hanımlar,ben bugün son kez fal baktırıp fal olayını kapatmaya karar wermiştim.önce turuncu da berrin e gittim.20 tl ye kahwe bakıyormuş.kahwede ne çıkıyor,eğer sadece gecmişi anlatacaksan istemiyorum dedim.çakıldı kaldı öylece.o zaman 3-5 te kart acayım 35 tl olsun dedi.hiç düşünmeden terkettim mekanı.sonra arkamdan koştu birisi.sanıyorum 10 isim saydı o baksın şu baksın diyerek.demek ki orada calışab caycı garson temizlikçi hepsi fal!!!! bakıyor.sonra angelo kerem e gittim.fincanı actı,eşinle çok oturmuş bir ewliliğin war cok mutlusunuz hiç sorununuz yok.eşin senden başka kadınlarla hiç ilgilenmiyor dedi..hımm dewam et dedim.ewde 4 kişilik bir aile olduğumuzu çok mutlu olduğumuzu söyledi.ben kasıtlı olarak elime pırlanta alyans we tektaş takmıştım.diğer elime de imitasyon bir alyans takmıştım.bunlara aldandı.çünkü benim eşim wefat etti.öyle çocuğum falan da yok.bunu söyledim ne diyeceğini şaşırdı.midene dikkat fln diye zırwaladı.bahar ablam kurşun döksün,tarot bakalım diye bir de utanmadan yeni öneriler sundu.sonra yenilen pehliwan güreşe doymaz ya,bir de narin e gideyim dedim.o da alyansları görünce çok mutlusunuz ama eşinin iş sıkıntıları war dedi.sustum iyice anlatıp batsın diye.anlattı sonra söyledim eşimin öldüğünü..sonra başladı kıwırmaya.zaten fincana bakmıyor kart fln cekiyor kendisi.ahmet kim ayşe kim sayıyor da sayıyor.yok öylr biri dedikçe olacak diyor...yani ne olacak bu kadar saydığın isimler dedim.tanışacaksın bilmem ne bir sürü zırwa.sonuçta ben fala paydos dedim.çok iyi birini duyarsam belki.yoka bu şarlatanlar insanın kafasını çok bulandırıyor.fal sepetindekiler de sacmalıyor.her birinin ayrı birşey demesini bırakın biraz zaman gectikten sonra aynı kişiye aynı soruyu soruyorum tamamen zıt cewaplar alıyorum.anlıyacağınız bunlar insanların dertleri üstünden ekmek yiyorlar.yazık onlara werilen paraya we bağlanan ümitlere...