Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu konuyu uzun süredir takip ediyorum bende ankaradayım ve konuda bahsedilen falcıların hemen hemen hepsine gittim birde burda adı geçmeyenler var... neticede sadece para tuzağı diyorum bazen çok falım geliyor ama kendimi tutuyorum artık boşyere para vermektense bişiler alarak rahatlamaya çalışıyorum :) parayı kazanmak çok zor bu insanlar kolayını bulmuşlar ne yazık ki.. bu sebeple fırsat vermemek gerek diye düşünüyorum kısacası boşuna para vermeyin
kendinizi kaptırmayın tabi falcıların söylediklerine :) ama mihriyenin de fikriyenin de yanından çok rahatlamış şekilde çıkıyosunuz. psikologlara 100lerce lira verene kadar 30 liraya terapi alabilirsiniz bence![]()
Terapiyi 5tlye de yapıyorlar. Mihriye ya da Fikriye için 30 tl vermeye gerek yok.![]()
Terapiyi 5tlye de yapıyorlar. Mihriye ya da Fikriye için 30 tl vermeye gerek yok.![]()
mrb. söylediklerinize tamamiyle katılıyorum bende hepsine gittim yalnız kaan hariç çünkü ona gitmedim hepsi birer tilki olmuşlar. yalnız rukiyeye giderdim arasıra tutardı ama çok az söylüyor diğerlerine göre iyidir. nur hanıma gittim bu hanım yakın tarihleri söylüyor ve şuan biri çıktı ama diğerlerini bekliyorum bakalım ne olcak çıkarsa yazarım.Slm arkadaslar bu falcılar hakkındaki yazıyı okumanızı dilerim ben ankarada yaşıyorum ve bahsettiğiniz falcılar hakkında konuşmak istiyorum 1. Mıhriye denilen falcı ağzı çok iyi laf yapan bi kadın 2. Si cafe ankaradaki o kadın çok esmer olan o da hiç bişey bilmiyo arka bahçedeki şu ermeni kadın gözleri balon gibi o da aynı bu dediklerimin hepsine gittim ehli keyfteki kaan var gey olan o da aynı helin de çok iyi ağzı laf yapar arkadaslar abartısız ben ankaradaki tüm falcıları bilirim angelo kafedeki asya yanında asistanı diye gezdirdiği günay insanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar senın önünde gülen arkandan salak diye bahsederler ben sahid oldum bunlar bi şirket ve bunların cinleri falan yok kendileri cinlere benziyolar zaten yazıktır paranıza vallahı gitmeyin hiç biri hiç bişey bilmiyolar bakın yazdıklarımın hiç birine gitmemenizi tavsiye ederim 1angelo cafe asya 2 helin 3 mıhriye 4 eylül 5 ebru 6 kaan 7 sıla 8 gül şuan aklımda bunlar var allah aşkına gidipte bu insanlara para kazandırmayın yüzlerini görmüyo musunuz artık yüzlerinde nur kalmamış.. Sabırla yazımı okuduğunuz için teşekkürler..
mrb. söylediklerinize tamamiyle katılıyorum bende hepsine gittim yalnız kaan hariç çünkü ona gitmedim hepsi birer tilki olmuşlar. yalnız rukiyeye giderdim arasıra tutardı ama çok az söylüyor diğerlerine göre iyidir. nur hanıma gittim bu hanım yakın tarihleri söylüyor ve şuan biri çıktı ama diğerlerini bekliyorum bakalım ne olcak çıkarsa yazarım.eskisi gibide sık gitmiyorum falcıya artık stres atmak için bir nevi araç gibi kullanıyorum fazla kendimi kaptırmadan yani eğlencesine sonuçta paramın kıymetini bilmeye başladım
falcılara gitmemenizi öneririm, cinleri vardır yoktur, hoş değil![]()
ben de gittim tabi vakti zamanında, hatta güzel fal da bakarım,
ama gerek yok, geleceğinizi bilseniz ne olcak bilmeseniz ne olacak,
güzel vakit geçirilecek, eğlence, merak gibi geliyor, ama şarlatanlar arkanızdan gülüyor. işin içine iyice bulaşmış olanlardan da korkmamız, onlardan kaçmamız, işlerine bulaşmamanız gerekirken, diplerine kadar gidip cinlerim dediklerinin fısıltılarını, dolaylı ağızlarından dinliyoruz.
çok ürkütücü bulaşılmaması gereken şeyler aslında![]()
arkadaşlar ben ankaraya geldiğimde arada beyhan diye birine baktırıyorum kaçıncı cadde hatırlamıyorum adresi o nasıl sizce bir de yıldız hanım var o da bilinen biriydi o nasıl sizce
arkadaşlar birde kızılayda ankara cafede mihriye diye bi bayan vardı.harika bakıyordu,isimle bakıyordu kahve falına.ben bir kez gittim ona ama arkadaşlarım her ay gider,ve dedikleri çıkıyor.
şimdi o cafeden ayrılmış kendisine bir yer açmış,ama yeni yerini bilmiyorum.ilginenler için öğrenebilirim.
kız kardeşi de var bu bayanın o da fikriye ama mihriye çok daha iyi bakıyor.aklınızda bulunsun.