Kızlar bu arada Yüksel'in sonunda sağa doğru bi yaşam merkezi var . (Pet Shop var altında )Adını unuttum bi apartmanın 3. Katı , orada Yasemin var ,esmer hafif kilolu biri . Giden veya bilen var mı ???
Parayı seven biri.kisacik bakar.
6 ay önce ankara kızılay'da karanfil sokak'da giderken fal 5 lira diye bağıran gençlere ras geldim.
O gün fal bakdırmak istedim.
Neyse o gün sıradan bir falcıya falımı bakdırdım ve memnun kalmadım.
Kızılayda bir çok yere fal bakdırdım memnun kalmadım.
Bir gün arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine rukiye hanıma fal bakdırdım.
İsimleri gerçekden biliyor ileriye dönük bazı şeyle söyledi ve söylediği 3 - 4 şey çıkdı.
Geçmişimle ilgili nişan atdığımı ve eski nişanlımın beni tehdit etdiğini söyledi ve ben çok şaşırdım ve söylediği doğruydu.
Bir çok falcı soymaya çalıştı 100 lira fiyat çekeni'de gördüm 200 lira çekenide gördüm.
Ama rukiye hanım gerçekten çok farklı cana yakın sıcak kanlı iyi biri.
En azından para göz biri değil. Ben her gitdiğimde 10 15 arası veriyorum ve oldukca uzun bakıyor.
Canım özel mesaj gönderemiyorum kodlıyım ben.
Rukiye hanım
sıfır beş 3 bir 7 0 altı 3 yedi 29
Bu Rukiye eski fal kafedeki Rukiye hanımmı???
çok çok teleşkkür ederim....Bu Rukiye eski fal kafedeki Rukiye hanımmı???
O dur, kim olacak baska?
Rukiye her gidenen 2 ay icinde teklif var diyor, tuttuysa tesadufendir. Rukiye yetenekli bir insan ama artik guzel bakmiyor, herkes 5 dk bir seyler salliyor...gecin yani.
sizin bahsettiğiniz rukiye nasıl biri tarif edermisiniz.
Sekerim Konur sokakta, Fal Cafede bakiyor.
Gideli cok oldu, vallahi hatirlamiyorum neye benzedigini cunku her gittigimde 5 dk gordum maximumUfak tefek ve koyu renk sacliydi sanirsam.
20 tl bakıyor tarot kahvenekadar bakıyo acaba?:44:
1.5 saattir Kizilayda dolaşıyorum kime baktir Sam diye bakalım inş dişe dokunan birsey bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?