun verdiği coşturucu gazlara içimden gülüp geçiyorum. yüzümdeki ifade ne kadar acıysa artık bir de yemin ediyorlar inandırmak için. iddialara giriyoruz :D

bu da geçer...

Back
X