Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadını bir arkadaşım daha söyledi.geçen gitmişler çarşının altını üstüne getirmişler ama bulamamışlar kadınıbi de zafer işhanında serap die bir kadın var, ben ona gidiyorum, başka giden oldu mu?
benim iki yıldır gittiğim iki kişi var ve ne dedilerse hepsi bugune kadar olmustur gitmk isteyen varsa adres verebilirimm
bir yanlışlık var.bu dediğin berrin ehlikeyifte ki berrin değil.ama herkesin sorduğu berrin ehlikeyifte ki berrin kesinlikle.yani isim benzerliği var.berrin şu an bir yerde çalışmıyor.ancak dışarıda herhangi bir kafede buluşup fala bakıyor.hergün görüştüğüm bir insan.dün de konuştum,emirgan kafe nerde onu bilebilmiyor..isim benzerliği var
anne-kız olarak çalışan bir berrin varmış.benim sözünü ettiğim berrin ehlikeyf kafeden ayrılan berrin.yani emirgandaki berrinle ilgisi yokberrin aynı berrin değil malesef..benim aradığım ehli keyiften ayrılan berrin.bunu dün itibariyle anladım. sanırım biz birini araken diğerini tavsiye edenler var. ben başkasını bilmem kimsenin reklamı da beni bağlamaz ama şu var ki zaten herhangi bir yerde çalışmayan insanın reklamı niye yapılır. ben de teli var diyen arkadaşım acaba ehli keyiften ayrılan berrin hanımı mı kast ediyor yoksa diğerini mi. benim aradığım kızıl saçlı otuzlu yaşlarda diksiyonu çok düzgün bir kadın???
ewet ehlikeyf teki berrin..Tamam teşekkürler canım.
benihatırla senin tanıdığın berrin ehlikeyfte çalışan mı önceden?
merhaba arkadaşlar...
Ankara Beşevlerde LakLak Kafede fal Bakan bir Işın hanım vardı. bundan yaklaşık 3-4 yıl kadar önce... söylediği ve benim "hade ordan" dediğim herşey tuttu... tekrar gittiğimde ayrılmıştı... doğal olarak nereye geçtiğini söylemediler... aranızda Işın Hanımla ilgili her hangi bir bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olurum... teşekkürler...
ışın hnm tunlıya giderken kızılaydan, eski benzinlik var bir tane, onun üst sokaında kibeler cafe de çlşıo.