Ankara'daki Falcılar

Efendim öncelikle herkese selamlar :)

sanırım yıllardır fal baktırmaktayım ve ankara'da ki birçok falcıyı tanırım yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum:

Bahçeli'de Gül: hiç bir şey bilemiyor, resmen ağzından laf alıp ona göre sallama moduna giriyor. önce "biri var, erkek" diye başlıyor; sonra sen de " aa evet" deyince "sen buna üzülmüşsn ama neden böyle??" diye azarlıyor sonra sen anlattıkça hikayeler herkeste aynı olduğu için başlıyor sallamaya. el falı falan hikaye bi yerden sonra hatta dozajı baya kaçırmıştı arkadaşıma, olmayacak ve olamayan şeyler sıralamıştı güle güle ayrılmıştık ordan. söylediklerinin hiçbiri çıkmadı diyebilirim.

Eylül: çok iyimser, verdiği tarih mayıs ayında sonlanıyor o zaman dek bir şey diyemeyeceğim. ama kendim de yıllardır tarot bakan biri olduğum için en azından tarot bakarken kafadan atmadığını, kartları kendince de olsa düzgünce yorumladığını söyleyebilirim. dediklerinin çıkıp çıkmamasına daha çok var :)

Engürü pasajında alt katta Talin; Tam bir fiyasko, nasıl çok müşterisi olabiliyor, nasıl insanlar ankara ya gelince direk ona gidiyor anlamıyorum. ev teyzesi tadında fal bakıyor ve sen birşeyler anlatmadığın sürece; "anahtar görüyorum... evle ilgili bi durum var aaa" "senin için sıkılmış" diye klişeleri sıralıyor. sen onaylamayıp sesini çıkarmazsan fal da bitiyor.

Asma Altı ve Ehli Keyf Serhat: Serhat eskiden Ankara'da çok meşhur bir falcıydı en azından kanser oldu bi ara ondan önce baya baya iyi bakardı sonraları nokta atışı yapma olayı biraz bozuldu. serhat geleceğe dair net ve kesin konuşmaktan ziyade seni baya rahatlatır, hafifletir, dertlerini anlar ve şıp diye söyler söylerken bi yandan kağıda yazıp çizer çıkarken de kağıdı sana verir. insanları iyi çözümler ama gelecek konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemem. yine de gidince insanı rahatlatan enerjisini almayan bir falcı. şimdi 2 yerden de ayrılmış nerde olduğunu da kimse bilmiyor.

Masal Cafe: tamamen atmasyon, üstüne üstlük kafanızı şişiren canlı müzik de cabası

Fal Cafe Ayfer: şimdiyi süper bilir, gelecek konusunda inanılmaz başarısız.

Ankyra Cafe Yeliz: Ayfer gibi şimdiyi çok çok güzel bilir ama gelecek konusunda o anlatırken mantıklı gelse de ilerde çıkmadığını görürsünüz.

Şilan Cafe Leyla: Sanırım en çok korktuğum kadın; fal bakmaya başlayınca kekelemeye başlar, düşündüğünüz kişinin adını ve soyadını harfleri karışık olarak neredeyse eksiksiz olarak söyler, fotoğraf ister, baktırınca kötü olmuştum. Acayip iyimserdir dünya sana güzel tavrı vardır. Tek özelliği isim bilmektir. ne şimdiyi tam tutturur ve geleceği... bi de her gelene sanırım çok benzer şeyleri söylüyor genç kızlara. arkadaşlarımla ayrı ayrı gittiğimizde fark etmiştik.

Kibele Cafe, Tunus'ta Işıl; Sadece gülüyorum :))) ilk gidişinizde evet harika bi şekilde kalkarsınız ordan hayatta başına gelmeyecek güzel şey yoktur, ısrarla sorarsınız; "abla hiç mi kötü bişi yok" yok valla falın harika der. Dedikleri çıkmaz. şimdiyi iyi bilir.

Nerde olduğunu unuttuğum Nazan diğer adıyla Naz; bulaşmayın kesinlikle: tanıdıkları, ilişkileri çevresi tekin olmayabilir. karman çorman konuşur açıkcası eski kuaförmüş, rüyasında bi kadın görmüş o da fak bak kızım demiş falcı olmuş, çok tutturmuş falan filan ya. yok geleceğe dair bi olayı, şimdisi de yok açıkcası. ben hayır dedikçe bana tüm alfabeyi saymıştı bunu tanıyo musun diye diye :)

Şimdi İstanbul'a taşınan Özgür: mankenlerin falcısı olarak bilinir, tempo'ya falan çıkmıştı. beni ağlayarak yollamıştı üstüne de inşallah falım çıkmaz yaaa falan demişti. 1 hafta ağladım sanırım :) neyse ki tek bir dediği bile çıkmadı :)

Kısacası şimdiye kadar en pahalısından tut en ucuzuna dek gezdim gezdim ama geleceği bilene rastlamadım :) pınar ı denemek için cumartesi günü ykm nin bi arka sokağında tara kuaförün karşısındaki apartmana girdim ama o apartmanların tüm giriş katları iş yeri. bulamadım kimseyi ,o şekilde bi kapıyı calıp da falcı pınar burda mı acaba demeye de çekindim anlarsınız :)) pınar a gitmeyi denemeyi çok istiyorum açık adres verir misniz? bir de bahsettiğiniz yıldız nerede acaba? onu da denemek istiyorum.

Yıllardır kahve falı+ tarot bakarım yalnızca kendime bakamadım şimdiye kadar. ne acı ki bana da bakabilen çıkmadı ya çok denedim olmadı, en ünlüsünden, izmir in çingenelerini de denedim. ne yazık ki beni şaşırtabilen biri yok. önereceğiniz kimse var mıdır? havin e gitmek istemiyorum o cafe ye de pek güvenmiyorum. yıldız ve pınar ın açık adreslerini telefonlarını verir misiniz bana acaba? öptüm hepinizi :)

ha bir de tarot dışında katina'nın falına da aylarca çalışmıştım :) eklemek istiyorum ki; çok çok zor bir destedir ve iyimser değildir bana göre. öğrenmesi de bakması da açılım yapması da zaman ister, alışması apayrı bir zaman sorunu. zordur yani aklınızda olsun. her önüne gelen bakamaz. yarın öbür gün bir falcı cıkar da desteyi geçen gün aldım baya iyi diye katina bakmak isterse inanmayın yani :)

silmarilla paylaşımın için teşekkürler. :))

Bir kez daha geleceğin çıkmadığını duymak içimi acıtmış olsa da gerçekleri bilmekte yarar var. :74:

silmarilla paylaşımın için teşekkürler. :))

Bir kez daha geleceğin çıkmadığını duymak içimi acıtmış olsa da gerçekleri bilmekte yarar var. :74:

Tryamour, ne demek :) bilgilendiriyim istedim aklınıza takılan bir şey olursa tarot konusunda açıklamak isterim zevkle... peki sen yıldız ın yerini biliyor musun?

ha bir de tarot dışında katina'nın falına da aylarca çalışmıştım :) eklemek istiyorum ki; çok çok zor bir destedir ve iyimser değildir bana göre. öğrenmesi de bakması da açılım yapması da zaman ister, alışması apayrı bir zaman sorunu. zordur yani aklınızda olsun. her önüne gelen bakamaz. yarın öbür gün bir falcı cıkar da desteyi geçen gün aldım baya iyi diye katina bakmak isterse inanmayın yani :)

Ben Dilça'da Duygu'ya baktırdım Katinayı.
Bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsın. Aklıma takıldı. Ben de az çok kartlara gözatmış biriyim. Mesela Duygu'ya eski sevdiğim insanla yeniden biraraya gelecek miyim diye sorunca kartları açtı anahtar çıktı, balık çıktı vs. Bunlar için yeniden kalbine girecek o çocuk diye yorumladı. Birleşmeniz var dedi. Anahtar, bahçeler açıldı bunun için olumlu yorumlar yaptı sonra yılan çıktı o zaman da dedi ki ama üzüleceksin. Hayır gelmez bu insandan sana.Yine ayrılıp barışmalar olacak vs. Beraber olsan da üzüntü var. Sence bu doğru bir yorum mu? :26:

Yıldız Cafe Ortaköy'de. Orası da Kızılaydaki otobüs duraklarının olduğu yerde Garanti Bankası'nın orda.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar güzel bir sekilde yazmış arkadas gelecegi kimse bilemiyor bu bir gerçek o yüzden fallarla kafamızı karıstırmaya gerek yok zaten anladıgım kadarıyla çok iyi fal bakıyormussun çok iyi fal bakan birine de kimse kolay kolay fal bakamaz ama bence canım sen de faldan uzak dur fal öyle bir illet ki alışkanlık yapıyor eee hadi bakıyım rahatlayım insanların söyleyemedikleri duygularını düşünmek hissetmek bile farklı ama sunu çok iyi biliorum hiçbir falcı tek evlilik yapmaz olacak işlerin de tam son anda bıçak gibi kesilir o yüzden tarot kahve fal bakma sadece hissettiklerini söyle ...

Bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsın. Aklıma takıldı. Ben de az çok kartlara gözatmış biriyim. Mesela Duygu'ya eski sevdiğim insanla yeniden biraraya gelecek miyim diye sorunca kartları açtı anahtar çıktı, balık çıktı vs. Bunlar için yeniden kalbine girecek o çocuk diye yorumladı. Birleşmeniz var dedi. Anahtar, bahçeler açıldı bunun için olumlu yorumlar yaptı sonra yılan çıktı o zaman da dedi ki ama üzüleceksin. Hayır gelmez bu insandan sana.Yine ayrılıp barışmalar olacak vs. Beraber olsan da üzüntü var. Sence bu doğru bir yorum mu? :26:

Yıldız Cafe Ortaköy'de. Orası da Kızılaydaki otobüs duraklarının olduğu yerde Garanti Bankası'nın orda.

Ters ya da düz çıkmaları da önemli hatırlıyor musun?

ne kadar güzel bir sekilde yazmış arkadas gelecegi kimse bilemiyor bu bir gerçek o yüzden fallarla kafamızı karıstırmaya gerek yok zaten anladıgım kadarıyla çok iyi fal bakıyormussun çok iyi fal bakan birine de kimse kolay kolay fal bakamaz ama bence canım sen de faldan uzak dur fal öyle bir illet ki alışkanlık yapıyor eee hadi bakıyım rahatlayım insanların söyleyemedikleri duygularını düşünmek hissetmek bile farklı ama sunu çok iyi biliorum hiçbir falcı tek evlilik yapmaz olacak işlerin de tam son anda bıçak gibi kesilir o yüzden tarot kahve fal bakma sadece hissettiklerini söyle ...

Açıkcası benim bakış açım ve yorumlama biçimim birçok falcıdan farklıdır, gelecekten tarot a sorulmadıkca cevap vermem görmem söylemem, o anı hissedilenleri, geçmişte karşılarındaki insanların neler düşündüğünü şu anda ne konuda nelere önem verdiklerini anlatırım. mesela bir eski sevgiliniz vardır sizi özlediğini ve nostaljiyi andığını okudum diyelim kartlardan ama dönüp dönmeyeceğini arayıp aramayacağını söyleyemem :) bu ona kalmış hiçbir zaman bilebileceğimi de zannetmiyorum böyle bir konuyu :) ben falcıların işlerinin ters gittiklerine inanmıyorum açıkcası, daha doğrusu benim herhangi bir cinle, büyüyle bağlantım yok kısacası allah vergisi 6. hissimi insaların olayları farklı açılardan da görebilmesi anlaması için kullanıyorum, destek oluyorum, katina falını sevmeme sebebim mesela çok fazlaca kötümser olması :) varsın olsun pek bi çok evlilik yapıyım sonunda aşkı bulayım, mutlu olayım :) neyse işte iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim yine de sonuçta; inanmayana asla büyünün tutmaması gibi ben de bu tarz rahatsız edilmelere inanmadığımdandır belki de bu tarz şeyler yaşamadım herhangi ilginc bi durumla karşılaşmadım, evet kartlara enerjimi aktardığım karşımdaki insanın üzüntüsünü çekebildiğim doğru ama kartlarımın bana uğursuzluk getirdiği olmadı mesela başından beri :) çok yorulup günlerce uyuduğum oluyor çok fazla baktıran olunca ama daha ötesini görmedim. görmem de inşallah. tekrardan teşekkür ettim :))) :16:

Ters ya da düz çıkmaları da önemli hatırlıyor musun?

Hepsi düzdü. :26:

Bir de hangisi onun kartı olsun seç dedi bana. Seçtim Sunit çıktı. Kendini beğenmiş, sinirli biri dedi bunun üstüne.

Ve bir şey daha var ; Gamhat ve üstüne kalp açıldı. Buna yaptığı yorum da şu sen bu çocuğu çok seviyorsun. :26:

Sen ne düşündün?

kesinlikle kleopatra haklı, biz sadece yorumları dinliyoruz aslında. önemli olan biraz zamana bırakmak, şu an ne kadar da olsa objektif düşünemioruz, zamanla tarafsızlaşmaya başlar duygularımız, o noktadan sonra da gelişecek olaylar bi şekilde bizim elimizde

"

Bir de hangisi onun kartı olsun seç dedi bana. Seçtim Sunit çıktı. Kendini beğenmiş, sinirli biri dedi bunun üstüne.

Ve bir şey daha var ; Gamhat ve üstüne kalp açıldı. Buna yaptığı yorum da şu sen bu çocuğu çok seviyorsun"

şimdi öncelikle şöyle başlayayım bu arkadaş her kimse; kartları almış, kitaba şöyle bir göz atmış kendince ezberlemiş sanırım zira sana 4 kart ayırıp elementlerin ruhlarını çektirmemiş. ayrıca kişi kartı da; hadi bakalım seç hangisi olsun diye seçilmez, herkesin kartı bellidir, kişideki özelliklere göre hangi kart uygunda odur.

sonra gelelim şuna :) bu çıktı bu çıktı dendiği zaman pek yorum yapabileceğimi zannetmiyorum zira, açılım neydi, hangi sırayla nasıl çıktılar, üstlerinde altlarında yanlarında neler ve en önemlisi kimler vardı önemlidir kart fallarında :) ama hevesini kırmamak için kısaca anlatayım, başlangıçta kartlar senin bir yol ayrımına geldiğini kalabalık da olsa yalnızlıklar içinde olduğunu ama arkadaşlarının ve seni sevenlerinin çok olduğunu yalnızlıktan sıyrılabileceğini fakat artık kendi yolunu kendi çizmen gerektiğini anlatmış, bunu yapabilmenin yolu olarak sana seni seven insanları sunmuş. anahtar ve balık çıkmasında açıkcası cocuğun kalbine gireceğine dair tek bir şey göremedim anlamlarında... birleşme kartları çıkmış evet doğru, fakat sonrasında gamhat ı falan zerre yorumlamamış. olmamış yapamamış arkadaş kısacası :) birleşme kartları çıkmış ama aynı zamanda kendi yolunu cizdiğin zaman olacağını söylemiş ayrca, ilişkinizde güvensizlikler, inişler çıkışlar olduğunu, öfke yarattığını, bir noktadan sonra eğer böyle giderse aşkın solup, etrafta sadece çıplak gerceklerin kalacağını anlatmış sana. hissettiklerinin gerçek aşk mı yoksa, intikam, öç mü olduğuna karar vermeni istemiş senden kartlar. ayrıca senle tekrar görüşme isteğinin de mevcut olduğunu anlatmış

şimdi sana tek tavsiyem bu baktırdığın falı ciddiye almaman. kartlar bir hikaye bütünlüğü oluşturmuyor farkettiysen çorba gibi :) ayrıca anlamlarını bile düzgünce çözememiş, açılımı yapamamış birinin elinden çıkan fal, doğru konuşmayacaktır :) enerji aktarımı olduğunu bile sanmıyorum, almış 1 2 kere okumuş kullanmış bile olabilir. yine de yanlış yorumlamış kadının günahını almış olabilirim fakat bana böyle geldi. dediğim gbi katina falı coğu kişin bakabileceği bir şey değildir, ben de dahil olmak üzere hatta :) bunu da düzgün cözememiş olabilirim zira dediğim gibi sıralamalar, konumlar, açılımlar her zaman çok önemlidir hele ki bu falda elementlerin ruhu bilhassa önemlidir. kuralına göre bakılmalı yani :) demem o ki ciddiye alma :):42:

:53: :53: :53: Ayyy süpersin yaa... Yine de harika yorumladın bence. Yani nasıl bir durumda olduğumu söyledin. Çok teşekkür ederim cevabın için. :16:

Ben de senin gibi düşündüm zaten. Yorumlayabildiğini sanmıyorum ama kişilik analizini iyi yaptı sanki. Sinirli ve kendini beğenmiş diyerek.

Hangi açılımı yaptığı konusunda fikrim yok. Diğer kartları da hatırlayamıyorum.

Ama saçmaladığı kesin. Kız çocuğu kartını görünce diyor ki kız kardeşi mi var, yok dedim buna da o zaman evlenince ilk çocuğu kız olacak yorumunda bulundu. :S Kitap kartı çıkınca da bu çocuk okuyor dedi. Zaten söylemiştim okuduğunu. Tuhaftı yani. Dediğin gibi ciddiye almam. Alacağım bir şey de yok gerçi. Adam gibi açıklama yapamadı. :59:

Bir de Gamhat ve Kalp i görünce sevinmiştim bana karşı iyi hisler besliyor, beni özlüyor, seviyor falan diye ama kadın onu da demedi. :52:

Bir de Gamhat ve Kalp i görünce sevinmiştim bana karşı iyi hisler besliyor, beni özlüyor, seviyor falan diye ama kadın onu da demedi. :52:

Zaten bütün eski sevgililerimiz sinirli ve kendini beğenmiş ama aslında özünde iyi bi insan olan insanlar değil midir? :34:

Dediğim gibi o falı daha fazla yorumlamayacağım ama hani biraz olsun tarottan anlıyorsan tarottaki ölüm kartının asla ve asla gerçek bir ölüm anlamına gelmediği gibi kız çocuğu da "ooo kızın olacak" anlamına gelmez :14: ne acı böyle insanları sömürmekten bu cafeler para kırıyor. çok amatörce ve ucuz olmuş yorumları keşke başından söyleseydin kız çocuğu hikayesini :) hani yine nerde nasıl cıktığını bilmemekle beraber kartın genel anlamı; etrafında beğeni toplayan, hayranlık uyandıran, iyilik sacan birini simgelemektir. ekstra bilgi olsun bu da. evet cocuk doğumu gibi manası da olabilir ama senin durumun icin gecerli değil :)

Senden ricam fallar hakkında düşünme daha fazla. Güvenmediğin insanlara tarot baktırma, katina baktırma büyük ihtimalle ne yaptıklarını bilmiyorlar :) ben ne falcılar gördüm ölüm kartına bakıp ananen falan ölebilir yakında dediler güldüm parama acıdım. falları unut ve karşında çok çok iyi bakan biri çıkana dek baktırma, karar al. benden sadece minik bi öneri, kafanı da o cocuktan uzaklaştır, arkadaşlarına sevdiklerine, sevenlerine uğraşılarına yönel ancak o zaman sana beklediklerin gelecek. öncelikle kendi icsel gücünü toplayıp, hissetiklerinle barışman, gecmişteki kendini ve yaptıklarını affetmen gerekiyor, ancak ondan sonra düşün hala seviyor musun yoksa, karşında kul köle olmasını mi istiyorsun? bunu düşün nolur. yalan yanlış da olsa fal bu önerilerini yabana atma. ha bi de

bence artık kendinle barışmalısın :) bilmem anlatabildim mi canım? bence anlamışsındır. özel mesaj atamıyorum ama umarım yardımcı olabildim...:54:

Yorumlarını sevdim. Dikkate alınacak türden şeyler ve mantıklı olan da kafamı sevdiklerime ve yapmam gereken işlere yoğunlaştırmak zaten. Biliyorum bunu. 2011de fal olmayacak karar aldım bile.

Kendinle barışmalısın kısmını pek anlamadım gerçi ama olsun. Sağol. :16:

silmarilla süpersin bence :) bnm durumuma ne dersin ki acabaa :)

Selam ipek_bal,

Durumunu tam bilmiyorum ama son bikaç sayfada gördüm ki; para sende oluk oluk akmış gidiyor, biri sana dönecek ya da dönmeyecek dese bile olacağına varacak biliyorsun. nolur bir daha fal mal baktırma derim? bu insanların bir bildikleri genelde yok da derim :) onun dışnda baştan söyleyeyim kimseye sanaldan fal bakmıyorum, çekilen kartları yorumlamıyorum sadece katina falnın ne kadar zor olduğunu anlatmak istemiştim :) umarım mutlu olursun sevdiğine kavuşursun. kavuşmasan bile güçlü bir kadın olarak hayatına devam edersin...

Aslı Yıldız eğer birinin kısmetini büyüyle açacaksa neden kendi eşini getiremiyor ? :))) adam kacti gitti baskasiyla beraber oldu, bu da tuttu bi hocaya inandı da bir sürü parasını yedirdi. tamamen falcı trendi basladiginda ortaya çıkmış ve ne bir durugorusu, ne bıseyı, hıcbıseyı olmayan bır kadın. tutturuyorsa da insan halinden anlıyor da tutturuyor derim ben, 1 kere gordum, hic bir sey anlatmadım hakkımda ve sanrıım bugune kadar benı yorumlarıyla en cok eglendıren falcıdır o.

katinanın destesi: ben boyle bır desteden para kazanmak icin fal bakılmasını dogru bulmuyorum. merak edenler once izmir büyüücülerini okusun, sonra desteyı alsın, kıtapta acıklamaları cok net, anlarsınız zaten. tarot kadar karmasık degıl. cunku 1 kıtabı var. heps yazıyor. tarot gıbı farklı yorumlara tabı degıl. 1 kere baksan yeter herhangı bır sıkıntıda. fazlasına gerek yoktur. yorumları da dogrudur. ama kehanet anlamında iyi yorumlanmış tarot kadar derinliği yoktur.

bahcelıdekı gul, sallar, bosvermek lazım.

istanbula taşınan özgür, en son bizim şrketten bi kıza '' büyülü parfüm tasarlıyorum, koklayan sana asık oluyor '' demiş, bakmayın siz onun öyle cool durduguna, para ister, kontör ister, bilmem neler ister. yorar adamı. üzer bir de.

cayyolu'nda özgün diye bir kadın var, numarası olanlar sanslıdır, bayagı ıyıydı, eve cagırmıstık ogrencıyken. sanırım 9 yıllık ankara hayatımda karsılastıgım gelecegı dogru bılen tek falcı oydu. referanssız bakmıyor. olur da duyarsanız gidin.

Aslı Yıldızın düşük bel giydiği pantolondan poposunun yarısı açılıyodu yahu dedim bu kadın dua olurken çarpılmasın :1:

Back
X