Ankara'daki Falcılar

"falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: onun bir budala olduğunu." ambrose gwinnett bierce
:27:

ya ama ben aklımda o cümlelerle gitmiyorum tersiyle gidiyorum bende onu anlamıyorum :( ama daha önce başka şeyler için gittiğimde farkettim ki oluyo ama geç oluyo.ben burda daha önce sölemiştim nisan esen kardeşler ama şimdi çok pahalı bakıyolar diye onların kağıdını bulmuştum aslnda bilmiş ama çok sonrasını ben o zaman sallamamıştım alakasız diye :)

Onu ben de yapıyorum. Farklı düşüncelerle gidiyorum ille de söylüyorlar yine aynı şeyi.
Ama içten içe düşünüyoruz demek ki... O yüzden çıkıyor fallarda. Tamamıyla beynimizi boşaltabilsek, belki de farklı şeyler duyacağız.

bu kaanı yarın öğle vakitlerinde gitsek bulur muyuz ki? ya da perşembe öğle? ne zmnlar orda oldugunu cafeyi arayıp mı öğrensek en dogrusu acaba :)

Ben Perşembe gitmiştim 2den sonra. Dersi varmış o zaman. Erken giderseniz orda olur herhalde.

Tryamour arkadasım sen bana Figen ablayı demiştin ben de sana Dilça Cafedeki Suzan Abla'ya git derim 5 liraya kahve falı baksın kısa ve öz konuşuyor Kaan'ı falan boşverin kızlar şimdi eger gitmediyseniz Suzan Ablayı deneyin 6 saat içerisinde gerçekleşecek dediği olay gerçekleşti ve daha öncede bir arkadas yazmıstı çıktıgını ...

Bu arada Dilca cafede daha önce bir tarot falı baktırmıstım o ablayı sordum gitmiş :(o da çok güzel fal bakıyordu ...

Tryamour arkadasım sen bana Figen ablayı demiştin ben de sana Dilça Cafedeki Suzan Abla'ya git derim 5 liraya kahve falı baksın kısa ve öz konuşuyor Kaan'ı falan boşverin kızlar şimdi eger gitmediyseniz Suzan Ablayı deneyin 6 saat içerisinde gerçekleşecek dediği olay gerçekleşti ve daha öncede bir arkadas yazmıstı çıktıgını ...

Bu arada Dilca cafede daha önce bir tarot falı baktırmıstım o ablayı sordum gitmiş :(o da çok güzel fal bakıyordu ...

Canım ben Suzan'a gittim. Daha yeni gelmişti o kafeye ben oraya gittiğimde. Bana olacak dediği şeyler olmadı. :((( Sevdiğin insanla kesinlikle beraber olacaksın demişti diye yazmıştım burda. Hatta tarottan bir tane kart da çektirmişti bana ve harika bir kart çıkmıştı. Ama olmadı. Ne sevdiğim geldi, ne de yeni bir aşk yaşadım. :14: :14: Çok kesin konuşmuştu üstelik. Bak göreceksin, merak etme sen diyerek... Biraz bekle sadece dedi. Tam zaman vermemişti. Çikolatamı isterim demişti bir de. :(((

Ama yine de deneyebilirim tabi. Mesela yarın olabilir. Nasıl olsa 5tl. :14:

kaan da suzanda bana aynı şeyi dediği için aynı derim ben :) ama suzan ablaya gittiğimde 8 inde haber alcaksın demişti ve gayet ii bi haber demişti ben tam tersi bi haber aldım daha öncede sölemiştim.kuzenimin zoruyla haftasonu tekrar gittim bana yine buluşma var dedi.kaan a gelince kuzenime çok ii baktı bi önceki gece aile tartışmasına kadar söledi ama bana o kadarda bakamadı,kişilğimle ilgili baya söledi onuda hepsi söleyebiliyo zaten :) eğer 5 vericem diosan içlerinde en güzeli karanfilin ilerisinde ata iskenderin çaprazında 2. katta evim kafe var orda bi kadın var o ii bakıyo sarışın adı yanılmıyosam tuğba.aynı yerde sevda da var ama ona yer bulman zor randevu bile bulunmuyo..

kaan da suzanda bana aynı şeyi dediği için aynı derim ben :) ama suzan ablaya gittiğimde 8 inde haber alcaksın demişti ve gayet ii bi haber demişti ben tam tersi bi haber aldım daha öncede sölemiştim.kuzenimin zoruyla haftasonu tekrar gittim bana yine buluşma var dedi.kaan a gelince kuzenime çok ii baktı bi önceki gece aile tartışmasına kadar söledi ama bana o kadarda bakamadı,kişilğimle ilgili baya söledi onuda hepsi söleyebiliyo zaten :) eğer 5 vericem diosan içlerinde en güzeli karanfilin ilerisinde ata iskenderin çaprazında 2. katta evim kafe var orda bi kadın var o ii bakıyo sarışın adı yanılmıyosam tuğba.aynı yerde sevda da var ama ona yer bulman zor randevu bile bulunmuyo..

Ayy olaya bak... Bize niye dedikleri çıkmıyor şu falcıların. :43:

Evim'de bakan kadın da mı 5tlye bakıyor? O da mı sana aynı şeyleri söyledi? Dediklerinden çıkan oldu mu hiç?

katılıyorum niye olmuyo :( bana tarih bildi ama sevinmeyi bırak ağlaya ağlaya bi hal oldum :( sevda dediğim 15 e bakıyo ama diğer sarışın dediğim 5 e bakıyo.orda bi bayan daha var onada kardeşim baktrdı ona gitmeyin derim.ama diğeri aile içi olayları,amcamın hastalığını hatta kötüleşceğini falan sölemişti bildi.isim konusunda harf falanda isabetli ya da kişi tarifleri.ama asıl merak ettiğim hala beklemede eğer bi olursa zaten fal konusunda en iileri burdan ilan edicem tekrar :D

Arkadaslar bence bu kadar sık fal baktırmayın bir sürü kişinin olumsuz elektriğini üzerinize almayın nacizane bir tavsiye ...

:68: Offf canım sıkılıyor yine. Akşama falcı mı arasam şöyle ucuzundan :1:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.ben birkaç gündür takip ediyorum bu formu.yeni üye oldum bu mesajı yazabilmek için vallaha.son zamanlarda biraz canım sıkkın.ben de uzun zamandır baktırmadım diye bu aralar kafamı takmıştım ve bugün gidip fal baktırdım sonunda.yakın diye bahçelideki gül hanıma gittim.
kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum çünkü şu anla ilgili böyle alalade 1-2 şey biliyor,sıkıntılısın filan diyor.bu da normal zaten fal baktıran çoğu kişi sıkıntılı bir de ben zaten dıştan da depresif görünüyorum :50: sürekli etraftakilerle ilgileniyor zaten kansantrasyon filan sıfır.yanında çalışanlarla sürekli konuşuyor bağırıyor filan enteresan yani.genelde tarot baktı.kahve falına ve el falına bakamıyor gerçekten de.onlar bahane yani 3 fal baktım demek için.ama doğru düzgün baktığı tek fal tarot falı.
eşimin mesleğini o kadar saçma bir şey attı ki yanından geçmiyor mesela gülesim geldi.bir de üsteledi yani çok komikti.yalnız yalan söylemiyim,benim mesleğimi üç aşağı beş yukarı bildi.gelecekle alakalı olaraksa,zaten uzak gelecek hakkında hiçbir şey söylemiyor,yakın gelecekle alakalı olarak da en fazla 6 ay konuşabildi,onlarda alalade fasafiso yani.geçmişle alakalı da gene yüzeysel şeyler.30 tl aldı benden bilseydim önceden fiyatı sorardım ben daha ucuz sanmıştım.
neyse belki yardımcı olurum dedim:3:

Suzan'a gitmeyin bence. Bir daha belirtiyorum bunu. Ne dedi, ne demeye çalıştı, ne yaptı hiç anlamadım ben. Bir de görüşmelerini yap sonra yine gelirsin tamam mı diyor yaa...
181161610096.gif
Bu güven nedir anlamıyorum ki? Bir şey için de önce olacak dedi, sonra boşver sen onu dedi, ardından bir daha olacak olacak dedi. Bu ne şimdi?
Saçma sapan şeyler işte...
181161610096.gif

Suzan'a gitmeyin bence. Bir daha belirtiyorum bunu. Ne dedi, ne demeye çalıştı, ne yaptı hiç anlamadım ben. Bir de görüşmelerini yap sonra yine gelirsin tamam mı diyor yaa...
181161610096.gif
Bu güven nedir anlamıyorum ki? Bir şey için de önce olacak dedi, sonra boşver sen onu dedi, ardından bir daha olacak olacak dedi. Bu ne şimdi?
Saçma sapan şeyler işte...
181161610096.gif

kusura bakma canım ben yönlendirdim seni ama ben çok memnun kalmıstım üzüldüm şimdi :59:

Yok canım senin bir kabahatin yok. Diğer arkadaş da yazmıştı çıktığını. Zaten bir daha gitmeyi düşünüyordum kesin olarak ama yine fos çıktı. Gerçi bir konuda tüm falcılarla aynı şeyi söyledi ama diğerinde saçmaladı iyice. Bir de hayatımda biri varmış gibi konuştu önce, sevgilim yok deyince o zaman çok yakında olacak dedi. :s Kıvırmak mı bu yoksa gerçekten az bir zaman sonra ilişki mi yaşayacağım bilemedim. :// Çok çelişkili şeyler söyledi bir konuda o yüzden hoşuma gitmedi. Olsun 5tl zaten. Problem değil. :/

Yok canım senin bir kabahatin yok. Diğer arkadaş da yazmıştı çıktığını. Zaten bir daha gitmeyi düşünüyordum kesin olarak ama yine fos çıktı. Gerçi bir konuda tüm falcılarla aynı şeyi söyledi ama diğerinde saçmaladı iyice. Bir de hayatımda biri varmış gibi konuştu önce, sevgilim yok deyince o zaman çok yakında olacak dedi. :s Kıvırmak mı bu yoksa gerçekten az bir zaman sonra ilişki mi yaşayacağım bilemedim. :// Çok çelişkili şeyler söyledi bir konuda o yüzden hoşuma gitmedi. Olsun 5tl zaten. Problem değil. :/

aynen 5 lira kahve falı konusunda Figen abla gerçekten basarılıydı zaten Suzan abla basında da dedi ben çok az bakarım istersen tarot baktır dedi ben de tarot baktırmıyorum dedim çünkü falını bilmediğim birine baktırmam iyiki de baktırmamısım evet bana da bir konuda saçmaladı ben nişanlıyım yeni biriyle tanısacaksın falan filan dedi :)

Back
X