ya arkadaşlar lütfem birbirimizi uyaralım bu falcılara gitmeyelim.. bakın genel olarak bu falcıların geçmişlerine bakın zamanında yemedikleri halt kalmamıştır sonunda yapacakları şey kalmıyo ve napıcak kafede garson olacağına orda oturup insanlara atmasyondan fal bakıyolar bana bu falcılardan birinde kurşun döktürdüm ya Allah aşkına dedim ki sen ne dua okuyosun benim duaları bilmediğimi zanetti baktım bi iki bişey söyledi ve gercekten ayeti doğru dürüst okuyamadı bile sinirimi hoplattı insan kendini enayi gibi hissediyo bi de alıyolar ellerine kalem kagıdı at babam att tabi bide üstüne parasını da alıyo zavallı saf kızlardan bide bunların GEY olan versiyonları var tabi adam gey dışarda iş bulamıyo normal travestilerden onlara sıra gelmiyodur o iştenn.. neyse adam ya kuaför olucak ya falcıı... elimden gelse gidip çalıştıkları kafelerde hepsini alıp ve bi daha bu işi yapmama cezası veririm o kadar tiksindirici insanlar...BAKIN BU YAZDIKLARIMA GİTMEYİN ANGELO KAFE ASYA ANKARA KAFE EYLÜL ARKA BAHCE EBRU EHLİ KEYH KAFE KAAN VE MUSTAFA FAL KAFE RUKİYE DEJAVU CAFE GÜL CADI KAZANINDAKİ FALCILAR MEYCEE HELİN ŞİRVANDAKİ FALCILAR VE TERAPİDEKİ MİHRİYE Bunların hepsine gittim ve arkadaslar hepsinin ağzı iyi laf yapan kadınlar ya da geyler yazıktır paranıza hiç bişey bildikleri yok sadece atıyolar bunlara özellikle hiç gitmeyin bu kişilerin emniyetten bi arkadasın dediği kadarıyla çok temiz insanlarda değil yönlendirebiliyolar genc kızları başka şeylere.. zabıtanın bu konu hakkında biraz daha yoğun çalışması lazım
.. ve böyle insanlara izin vermemesi lazımmm.. kendinixe çok ama çok ii bakın sabırlılıkla beni dinlediğiniz için teşekkürler..