Şöyle güzel, nokta atışı yapan falcı var mı bildiğiniz Kızılayda kızlar?
herkes demeyelim bence iş hayatı aile hayatı içinde falcılara giden var..tarotta 3 soru sor denilince 3 defa aşkla ilgili soru sorulmuyordur heralde) ben ailem-aşk ve işle ilgili sorular soruyorum..
afedersiniz ama bu 3 soru sorduran falcıların bi halt bildiği yok özetle 3 soru ne demek ya totolarından uyduruyolar, gitmeyin böyle üçkağıtçı insanlara birde tarota 40 lira falan alır 3 soruluk için , umut sömürücüler
istediğin kadar soru sorabilirsin, hatta kartları yeniden karıp açarsın yine soru sorabilirsin, bi de falcıyım die geçiniyolar ya sinir oluyorum
banada saçma geliyor 3 soru.. işi ticarete dökmüşler..3 sorudan fazla soru sorman için aba altından size merak uyandırmaya çalışıyorlar yani detaylı fal istersen ücret yükselecek ..öyle güzel kılıf uydurmuşlarki bu falcıların %98 i içinden gelerek bakmıyorlar..hatta gözlerimizin içine bakarak bak sende bi şey var ama fal 5 tl lik olduğu için söyleyemiyorum mesajını sizin beyninize bakışlarıyla kodluyorlar..ters psikoloji yapıyorlar yani..
ancry kafemi ne var konur 2 de orda nilgün diye biri var o da fena değil aslında bakıtan oldumu hiç yelizle aynı kafede.
aynen canım ben eylül kafedeki mustafa sude deki neslihan hanımı beğeniyorum bakış tarzlarını hem çok azücrete kahve tarot bakıyolar hemde istediğin kadar soru sorabiliyosun.. diğerleri fıs bence 3 soru ne yaaa...
hep aynılarına gide gele biliyolar bizi artık, taze kanlar var mı? yaw ücreti ne kadar dedikleri çıktı mı? 3 soruluk mu baktırıyo yoksa?
Tatlim sude cafedeki neslihani pas gecmisim sasirdim kendimee.nasil bakiyorr iyimii birde nerde bu sude cafe ve kaca bakiyor ve randevulumu cnmmm giz
20 tl kahve+tarot bakıyo leman kültürün olduğu sokakta kızılayda köprü tarafına gider gibi gidiyosun , köprünün yanındaki bina kart tını atarım sana canım özelden , randevulu bakıyo canım
senin var mı bana tavsiye edibilceğin birileri, ben bi başkasını denemek istiyorum farklı olarak
karamel cafede berfin ya da leyla? kimi tavsiye edersiniz? bir de evim cafede kim iyi?
evim kafe mi karamel kafemi tam orasını hatırlamıyorum ama leyla diye birine baktırmıştım 5 tl 3-4 cümle kurdu ikizin olacak filan dedi ben memnun kalmamıştım..yinede sen bilirsin istersen baktır ama önce promosyon baktır derim.. bi deneyin falcıyı ..iyiyse zaten 10-20 verilir ..değilse giden paraya acınıyor gerçekten..
Leyla karamelde, hic bi sey bilmiyor ve herkese ayni seyi soyliyor, herkese ikizin olacak diyor, deniz kenarinda yasayacaksin falan.. sadece isim vermede basarili o kadar, bosuna gitmeyin derim
Mustafanin kendi vep numarasi bende var, ama burda paylasirsam sorun olur mu? bi de daha once dediklerini yasadin mi?Kızlar Eylül Cafe numarasını verebilir misiniz... Mustafa'ya gidebilirim tekrar
Mustafanin kendi vep numarasi bende var, ama burda paylasirsam sorun olur mu? bi de daha once dediklerini yasadin mi?
Sağol canım bu öğle gittim.. anı gayet iyi bildi bu sefer gelecek ile ilgili 3 iddiası oldu bakalım göreceğiz hayırlısı.
Sağol canım bu öğle gittim.. anı gayet iyi bildi bu sefer gelecek ile ilgili 3 iddiası oldu bakalım göreceğiz hayırlısı.
hadi ya, bende de ani cok iyi bilmisti, fakat gelecekle ilgili dedikleri uzun vadeli seyler, peki gelecekle ilgili dedikleri cok onemli seylermiydi? ben yine gitmeyi dusunuyordum ama simdi vazgectimmustafa bendede anı iyi bilmişti ama gelecek malesef onun dediği gibi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?