Ankara'daki Falcılar

150 ya :/:/
eet biliorum salağım :/ verdim parayı, acımadım :S:S
o kadar pahalı bakıosa vardır bi bildigi dimi :)

inş tryamour,
dertler evrensel ama olayların gelişmesi evrensel olmuyor malesef :/
ben de 6. hissi çok kuvvetli biriyim, garip bi şekilde geri dönüş er ya da geç yaşancak diorum ama, önemli olan ben hala isterken yaşanması:(
aslnda suç bizde, sürekli düşünerek tüm enerjiyi oraya gönderiyoruz, hani bişeyi çok istersin de olmaz ya, o hesap. ne zmnya yok olmaz bu iş diyip vazgeçioruz, o zmn bi şekilde dürtülüyoruz:)
bakalım, nötr olup beklemek en iisi ama insan öle olamıo malesef. hepsi aynı şeyi sölüo ama, gerçek hayatta ne bir ses var ne seda :(

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Er geç yeniden görüşme olacak diye hissediyorum ama ben istediğim zaman olmadıktan sonra çok da işe yaramaz bu durum. :(( Aslında enerjini oraya yönlendirmen iyi. Bir şeyi çok istersen olur yahu, olmaz deme. ;)) Ben o kişiyi sürekli düşündüğüm her gün ağladığım zaman yanımda bulmuştum. Bunu da belirteyim. Yani tam aklından atınca bir şeyler oluyor gibi bir durum da herkes için geçerli değil. Olacağı varsa olacak. Beklemekten yorulacaksın biraz ama zamanla o da kalmıyor. Gerçi seninki daha 10 gün olmuş umutlu olman gayet normal. Benim gibi süreyi aşmış olanlar üzülsün. :emir_bebek: Dedikleri tarihte bir olay yaşansa da yaşanmasa da yazarsın buraya, merak ettim ben de. :79:

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Er geç yeniden görüşme olacak diye hissediyorum ama ben istediğim zaman olmadıktan sonra çok da işe yaramaz bu durum. :(( Aslında enerjini oraya yönlendirmen iyi. Bir şeyi çok istersen olur yahu, olmaz deme. ;)) Ben o kişiyi sürekli düşündüğüm her gün ağladığım zaman yanımda bulmuştum. Bunu da belirteyim. Yani tam aklından atınca bir şeyler oluyor gibi bir durum da herkes için geçerli değil. Olacağı varsa olacak. Beklemekten yorulacaksın biraz ama zamanla o da kalmıyor. Gerçi seninki daha 10 gün olmuş umutlu olman gayet normal. Benim gibi süreyi aşmış olanlar üzülsün. :emir_bebek: Dedikleri tarihte bir olay yaşansa da yaşanmasa da yazarsın buraya, merak ettim ben de. :79:

inş olur bişiler ya, bnm başıma gelen olay çok çok saçmaydı ama, beni deli gibi seven adam bi gece aniden eskisi gibi hissedemiorum seni üzmek istemiorum dedi ve ayrıldı. mesajla ya, en çok o dokundu bana. yüzyüze görüşme yok bişe yok, en azından hakettigim gibi ayrılsaydı benden :/

Böyle aniden bitmesi çileden çıkarıyor insanı. Gerçi ani değildir o kafasında bir şeyleri kurmuştur ama çıtlatmamıştır durumu ya da belli etmiştir önceden ama sen sevdiğin için anlamamışsındır. Hepimizin hikayesi benzer. Yalnız falcılar sana kısa bir zaman dilimi vermiş o güzel bir şey. Bana zaman vermiyorlar. Bekle sen diyorlar hep. :D Artık yalama oldu benimki. Bekledğim falan yok. :D Seninki kısa bir zaman sonra belli olacak. İnşallah barışırsınız tekrar. Bize de umut olur. :55:

işte sebepsiz yere, bi anda çıkıp gitmesi çok acı, ama bi şekilde bitiremedigini hissediorum ben, böle zmnlarda sürekli dertleşmek istiosunuz arkadaşlarınızla ve kime anlatsam hepsi de bunalmıştır, kafasını toplasın gelicek o sana diolar. ve çok garip bi dönem, hemen hemen herkes bnmle aynı dertte :/ eet falcıalrın hepsi kısa bi zmn dilimi söledi, hepsi de sabret, sen hiç arama, sorma o sana gelicek ztn, bu ilişki bitmemiş sadece ara verilmiş dediler. umarım öledir ya, eer dedikleri çıkarsa aslı, rukiye ve eylüle kefil oluyorum ben de kızlar :)
bişe takıldı kafama, gerçekten aranızda hiç su falı baktıran olmadı mı ???

canımm işin açıkcası ben su falına 150 lira vermezdim :(memnun kaldınmı bari su falından nasıl bakılıor su falı merak ediorum bir kişinin hissettikleri zaten kahve fincanında da çıkar fincan bir araçtır korkmasınlar die fincana bakılıp hisler söylernir...

vala öle bi dönem gelio ki, verilio o parayı gözü görmüor insanın:(
vala duayla fln açtı konuyu, böle bnm sorumu aldı ve o soruları "aktardı" :) ondan korkma diyip durdu bana, açıkçası para vermek sitemiorum artık çnkü 10 günde baya bi saydım döktüm. çevremde de hiç fal bakanım yok ki baksın, mecbur gidip baktırıorum, ama geçmiş durumu bildi, yakın arkadaşlarının isimlerini tek tek söledi, şu anki durumu iyi analiz etti, gelecek için de kesin bir dille konuştu. bakalım görecez, ben fal baktırmaya kahveyle başladım, kesmedi tarot denedim, o da kesmedi su baktırdım, bi yerde kesmem lazım artık bu işi, yoksa gidişatım kötü vala :)

ipek üzüldüm durumuna sana karsı hissettiklerimi söyleyecegim canım ama sen de artık fal olayını falan bırak kimsenin kötü enerjini alma üzerine;özelden msj atıcam canım sana

yazdım neler hissettiğimi üzme kendini canım ...

çok teşekkürler, cevap atamıorum henüz msj sayım azmış daha :) genel anlamda da bilmişsiniz gerçekten, sadece ilk ayrılığımız ve benden 1 yaş büyük :) vala bravo, frekans işi gerçekten ya, sanalda bile bu kadar hissedebilmek gerçekten bi yetenek, keşke bende de olsaydı :)

sanalda bile olsa olur canım benim sen emin ol çevren,arkadasların tarafından çok takdir edilen bir insansın ailene çok düşkünsün o su an da bir kendi içine kapanma dönemine girmiş durumda senin isteklerin farklı aslında adı konulsun ciddi olsun o biraz da bundan dolayı sıkılmış,bunalmış durumda sana tek tavsiyem alttan alan sen olma o fırsatı görürse her zaman ezmeye calısacaktıır seni ...

teşekkürler kleopatra:) ciddi düşünen de oydu, ben hep zmn var diodum. falcıların dedigi de aynı, sabırlı ol arama, bi şekilde geri dönen o olacak diolar. acaba ben şu an öle istedigim için onu hissedip mi sölüolar anlayamadım ama :(

sanmıorum canım yazdıklarını okudum 3 falcının da senin hissettiklerini düşüncelerini okuyabileceklerini sanmıorum illaki geri dönecektir sen üzülme ...

bakalım verdikleri net bi tarih diil ama 2 ila 4 hafta dediler. rukiye kesin bi dille 2 hafta içerisinde dedi sadece, aslı kesin bi tarih vermedi ama 9lu bi tarih, dikkat et dedi. eylül de 4 hafta dedi, bakalım. uzuuun bi süre baktırmıcam ama orası kesin artık :) resmen bağımlılık yapıo çnkü. ama genel anlamda rukiye çok iyi tespit yaptı gibime geldi, çnkü 3 kişi gittik, üçümüzün de durumunu en özel kısımlarına kadar anlattı. tek kusuru kısa bakması :(

eet konurda fal cafe. ben daha geçen hafta gittim 15e baktı, acaba farklı kişiye mi gitmişiz :S

Back
X