Ankara'daki Falcılar

merhaba kızlarr.bende dün eylüle gittim cafe ankaradaki ve memnun kaldım.genel olarka söledikleri tutuoo ve baya uzun bakıyor.bakalım bana sölediği şeyi bekliorum 12 şubata az kaldı 12 şubattan sonra olcakmışş.olursa yazarım tekrar.başka ii bildiğiniz birileri var mı??

yenimahallede bir falcı varmış medyummuymuş ne ben ona gideceğim arkadaşlar gidince haber veririm iyi diyorlar herşeyi biliyormuş:34:

slm.berrin emirgan cafede çalışıyor.:21:

bir yanlışlık var.bu dediğin berrin ehlikeyifte ki berrin değil.ama herkesin sorduğu berrin ehlikeyifte ki berrin kesinlikle.yani isim benzerliği var.berrin şu an bir yerde çalışmıyor.ancak dışarıda herhangi bir kafede buluşup fala bakıyor.hergün görüştüğüm bir insan.dün de konuştum,emirgan kafe nerde onu bilebilmiyor..isim benzerliği var

Son düzenleme:
benim iki yıldır gittiğim iki kişi var ve ne dedilerse hepsi bugune kadar olmustur gitmk isteyen varsa adres verebilirimm

:50:
yani iddia edildiği gibi berrin bırakmadı falı diyorsunuz.çok teşekkürler merakımı gidermiş oldum hiç olmazsa.inşallah iyi bir yer bulur bir an önce. başkalarına nasıldı bilmiyorum ama bana dediği her şey çıkmıştı harfiyen

berrin sıhhıyede emirgan cafede isterseniz numarasını verebilrim kızlar:):)

berrin ayrıldı çalıştığı yerden artık fal işi ile uğraşmıyo onu bulamazsınız artıkın

halt etmişssin sen bulamzmısız senın bunu söleme amacın zaten belli daha dun yanındaydım bana fal baktı bunca insan onu arıyo nıe hem işini ii yapıyo hem baskaları gibi sömürmüyo insanları senınde kim oldugun belli ama neyse konusturma benı

Ben gittiğimde böyle bir durum oldu işte.Belki o gün öyleydi bilemiyorum ama iyide oldu daha yeni Figen'e gitmiştim.bugün nedense durduramadım kendimi.
Berrin'in numarası olan var mı ya?Yeni yıldan sonra gitmek istiyordum ona :59:

berrının numarası bnde var :9:

ah kızlar ahh çok falcıya gittim şimdi diyosunuz ya emirgan cafedeki melek? eskiden masal cafede çalışıyorlarda onlar onlarada gittim bilin bakalım noldu. melek hanımın yanında berrin hanım die biri var o da falcı . neyse sürekli melek hanım bana berrin hanımada baktırın die ısrar ediyodu allah allah dedim noluyo? neyse baktırdım ikisinede ikiside aynı şeyleri söledi sonra ben bunları arkdsıma anlattım arkdşım ne dese beğenirsiniz onlar ana -kız beren dedi. alttan kızına senin bilgilerini msj atıyo sende kanıyosun aaaaa bildi die dedi ben ilk inanamadım soruştudum masal cafeye garsonun ağzından lafı aldım harbiden öleymiş . isterseniz gidin sorun masal cafeye onura berrin ve melek ana kız mı die hemen söyler ana kız der tabi melek hanıma sordum bunu bakalım doğru sölücekmi die bir kızardı bir bozardı anlatamam şey mey kem küm deyip yok öle bişi dedi ... ya işte böle gitmek isteyenlere duyurulur

tam bır sacmalık ben iki yıldır fal baktırırm masal kafeden ayrıldılar dıe sırf müşterilerin kafasını karıştırmak için yapılan bi komplo oo canm gidin kimliklerine bakın derim ben baktım cünkü .):)öle mesajla bilgi verme dediğinde olmaz yaa oo masal kafede neler dönüyo nelerrr heline verrdiğiniz paraya yasık melekte berrinde işinde cok iyilerdir.emirgan kafedeler şimdi kafasınızda bi şüphe kalmasın dıe sölüyorum yerlerini. yasılanları okudumda resmn falcılara dünya bi para veriliyo yapmayın arkadaslar...

ortalık fena halde reklam kokuyo.... topic amacından saptı sanırım

Kesinliklee. Tutturmuşlarr Berrin'in nosunu verelim diye yaaa. :60::60::60::60::60:

Ya sadece bir kişi beğendiğini söyledi onun dışında bir sürü falcı gezmiş olanlar o kadından memnun değil. Atıyormuş pek çok falcı gibi. :27::27:

Son düzenleme:
Back
X