Ankara'daki Falcılar

artık son kızlar valahi dengemi bozdular birinin dediğini diğeri tutmuyor.ordan oraya para saçıyorum anca.bakalım bu helin ne iş?yarın yazarım size.gerçi bende bu şans varken o da fos çıkar.

Artık umudu kestiğim bi ilişkiyi yeniden kafama soktular. Hiç bilemeseler daha iyiydi. O kişinin harfini şehrini bilince insan ister istemez inanıyor beklenti içine giriyor. Bi de figenle eylül 2 si de aynı şeyi söylediler. Aklımda da yoktu hiç niye falımda çıkıyor bilmiyorum.

Artık umudu kestiğim bi ilişkiyi yeniden kafama soktular. Hiç bilemeseler daha iyiydi. O kişinin harfini şehrini bilince insan ister istemez inanıyor beklenti içine giriyor. Bi de figenle eylül 2 si de aynı şeyi söylediler. Aklımda da yoktu hiç niye falımda çıkıyor bilmiyorum.

Evet ya en kötüsü de o. Ben yepyeni şeyler duymak için gitmeye başladım hep sonrasında.
Ama yine araya sıkışıyor o eski mevzu. Ve doğal olarak çok şaşırıyorsun. Ama şaşırdığınla kalıyorsun nihayetinde. :5:

ya cnm ben sevgilimden ayrılıyodum sakın bırakma mutlu olcagın kişi bu dediler.fikrimi değiştirdiler bide temmuzda yüzük görüyorum dedi biri nişan var bırakma bu çocuğu dedi.tamamen karıştırdılar kafamı.şimdi napcamı bilemiyorum bildiğin mal oldum.

ya cnm ben sevgilimden ayrılıyodum sakın bırakma mutlu olcagın kişi bu dediler.fikrimi değiştirdiler bide temmuzda yüzük görüyorum dedi biri nişan var bırakma bu çocuğu dedi.tamamen karıştırdılar kafamı.şimdi napcamı bilemiyorum bildiğin mal oldum.

ya kızlar sanırım bunlar kafelerdeki falcıların klasiği olmuş artık ben ilişkim iyi gidiyorken bi aile dostumuz baktı seni çok seviyor evlilik de düşünüyor ama ne yaparsa yapsın mutlu edemiyor seni çok fazla sorumluluk var üzerinde bence sen bırak bu çocuğu yazık oyalama, evlenirsen de zaten mutsuz olursun alma ahını demişti.

sonra aramız bozulmaya başladı sudem'e gittim ilk baktığı fal çıktı dönecek sana sensiz yapamaz gör bak dedi işte sevgilim 1-2 güne kalmadan döndü geldi zaten ama daha önce 2 kez ayrılığı bu kadar ciddi düşünmüşsün sen demişti bu 3. ve son demişti (bu da doğru) ve gerçekten son da oldu sanırım ama olumlu değil olumsuz yönde ilişkim şu an da tamamen bitti...tekrar gittim baktığınız fal çıktı ama 2 gün sonra gene tartıştık gene bozuğuz diye gene gelecek hem de kasımda yüzükle gelecek dedi...

fal baktıracaksanız sudem e gidin tavsiye ederim bana ilk baktıgı fal oldukca tutarlıydı ama ikinci kez gidecekseniz de ya ilk gidişinizi anlatmayın hiç ya da kısa aralıklarla gitmeyin çünkü gerçekleri değil duymak istediklerinizi söylemeye başlıyorlar..

ya kızlar sanırım bunlar kafelerdeki falcıların klasiği olmuş artık ben ilişkim iyi gidiyorken bi aile dostumuz baktı seni çok seviyor evlilik de düşünüyor ama ne yaparsa yapsın mutlu edemiyor seni çok fazla sorumluluk var üzerinde bence sen bırak bu çocuğu yazık oyalama, evlenirsen de zaten mutsuz olursun alma ahını demişti.

sonra aramız bozulmaya başladı sudem'e gittim ilk baktığı fal çıktı dönecek sana sensiz yapamaz gör bak dedi işte sevgilim 1-2 güne kalmadan döndü geldi zaten ama daha önce 2 kez ayrılığı bu kadar ciddi düşünmüşsün sen demişti bu 3. ve son demişti (bu da doğru) ve gerçekten son da oldu sanırım ama olumlu değil olumsuz yönde ilişkim şu an da tamamen bitti...tekrar gittim baktığınız fal çıktı ama 2 gün sonra gene tartıştık gene bozuğuz diye gene gelecek hem de kasımda yüzükle gelecek dedi...

fal baktıracaksanız sudem e gidin tavsiye ederim bana ilk baktıgı fal oldukca tutarlıydı ama ikinci kez gidecekseniz de ya ilk gidişinizi anlatmayın hiç ya da kısa aralıklarla gitmeyin çünkü gerçekleri değil duymak istediklerinizi söylemeye başlıyorlar..

canım suden diye falcı nerde denizlidemi ankaradamı,ankarada ise nerde olduğunu tam olarak yazarmısın,şimdiye kadar gittiğim falcılar hoşuma gitmedi.bir figen var birazcık daha iyi fakat sürekli esnemekten konuşamadı.sanki uykuluydu.ilk ben ordaydım fakat yinede.şiir okur gibi arka arkaya konuştu kafamda fazla birşey kalmadı ama yinede güzel şeyler söyledi.hep aynı yere gitmek de istemiyorum.hep aynı şeyler tekrarlanıyor......:50:

canım suden diye falcı nerde denizlidemi ankaradamı,ankarada ise nerde olduğunu tam olarak yazarmısın,şimdiye kadar gittiğim falcılar hoşuma gitmedi.bir figen var birazcık daha iyi fakat sürekli esnemekten konuşamadı.sanki uykuluydu.ilk ben ordaydım fakat yinede.şiir okur gibi arka arkaya konuştu kafamda fazla birşey kalmadı ama yinede güzel şeyler söyledi.hep aynı yere gitmek de istemiyorum.hep aynı şeyler tekrarlanıyor......:50:

Demek ki üzerinizde ağır bir enerji varmış. Bana baktığında da esnemekten bi hal olmuştu zavallım. Negatif enerjiyi hemen üstüne alıyor çünkü. Her zaman öyle ardıardına kurar cümleleri. İyi dinlemek lazım.

cnm evet nazar ve negatif enerji varsa üzerinde falcılar bazen öyle sürekli esniyor.. =) sudem ankarada karanfil 2 sokakta fal cafenin hemen yanında falcının ismi de hanife, hafize... öyle bir şey. güzel bakıyor 20 liraya tarot kartlarıyla da soru sormanıza izin veriyor 1-2 tane bence yeterli. ama biliyrm bnm falmda kimmmsenin dedigi olmayacakkk herkes geri dönecek diyor ama dönmeyecek =) yarın 3 kasım bakalım dilçadaki kadın arayacak demişti ama ben zannetmiyorumm =)

dilçadaki suzan abla bana 8 li bi şey dedi geçen ay ama sevinceksin dedi ayın 8 inde başımdan aşağı kaynar sular indi tam tersi bişi oldu :) ama yine gittim o gün kuzenim ısrar etti verdiği tarihleri sallamadım yine aynı şeyi söledi beklicekmişim :)

bende yarın heline gidiyorum ve bırakıyorum son kez para vercem bidahada gitmicem maymuna çeviriyolar.kafamı iyice allak bullak ettiler.gerçekten yarın son.zaten aşkta şansım yok kabullendim:(((

gittinmi canım heline ne dedi fal nasıl geçti :6:

eveettt bgn büyük gün bakalm benmkinden ses çıkacak mı ben zannetmiyorum ama gene de bi umutlandım ya beklentiye girmişim ister istemez... gece saat 12 yi geçtikten sonra haber veririm =)

gittinmi canım heline ne dedi fal nasıl geçti :6:[/QUOTE gittim cnm dün çoğunlukla bilemedi.birde çevresiyle çok ilgileniyordu tam konsantre olamadı benide etkiledi bende olamadım.ama şuanki sevgilinle evlilik görüyorum yüzde 90 dedi.

tatlım ben bayadır heline gidiyorum evet genelde çevresiyle çok ilgileniyor mesela benim falıma bakarken dolu müşterisi geldi soru sordu gitti ama bana dedikleri çıktıgı için gdyrm:52: allah allah sen de nie öle oldu:28: neyse baska bir falcı dene ttlım :6:

eveettt bgn büyük gün bakalm benmkinden ses çıkacak mı ben zannetmiyorum ama gene de bi umutlandım ya beklentiye girmişim ister istemez... gece saat 12 yi geçtikten sonra haber veririm =)

Merak ettim ben de.
36im3.png

Olsa şaşardım zaten.
6b970442c32dd68f39dddc3cabdde41d.gif

Boşver. Falcılar bu konuda beceriksiz. Sen kendi mantığını kullanıp neler olabileceğini kestirebiliyorsan
falcılardan hiç medet umma. :63:

ya zaten ben geri dönsün istemiyorum bu işi ben de bitirdim kafamda... ama arada sırada arama sorma durumu olur mu onu ben de kestiremiyorum... içimdeki ses diyo ki olucak ama yakın zamanda değil belki aylar sonra... artık arar mı aramaz mı diye telefona gözlerini dikmeyi bıraktığında...;)

kızlaaaaaar inanmıcaksınız 2 saat önce aradııı! evet evet gecenin 2sinde aradı! kesinlikle dilça suzana gidin o alelacelelikte nası bildi ya!! =))) gerçi bnm kafam çok karıştııı ama onu artık ayrı bi başlık olarak açıcam tavsiyelerinizi bekliyorum..

kızlaaaaaar inanmıcaksınız 2 saat önce aradııı! evet evet gecenin 2sinde aradı! kesinlikle dilça suzana gidin o alelacelelikte nası bildi ya!! =))) gerçi bnm kafam çok karıştııı ama onu artık ayrı bi başlık olarak açıcam tavsiyelerinizi bekliyorum..

hadi gözün aydın.devamı gelsın ınsallah kısmetlerle...

Back
X