- 20 Şubat 2010
- 33.212
- 6.462
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öncelikle hepinize merhaba,
forumu 1 haftadır takip ediyorum, malum sıkıntılı bir dönemimdeyim ve forumdaki yorumlara göre birkaç falcıyı denedim. yorumlarımı aktarmak istedim:
öncelikle tunalıdaki medyum aslı yıldıza gittim, su ve ebced baktı bana. kişilik tespiti güzeldi ve isimleri çok iyi bildi. malum kişinin şu anki durumunu, çok bunaldıgı bir dönemde oldugunu ve bu yüzden terkettigini , geri gelecegini, bnm sadece brz sabırlı olmamı söyledi. ve ısrarla su falı kesindir, kahve veya tarot bakmış olsaydım hislerimle bakıcaktım ama su falı kesindir kızım diyip diyip durdu.
sora rukiyeye gittik bir arkadaşla. rukiye anında malum kişinin ismini söyledi, bu ilişki bitmemiş , biraz sabırlı ol 2 haftası var gelicek sana o dedi. hatalı oldugunu biliyor, sadece şu zmnda geri dönecek yüzü yok, seni hala unutamamış dedi. bu arada ailevi durumumu, kaç kardeş oldugumu, iş, eğitim bilgilerimi de bildi.
sonra yine aynı arkadaşla eylüle gittik. eylül çok uzun baktı ve sohbet gibi geçti. o da aynı şeyleri söyledi, ilişkide duraksamada oldugumuzu, bitmedigini, geri gelicegini söledi. 4 hafta içerisinde dedi ama 19-20 kasıma kadar sen hiçbişe yapma bi gelişme olacak dedi. rukiyenin dedii 2 hafta da o tarihlere denk geliyor.
vala bi olay için farklı farklı falcılara gitmek ne kadar doğru bilmiorum, Allahım affetsin, ama eli kolu oturup bekleme insanı dedi ediyor gerçekten ve yorum dinlemek istiosunuz. diil falcılar, bütün arkadaşlarımın yorumu da geri geleceği yönünde, bakalım, çıkarsa sizlerle paylaşırım.
ama garip bi şekilde herkesten aynı şeyleri duyunca kendimi şartlıorumi içimde hep geri gelicek hissi oluyo ama gerçekler acı, o telefon hiiç çalmadı 10 gündür![]()
rukiye konurda, fal cafe var orda. çok şans eseri oldu gittigimizde, erken gelmiş normalde randevuyla bakıomuş ama 2 kişi gittik rica ettik tmm bakim dedi, bugüne kadar bana kahve falında kesin ve net isim veren sadece rukiyeydi. diğerleri harf sölüolar, bu biliomuş gibi direk söledi ismi. ama kısa bakıo, gelecek dedi ve geldiinde tekrar bi gel tekrar bakim sana dedi.
aslı yıldız da gerçekçi konuştu, hatta dedikleriniz inş çıkar dediimde bi tersleri, su falına baktım senin, su falı kesindir, gelicek, dediklerim çıkıcak dedi. hatta bi övdü kendini, seda sayan bülent ersoy baktırıomuş fln, ztn tuzluydu fiyatı :)
vala paralarımı döküp saçtım, hepsi de aynı şeyi sölüo, falcılar diil çevremdeki herkes aynı şeyleri sölüo, bana sabredip beklemek kalıo ama işin en zor kısmı da o
forumda bide pınar dikkatimi çekti aslında, belki bi darlanırsam pınarı deneyebilirim.
ama en uzun bakan eylüldü, ve sohbet gibi geçti. gayet de doğru tespitler yaptı.
bu fal nasıl bişe anlayamıorum, hergün onlarca insan gidio bu kişilere, hepsinin farklı enerjilerini hissetmek çok garip ama ya. bide hepsi aynı şeyi sölüo, salak gibi şartlıorum kendimi, hata yapıorum dimi kızlar ya:/
:89:rukiye nerdeydi onu kaçırdım galiba ben. Medyum aslı bana bakınca ben kendimi çok kötü hissetmiştim sanada öle bişey oldumu canım
Evet hepsi aynı şeyi söylüyor da gelişme olmuyor malesef. Belki sana olur belli olmaz ipek_bal, bekle bakalım.![]()