• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

aynen öyle..bundan 3 yıl önce tonlarca para verip acaba beni 1 gün gelir de arar mı, bir özür bari diler mi dediğim adam 2-3gündür deli gibi arıyor, duymamak için engelledim telefondan. düşünün..hayat ne garip.. :) o zaman tek bir cümleye hasret bırakıp bu para avcılarının tek bir sözüyle aylar geçiriyordum.ama zaman geçirmek için ideal sadece..zaman geçtikce acı da soğuyor. insan acısına tanıdıklaşıyor. sonra bir de bakıtosun ki o acı eskisi kadar güçlü değil. sadece ve sadece zaman kazanmamıza yarar bu insanlar. bende bunu gaayet iyi bildiğim için gidiyorum. yoksa çoğunun verdiği coşturucu gazlara içimden gülüp geçiyorum. yüzümdeki ifade ne kadar acıysa artık bir de yemin ediyorlar inandırmak için. iddialara giriyoruz :D

bu da geçer...
28 martta eylülün dediiği şey oldu mu?

28 martta eylülün dediiği şey oldu mu?

eylül kağıda 28 mart diye yazmış etrafını çizmiş ama ne dediğini hatırlamıyodum işte..bu zamanında onun için çok acı çektiğim kişi önce msj attı, sonra aradı, ertesi gün yine aradı. açmadım, okumadım... kısacası benim istediğim beklediğim şey veya kişi değildi.ama cidden farklı bi olaysa oldu işte bişey ?? bilmem ki ?

eylül kağıda 28 mart diye yazmış etrafını çizmiş ama ne dediğini hatırlamıyodum işte..bu zamanında onun için çok acı çektiğim kişi önce msj attı, sonra aradı, ertesi gün yine aradı. açmadım, okumadım... kısacası benim istediğim beklediğim şey veya kişi değildi.ama cidden farklı bi olaysa oldu işte bişey ?? bilmem ki ?
canım eylül kim hangi cafede acaba?

Mrb canım memleketinde olan falcıyı söyleyebilir misin?Belki yolumuz düşer bir gün:)Şimdiden teşekkürler

Canım, Karabük'te Nezehat abla, orta yaslarda bir bayan. Gorsen asla falci demezsin. Bi arkadasimin arkadaşı da gitmis gecenlerde, kizin en özeline kadar bilmiş, ama bu çocuk seni istemiyo, sen aramasan hic arayip sormaz demis, cocugu kendisine baglamak icin bir takim seyler vermis falan. Kizin haberlerini arkadasimdan dogru aliyorum bakalim Ise yarayacak mi.

Bu arada ben Ankarada Deniz diye birine daha baktirmistim simdi hatirladim. Sari sacli iri yapili bir bayan. Kagit kalem verip dediklerini yazdiriyor 2010 da 50 liraya baktirmistim hala acirim o paraya yazik. Bir de dua gonderiyor faceden yaziyosun falan. Hicbir dedigi cikmadi, hala fal bakiyosa sakin gitmeyin.

Ankaradaki falcilara tovbe etmistim ama Eylul'u cok merak ediyorum.

Arkadaşlar siteyi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum.Kızılayda bir sürü falcıya gittim ama Turuncu cafedeki Gül Hanım beni şoke etti.Masaya gülerek oturdum ama ilerleyen dakikalarda kendimi ağlarken buldum.Çok mükemmel giden bir ciddi ilişkim ve sevgilimin birden yok olması ile ümitsiz günler yaşamaya başladım çok falcıya gittim.Ama Gül hn falcı değil kesinlikle hisleri çok kuvvetli ve gönül gözü açık biri bence.Allahıda dilinden düşürmüye ve size hepimizin bildiği duaları okumamızı öneriyor bu çok hoşuma gitti.Arkadaşlar tüm geçmişimi bildi harfiyen hatta en ufak ayrıntıları bile ben tamamen sevdiğim kişi ile ilgili gitmiştim ve bana hep onunla ilgili şeyler söyledi sen tamamen buna yoğunlaşıp fincanı kapatmışsın dedi.10-15 gündür uyuyamıyorum buna kadar söyledi.Her neyse sevdiğimle ilgilide çok şok edici şeyler söyledi bana kesin bir tarih vermedi ama nisan ayının benim için tüm belirsizliklerimin biteceği ve iyi olacağım bir ay olacağını söyledi.Ben çok dua okurum oda bana senin dualarınla bütün kötü günlerin bitecek dedi arkadaşlar gelişmelerden sizi haberdar edeceğim ama içimde önce Rabbimin izniyle çok büyük umut var.Ve gerçekten ilk defa verdiğim para helal olsun diyorum uzun uzun kendi güzel yorumlarınıda kattığı hoş bir sohbet edasında benimle ilgili bildiklerini anlattı ben kendisine falcı demek istemiyorum yaka kartında medyum yazıyodu medyumda demek istemiyorum Allahtan başkası geleceği bilemez haşa ama bu kadının gönül gözü açık.Gidersiniz gitmezsiniz ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim.[/QU

turuncu cafe nin adresini verebilir misin?

Turuncu cafe adres: Meşrutiyet Cad./konur 1 Sk No:15 D:10, Kızılay/Ankara

arkadaşlar ankara cafeye gittim hafta sonu eylül ordan ayrılmış nurcan diye bir bayan vardı. siz gittinizmi gittiyseniz sizce nasıl birisi ?
Bide eylülün nerde olacağını biliyomusunuz adresini verebilirmisiniz ??

Canım, Karabük'te Nezehat abla, orta yaslarda bir bayan. Gorsen asla falci demezsin. Bi arkadasimin arkadaşı da gitmis gecenlerde, kizin en özeline kadar bilmiş, ama bu çocuk seni istemiyo, sen aramasan hic arayip sormaz demis, cocugu kendisine baglamak icin bir takim seyler vermis falan. Kizin haberlerini arkadasimdan dogru aliyorum bakalim Ise yarayacak mi.

Bu arada ben Ankarada Deniz diye birine daha baktirmistim simdi hatirladim. Sari sacli iri yapili bir bayan. Kagit kalem verip dediklerini yazdiriyor 2010 da 50 liraya baktirmistim hala acirim o paraya yazik. Bir de dua gonderiyor faceden yaziyosun falan. Hicbir dedigi cikmadi, hala fal bakiyosa sakin gitmeyin.

Ankaradaki falcilara tovbe etmistim ama Eylul'u cok merak ediyorum.

zonguldak karabük değil mi? yolumuz geçerse uğrarız :)

Kaç liraya bakiyor canim yazabilirsen sevinirim

yalnız benim dediğim eylül le aynı eylül müdür o bilmiyorum? benim eylül, kendi yerini açtı, orada bakıyor. başka bir cafede değil..sanırım yanlış yönlendirildi arkadaş ?!?

Mrb ben de nezahat hanımın telefonuna veya iletişim adresine ulaşabilirmiyim şimdiden teşekkürler

Sevgili Katze Nezahat hanımın adres ve telefonunu öğrenmek için size mesaj göndermek istedim ama mesaj kutunuz dolmuş. İlgilenirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.

Gonderdim kizlar, telde bakabilecegini sanmiyorum yalniz, yolunuz duserse baktirmak istediginiz kisinin fotosu ile ugramaniz yeterli :)

bu eylül nerde peki adresini verebilirmisiniz ????

merhaba telefonda bakan önerebileceğiniz biri var mı kızlar ?

Turuncu cafe gül hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim? biliyormu? bilmiyormu? yakın gelecekte söyledikleri çıkarmı?

Back
X