Ankara'daki Falcılar

ipek_bal sanırım çok iyi anlıyorum seni :) bende 2 aydır aynı durumdayım orda burda buluyorum kendimi neyseki su falı kadar açılmadım :) çarşamba gidicem diyoodum bugün gene kendimi bi yerde buldum :( ama toplasan senden daha çok para döktüm 2 ayda yine :) ayrıca daha önce su falı baktırdım şansıma ankara cafe de bi abla bakıyodu 20 tl ye baktırdım ama 1 hafta sonra antalyaya gidicekti öle ucuza denk geldim bide rica etmiştik arkadaşımla.ama öle duayla bakmadı para attık suya dilek tutup 2 sene önceydi baya bişi sölemişti..ama aklım şu rukiyeye gidiyo :( bide ben pınar a baktım bugün tara kuaför diye bi yerde bulamadım bulsam girer sorardım ben büroya :))

arkadaşlarr sevgilim bana geri döndüüü benden paydos fal falan yok eheheh =))) ama zaten 5 lira kesinlikle dilçayı tavsiye ederimm hem paranıza yazık etmemiş olursunuz ya da 10 lira verin yanında bi de tarot açsın o kadın ne dediyse oldu valla benden söylemesi =)

Sevindim roxie. :92:
Gerçi konunu okuduğumda boşlukta olduğu için sana dönmüş gibi geldi bana ama hayırlısı olsun.
Dikkat et, bu kez üzülme. ;))

kaan gerçekten geleceği görüyo kızlar istiare diye bi uygulaması var senin 4 gün sonra yaşayacaklarını tıkır tıkır söylüyo çok uygun fiyatlarla çalışıyo. ayrıca kaan öğrenci ehli keyf cafe konur 2 de 59 numarada kaanın telefonu xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bende suzan ablaya baktrdım 2 kere diğer falcıların dediklerini oda dedi inş olur :) çok sevindim darısı başımıza :)

fortuneteller reklam yapma burda. Bende Kaan'ın telefonu var ama ona ulaşamıyorum. Ayrıca 4 gün sonra yaşayacağım şeyi bilsem nolur yaa... Zaten kısa bir zaman dilimi. :52: :35:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaan sadece kahve falında iyi ona bir kaç arkadasımı gönderdim yok kursun döküyüm yok istiare yapıyım demiş 20 lirasını da almış ama ortada sonuç sıfır o yüzden 5 liraya kahve falı baktırın :)

arkadaşlar ankara kızılay da kaan diye falcı bi çocuk var mükembel fal bakıyo resmen herşeyimi bildi pozitif enerji veriyo kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tarot falında inanılmaz kızılayda konur 2 sokakta numarada EHL-İ KEYF cafede tavsiye ederim.

arkadaşlar ankara kızılay da kaan diye falcı bi çocuk var mükembel fal bakıyo resmen herşeyimi bildi pozitif enerji veriyo kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tarot falında inanılmaz kızılayda konur 2 sokakta numarada EHL-İ KEYF cafede tavsiye ederim.

Geçmişi okursan zaten ben kaanı tavsiye etmiştim geçmiş sayfalarda var biliyoruz :))

ipek_bal sanırım çok iyi anlıyorum seni :) bende 2 aydır aynı durumdayım orda burda buluyorum kendimi neyseki su falı kadar açılmadım :) çarşamba gidicem diyoodum bugün gene kendimi bi yerde buldum :( ama toplasan senden daha çok para döktüm 2 ayda yine :) ayrıca daha önce su falı baktırdım şansıma ankara cafe de bi abla bakıyodu 20 tl ye baktırdım ama 1 hafta sonra antalyaya gidicekti öle ucuza denk geldim bide rica etmiştik arkadaşımla.ama öle duayla bakmadı para attık suya dilek tutup 2 sene önceydi baya bişi sölemişti..ama aklım şu rukiyeye gidiyo :( bide ben pınar a baktım bugün tara kuaför diye bi yerde bulamadım bulsam girer sorardım ben büroya :))

hnfkbr, rukiyeyi tavsiye edebilirim. fiyatı da uygun, ve gerçekten de isim bilmede başarılı. aslıya gittigime pişman oldum şimdi bak, keşke brz daha araştırsaydım gitmeden:)
pınarı ben de merak ediorum bi de şu kaanı merak ettim bak şimdi :) ama uzun bi süre baktırmıcam, baya bi tükettim fal merakımı bu aralar.
ama rukiyenin dedigi bişe çıktı gibi diebilirim. 2 haftası var araması için dedi, bugn ayrılalı 2 hafta doluo gerçi rukiyenin fal bakmasından daha 1 hafta bile geçmedi ama sanki bi gelişme oldu gibi, bilmiorum zamana bıraktım bakalım :)

hnfkbr, rukiyeyi tavsiye edebilirim. fiyatı da uygun, ve gerçekten de isim bilmede başarılı. aslıya gittigime pişman oldum şimdi bak, keşke brz daha araştırsaydım gitmeden:)
pınarı ben de merak ediorum bi de şu kaanı merak ettim bak şimdi :) ama uzun bi süre baktırmıcam, baya bi tükettim fal merakımı bu aralar.
ama rukiyenin dedigi bişe çıktı gibi diebilirim. 2 haftası var araması için dedi, bugn ayrılalı 2 hafta doluo gerçi rukiyenin fal bakmasından daha 1 hafta bile geçmedi ama sanki bi gelişme oldu gibi, bilmiorum zamana bıraktım bakalım :)

rukiye yi denicem sanırım fal cafedeydi di mi ben bi kaç kere randevu alamamıştım ona sanırım..su falı için çokta abartı bi rakam değil bence ayrıntılı baktı diyosun en ucuzu zaten 50 tl ben bugün sordum gittiğim yere ki 15 dk anca bakıyo ne kadar ayrıntı olablir :) pınarı bulabilirsem onada giderim ben bu kafayla :) kaana gittim bende bencede tarota gerek yok bencede kahve yeterli ücretide iyi deneyebilirsin istersen

vala ben şanslıyım sanırım, randevusuz gittim rica ettik baktı vala :) ben memnun kaldım açıkçası rukiyeden, bakalım dediği çıkıcak mı. pınarı da merak ediorum aslnda, kaanı da. brz zmn geçsin de, ilk darlandıgımda bi kaana giderim belki :)
pınara gidersen yorumlarını yazabilir misin? ben de merak ettim onu :)

evet şanslıymışsınn :) ne kadardı fiyatı rukiye nin? yazarım tabi bulursam kesin giderim kafaya taktığımda illa gidiyorum çünkü :( kaana kızılaya indiğin her anda gidebilirsin hemen alıyolar çünkü ama ben tarotu boşver derim tekrar :)

Kaan'a nasıl hemen ulaşabildin? Bi ben gidemedim o çocuğa yaa... Artık hevesim de kalmadı zaten.

Gittiğinde direk orda bulduysan ulaşmış oluyorsun doğal olarak. :D :D
Ben gittiğimde hemen çıkmştı kafeden, mesaj attığımda da geri dönen olmadı, o yüzden dedim. :D

ya ben bu havin,helin falan onlara bakcaktım bide kaana bakarım die düşündüm hepsi zaten aynı caddedeymiş diğerleri çekici gelemdi bide pahalıydı bi kaç kişi gösterdiler ordada kaan ıda gösterdiler tamam dedik çıkcak falan demediler 3 kişi baktrdık 5 e doğru gittik..

Şanslıymışsınız... Ben de öğleden sonra gitmiştim. Ders saatlerine denk gelmemek lazım.

Canım kime gitsen aynı şeyi duyacaksın zaten. :(((
Aklında hep aynı düşüncelerle gidince böyle oluyor sanırım.
Bana da hep aynı cümleleri kuruyorlar. ://
Artık bıraktım ben de bu yüzden.

Back
X