Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş tryamour,
dertler evrensel ama olayların gelişmesi evrensel olmuyor malesef :/
ben de 6. hissi çok kuvvetli biriyim, garip bi şekilde geri dönüş er ya da geç yaşancak diorum ama, önemli olan ben hala isterken yaşanması
aslnda suç bizde, sürekli düşünerek tüm enerjiyi oraya gönderiyoruz, hani bişeyi çok istersin de olmaz ya, o hesap. ne zmnya yok olmaz bu iş diyip vazgeçioruz, o zmn bi şekilde dürtülüyoruz:)
bakalım, nötr olup beklemek en iisi ama insan öle olamıo malesef. hepsi aynı şeyi sölüo ama, gerçek hayatta ne bir ses var ne seda![]()
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Er geç yeniden görüşme olacak diye hissediyorum ama ben istediğim zaman olmadıktan sonra çok da işe yaramaz bu durum.( Aslında enerjini oraya yönlendirmen iyi. Bir şeyi çok istersen olur yahu, olmaz deme.
) Ben o kişiyi sürekli düşündüğüm her gün ağladığım zaman yanımda bulmuştum. Bunu da belirteyim. Yani tam aklından atınca bir şeyler oluyor gibi bir durum da herkes için geçerli değil. Olacağı varsa olacak. Beklemekten yorulacaksın biraz ama zamanla o da kalmıyor. Gerçi seninki daha 10 gün olmuş umutlu olman gayet normal. Benim gibi süreyi aşmış olanlar üzülsün.
Dedikleri tarihte bir olay yaşansa da yaşanmasa da yazarsın buraya, merak ettim ben de. :79:
yazdım neler hissettiğimi üzme kendini canım ...
eet konurda fal cafe. ben daha geçen hafta gittim 15e baktı, acaba farklı kişiye mi gitmişiz :S