Ankara'daki Falcılar

Ayyy şok oldum. Ayrı başlıkta açarsan konu kapatılır. Buraya yaz sen.

Bana dediği hiçbir şey olmadı Suzan'ın. Bunu da belirteyim.

Bana da hiç bakamadı suzan şaşırdım. Ne harfler ne rakamlar. Allahım 'c' 'u' harfi hangi isimde olur ya. Çalışmayan saat bile günde 2 kez doğru zamanı gösterirmiş. Senin ki o hesap heralde. Yeni bi falcı duyumu aldım. Tunalıda necla arkadaşım kendisi gitmiş çok memnun kalmış 4 arkadaşını yollamış onlar da çok memnun kalmış. Ben de giderim. Yazarım bakalım iyişallah bana iyi bakar. 30' muş pahalı ama. Olmazsa annemle giderim onun falında ben de çıkıyorum zaten. Bi de pınar için de çok iyi ama şu anda hastaymış bi kaç aydır kimseye fal bakmıyor dedi. Süpermiş ama.

Suzan bana da 3 demişti bi şey olmadı ama. Gerçi bütün rakamları söyledi. Çekilişte gibi hissettim kendimi. 3 13 23 9 19 29 6'lı 4'lü ya da 3 saat 3 gün 3 hafta içinde.....

Ayy pardon ben falcıyı ayrı başlıkta açacaksın sandım.
Yanlış anlamışım.

suzan benim de erkek arkadaşımın ismindeki harfleri bilmişti. O zaman küs olduğumuz halde 5 gün içinde arayacak demişti. aramaz küsüz dedm hayır sadeec küsen taraf sensin 5 gün içinde arayacak demişti ve aradı gerçekten. Nejlaya baktırmıştım iyi bakar tutturma oranı yüksektir.

Nejla da mı Dilça Kafe'de? Bir de Duygu varmış haberin var mı? Biri yazmıştı burda ama hatırlayamadım. :125:

kızlar kusura bakmayın giremedim bi türlü pınar ykm nin bi arka sokağında tara kuaför var kuaförün tam karşısındaki binada apartmanın adını unuttum giriş katında bi büroda bakıyo 30dan fazla olmuştur şimdi diye düşünüyorum bi ara istanbula gitmişti hatta haberlerde çıkmştı borsa artık falcı pınara emanet diye google da yazarsanız çıkıyo hatta

ben de haftaya mustafa diye birine gidicem nerde olduğunu bilmiyorum arkadaşımın arkadaşı gitmiş şok olmuş bizim için de randevu alıp götürcek bakalım 1 saatten önce çıkmıyormuşsun yanından çok detaylı ve iyiymiş... yerini öğrenip haber veririm.. =)

Bugün Dilça'daki Duygu'ya gittim. Gayet başarılıydı. :128:
Katina'nın aşk falını da bakıyor.Ama fiyat pahalı o yüzden gerek yok bence. Ben 30 tl verdim.

Ben de anlamadım yaaa... 30 deyince ben 20tl diye biliyorum 20 veririm dedim. Tamam dedi adam.
Ama ekstra Katina falı isteyince 30 oldu. Hatta kadın 30 olmaz 40tl dedi. Tam gidiyordum ki tamam 30 olsun dedi. Kahve 5 kahve tarot 30muş. Diğer falcıların fiyatı daha farklıdır belki de. Bilmiyorum. Ama iyiydi bu kadın.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben az önce kendime katina kartı sipariş ettimmm zaten sürekli olarak iskambil bakıyorum evde ama kesmiyo artık beni gelsin isteyen olursa size de bakarım kızlar

Ben korkuyorum o faldan. Çok uğursuzmuş gibi geliyor. Nette de çok kötü yorumlar okumuştum zaten.

canım kartla iletişimi iyi tutman gerekiyormuş, sürekli olarak ilgi göstermen gerekiyormuş ve moralin bozuk enerjin düşükken bakmaman gerekiyormuş ben iskambil falı bile bakarken yapıyordum bunları içgüdüsel olarak sanki... o yüzden bana çok yakın geldi bakalım umarım kötü bi etkisi olmaz... kabus görenler fln varmış ben de okudum bile bile lades dedm bakalım =)

Bugün Dilça'daki Duygu'ya gittim. Gayet başarılıydı. :128:
Katina'nın aşk falını da bakıyor.Ama fiyat pahalı o yüzden gerek yok bence. Ben 30 tl verdim.

başarılıydı derken geçmişi bilme konusunda mı,yoksa ilerisi için söledikleri anlamındada mı??

İlerisi için söyledikleri başarılıydı demem saçma olur zaten.
Bilinmedik bir şey ne de olsa.
:86:

Genel anlamda neler yaşadığımı falan bildi. Geleceği zaman gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…