Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar ben ankaraya geldiğimde arada beyhan diye birine baktırıyorum kaçıncı cadde hatırlamıyorum adresi o nasıl sizce bir de yıldız hanım var o da bilinen biriydi o nasıl sizce
ben yıldıza gittim hiç tavsiye etmem bilmediği gibi birde nasihat veriyor fazla inanma bitür şeylere sonuçta fal diyor ama 30 tl almasını biliyor.kızılaydaki tüm falcılara gittim diyebilirim hepsi sahtekar inan bana ama uzun yıllardır gittiğim rukiye diğerlerine göre daha iyi ama çok kısa fakıyor 15tl ama son baktığının tam tersi oldu yani onunda cılkı çıktı ve uzun zamandır fal baktırmıyorum.ara sıra fal baktırasım geliyor ama atlatıyorum buda platesin sayesinde oldu sana tavsiyem spora yazıl daha iyi oluyor meşgul oluyorsun:79:

ya arkadaşlar lütfem birbirimizi uyaralım bu falcılara gitmeyelim.. bakın genel olarak bu falcıların geçmişlerine bakın zamanında yemedikleri halt kalmamıştır sonunda yapacakları şey kalmıyo ve napıcak kafede garson olacağına orda oturup insanlara atmasyondan fal bakıyolar bana bu falcılardan birinde kurşun döktürdüm ya Allah aşkına dedim ki sen ne dua okuyosun benim duaları bilmediğimi zanetti baktım bi iki bişey söyledi ve gercekten ayeti doğru dürüst okuyamadı bile sinirimi hoplattı insan kendini enayi gibi hissediyo bi de alıyolar ellerine kalem kagıdı at babam att tabi bide üstüne parasını da alıyo zavallı saf kızlardan bide bunların GEY olan versiyonları var tabi adam gey dışarda iş bulamıyo normal travestilerden onlara sıra gelmiyodur o iştenn.. neyse adam ya kuaför olucak ya falcıı... elimden gelse gidip çalıştıkları kafelerde hepsini alıp ve bi daha bu işi yapmama cezası veririm o kadar tiksindirici insanlar...BAKIN BU YAZDIKLARIMA GİTMEYİN ANGELO KAFE ASYA ANKARA KAFE EYLÜL ARKA BAHCE EBRU EHLİ KEYH KAFE KAAN VE MUSTAFA FAL KAFE RUKİYE DEJAVU CAFE GÜL CADI KAZANINDAKİ FALCILAR MEYCEE HELİN ŞİRVANDAKİ FALCILAR VE TERAPİDEKİ MİHRİYE Bunların hepsine gittim ve arkadaslar hepsinin ağzı iyi laf yapan kadınlar ya da geyler yazıktır paranıza hiç bişey bildikleri yok sadece atıyolar bunlara özellikle hiç gitmeyin bu kişilerin emniyetten bi arkadasın dediği kadarıyla çok temiz insanlarda değil yönlendirebiliyolar genc kızları başka şeylere.. zabıtanın bu konu hakkında biraz daha yoğun çalışması lazım
.. ve böyle insanlara izin vermemesi lazımmm.. kendinixe çok ama çok ii bakın sabırlılıkla beni dinlediğiniz için teşekkürler..
slm. bu dediklerinin hepsine bende gittim en düzenbazıda helin denen yarma gül gibi kadındır.ayrıca söylediklerine inandırmak içinde telefonla seni müşterileriyle görüştürüyor ama onu şikayet ettim.bence illaki fal baktırmak istiyorsanız 10tl geçmeyecek şekilde olabilir fal krizinden kurtulmak için fazlasını vermeyin derim.sonra zamanla atlatırsınız ben atlattımda şuan gitmiyorum farklı hobiler edimdir arkadaşlara tavsiye ederim resim,sanat,spor vs...:66:

ayrıca bende senin msjlarını inceledim ki öle bişi yapmam sen benimkileri inceleyince inceledim senin mesajlarının hepside yok helin böyle yok helin öyle nolduu bacım derdini anlat falları çıkmadımı çıkmadıysa bi daha gitme parana yazık dimiii:49: yada dejavudaki güle git yada eylüle git sen neden bu kdr helinle kafayı bozdun yaa anlamadım o kadın seni çok etkilemiş herhalde her msjında helin yazıyoo:D

Son düzenleme:
Eylül Ocak'ın 12si 15i gibi yeni biriyle tanışacağımı söylemişti.
Sonuç tabi ki yine yine yenidennn fosssssssssss.

Ben bi kez gittiğim falcıya 2.ye gidince pek çıkmaz zaten.
evet haklısın 2.kez gittin mi başka şeyler söylüyorlar pınar konusuna gelincede telefonuna ulaştım ama diyorsunuz ki pınardan memnun olanda buraya yazardı diye haklı olabilirsiniz zaten tereddütte kaldım ama büyük ihtimal gitmicem. benim sincanda tanıdığım yaşlı bir bayan var o fal bakmıyor ama olup olmayacağını söylüyor 20 tl bakıyor ve bugüne kadar da yanılmadı gitmek istemiyorum ona korkumdan istediğimin tersini sölücek diye :66: artık olayları akışına bıraktım bu daha zevkli oluyor uzun zamandır baktırmıyorum fal bakalım nereye kadar dayanıcam:52:

canım benim 11 tane msj sayınla daha yeni üye olmuşsun hemende falcı konusuna girmişsin acaba kim kime inanmalı sence:66:
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum sadece sizin değil herkesin yazılarını ama dikkatimi çekti siz hep heline gitmeleri için insanları yönlendiriyorsunuz bende gittiğim için uyarmak istedim insanları tam bir şarlatandır o helin dediğiniz kişi az parada almıyor hani. buna istinaden buraya üye oldum insanları uyarmak :19:

size cevap vermiyorum çünkü seviye düşücek belli burdaki herkes gittiği falcıları yazabilir. yorumlarınıda yazabilir kimsenin ayy luna git nolur yalvarırım ona baktırır dediği yok lütfen böyle konuları kapatalım yoksa modaretörler gelip gereğini yaparlar benim hakkımda değilde lütfen falcılar hakkında konuşun olurmu? şahsım hakkında bir tek kelime daha yazarsanız sizi şikayet etmek zorunda kalıcam konunun başlığı ankaradaki falcılar beren91 değil ..inşallah anlamışsınızıdr teşekkür ederim:82:

Son düzenleme:
11 msj nızın genelinde helini övmüşsün akrabasımısın :43:

Sitedeki misyonunuz nedir ?

size cevap vermiyorum çünkü seviye düşücek belli burdaki herkes gittiği falcıları yazabilir. yorumlarınıda yazabilir kimsenin ayy luna git nolur yalvarırım ona baktırır dediği yok lütfen böyle konuları kapatalım yoksa modaretörler gelip gereğini yaparlar benim hakkımda değilde lütfen falcılar hakkında konuşun olurmu? şahsım hakkında bir tek kelime daha yazarsanız sizi şikayet etmek zorunda kalıcam konunun başlığı ankaradaki falcılar beren91 değil ..inşallah anlamışsınızıdr teşekkür ederim:82:

kotu icerige basmaniz yeterli lutfen konu disi mesaj yazmayiniz.

ya şu dejavudaki güle gittim bugün o nasıl sinirli bir kadndır yaa fal mı baktırdım hakaretmi yedim anlamadım hep olumsuz knştu yaaaaaaa:43:

azdere haklısın, çok haklısın.
Zaten artık pek bir şey yazmıyor buraya insanlar, demek ki azalma var.
Artık yalan dolan olduğunu anladı millet zaten.

azdere haklısın, çok haklısın.
Zaten artık pek bir şey yazmıyor buraya insanlar, demek ki azalma var.
Artık yalan dolan olduğunu anladı millet zaten.

öyle hemen azalma olacağını zannetmiyorum, fal sonradan çıkmış bir olay değil ki azalma veya fikirlerde değişme olsun, çok köklü bir kültürdür. insanlar, işini ciddiyetle yapan falcıların yanında korkmaya ama yine de gitmeye, senli benli konuşup sıcak hava yaratıp da müşteri çekmeye çalışanlara da güle oynaya gitmeye devam edecektir.

bu işlerle uğraşmamak bence en iyisi ama tıpkı benim de bir ara devamlı gittiğim gibi insanlar dönem dönem bu işlere kayıyorlar :50:

Topikte hareket olmadığına göre insanlar artık çok da ilgilenmiyordur diye düşündüm ben.
Dediklerinin çıkmadığını görünce herkes bırakır zamanla falcıya gitmeyi.
Ben de çok severdim ama artık kesinlikle para vermem diyorum.
Ama dediğin gibi belki uzun aralıklarla çok nadir baktırmaya devam ederim.
Ama sık sık yapmak yok.

Topikte hareket olmadığına göre insanlar artık çok da ilgilenmiyordur diye düşündüm ben.
Dediklerinin çıkmadığını görünce herkes bırakır zamanla falcıya gitmeyi.
Ben de çok severdim ama artık kesinlikle para vermem diyorum.
Ama dediğin gibi belki uzun aralıklarla çok nadir baktırmaya devam ederim.
Ama sık sık yapmak yok.

ee yani arkadaş ortamlarında genelde bu muhabbet olur hadi gidelim bi fal baktırıp gelelim gibilerinden
bir şekilde hep karşımıza çıkacak :34: ve bazen gideceğiz de
gitmemek en iyisi
gitmemek lazım :34:

Peki sen neden ısrarla gitmemek lazım diyorsun? Fal da bakabiliyormuşsun üstelik.
Bizim bilmediğimiz ve gözlemleyemediğimiz bazı şeyleri sen daha iyi biliyor olmalısın bu durumda o yüzden merak ettim.

Son düzenleme:
yani iddia edildiği gibi berrin bırakmadı falı diyorsunuz.çok teşekkürler merakımı gidermiş oldum hiç olmazsa.inşallah iyi bir yer bulur bir an önce. başkalarına nasıldı bilmiyorum ama bana dediği her şey çıkmıştı harfiyen
özel msj yaz bana.sizi görüştürmeye çalışcam

Back
X