Ankara'daki Falcılar

evet cidan cok degisio cidden, altindaki cafe de.. galiba mihriyeydi o zaman. hatta o zaman inanmamistim ama dedikleri bu yaz %90 oldu. neyse ben bi de eylule gideyim,, o kaca bakiyor bilio musun?

Kahve+tarot 20ydi en son. Şimdi bir artış var mı bilemicem. Ben Haziran'da gitmiştim çünkü.

evet cidan cok degisio cidden, altindaki cafe de.. galiba mihriyeydi o zaman. hatta o zaman inanmamistim ama dedikleri bu yaz %90 oldu. neyse ben bi de eylule gideyim,, o kaca bakiyor bilio musun?

Peki neler oldu mesela. Biraz bahseder misin? Önemli şeyler mi?

Peki neler oldu mesela. Biraz bahseder misin? Önemli şeyler mi?

aslinda bir seyi bilmisti en azindan en onemlisi bana o geldigi icin onu hatirliorum zaten dedigim gibi 2 sene oldu. bana, 'sen yasindan epey buyuk, yabanci ve cocuklu biriyle evleneceksin' dedi ben ihtimal bile vermiyorum tabii, nerde bulcam yabanciyi falan

ama bu yaz oyle biriyle tanistim cok da asik oldum gerci evlenmedim ama ilk askim oldu diyebilirim. bu yuzden 'aa, bilmis' demistim kendi kendime. belki ufak bi seydir ama,, sacmasapan falci cok tanidigim icin bana cok iyi gibi gelmisti :)

peki eylulun dedikleri cikti mi sana??

aslinda bir seyi bilmisti en azindan en onemlisi bana o geldigi icin onu hatirliorum zaten dedigim gibi 2 sene oldu. bana, 'sen yasindan epey buyuk, yabanci ve cocuklu biriyle evleneceksin' dedi ben ihtimal bile vermiyorum tabii, nerde bulcam yabanciyi falan

ama bu yaz oyle biriyle tanistim cok da asik oldum gerci evlenmedim ama ilk askim oldu diyebilirim. bu yuzden 'aa, bilmis' demistim kendi kendime. belki ufak bi seydir ama,, sacmasapan falci cok tanidigim icin bana cok iyi gibi gelmisti :)

peki eylulun dedikleri cikti mi sana??

Bence bilememiş. Evlenmemişsin sonuçta. Bir tek şey ayrıca dediği. Mihriye yine becerememiş. Bir de 30tl ya. Çok yazık ona giden paraya.

Evet çıktı. Bir şey hariç hepsi çıktı. Ben de son olarak ona gidip fal faslını bitireceğim sanırım.

Bence bilememiş. Evlenmemişsin sonuçta. Bir tek şey ayrıca dediği. Mihriye yine becerememiş. Bir de 30tl ya. Çok yazık ona giden paraya.

Evet çıktı. Bir şey hariç hepsi çıktı. Ben de son olarak ona gidip fal faslını bitireceğim sanırım.

benim gittigim zaman 10 tlydi ankara cafedeydi zaten, galiba o siralarda unlendi de arttirdi.

dedigim gibi cok falci gezdim ve adamakilli bi tanesine rastlamadim, ondan galiba mihriyeye cok ii dedim. o kadar ihtiyacim var ki ii bi falciya.

peki eylul sende neleri bildi desem?? ozelse mesaj da atabilirsin

Yazabilirim buraya. Geçmişi ve şimdiki zamanı beni şok edecek şekilde bilmişti, kişilik analizlerini çok iyi yapıyor.
Olaylar neden oldu, nasıl oldu bunları anlatıyor. Söylediği her şey çok mantıklıydı yani.

Çıkacak olanlara gelirsek... Hemen gittiğim günün akşamı oldu dediği bir şey. Biri sana yapışacak seninle olmak isteyecek çok ısrar edecek ama sen istemeyeceksin demişti. Bu aynen dediği gibi oldu. Hem de hiç ummuyordum. Derslerimle alakalı endişeliydim alttan dersin kalmayacak demişti ve yine şok edici bir şekilde alttan dersim olmadı hiç geçen dönem. Çok şaşırmıştım. Ailemle tatile gideceğimi bilmişti. Sonra en önemlisi hayatına yeni biri girmeyecek demesi oldu. Mihriye çok büyük aşk yaşayacaksın, aşık olacaksın demişti oysa. :37: Ve hayatımda hiç kimse yok hala.
Bunlar oldu. Başka hatırlayamadığım şeyler de olabilir.

Yazabilirim buraya. Geçmişi ve şimdiki zamanı beni şok edecek şekilde bilmişti, kişilik analizlerini çok iyi yapıyor.
Olaylar neden oldu, nasıl oldu bunları anlatıyor. Söylediği her şey çok mantıklıydı yani.

Çıkacak olanlara gelirsek... Hemen gittiğim günün akşamı oldu dediği bir şey. Biri sana yapışacak seninle olmak isteyecek çok ısrar edecek ama sen istemeyeceksin demişti. Bu aynen dediği gibi oldu. Hem de hiç ummuyordum. Derslerimle alakalı endişeliydim alttan dersin kalmayacak demişti ve yine şok edici bir şekilde alttan dersim olmadı hiç geçen dönem. Çok şaşırmıştım. Ailemle tatile gideceğimi bilmişti. Sonra en önemlisi hayatına yeni biri girmeyecek demesi oldu. Mihriye çok büyük aşk yaşayacaksın, aşık olacaksın demişti oysa. :37: Ve hayatımda hiç kimse yok hala.
Bunlar oldu. Başka hatırlayamadığım şeyler de olabilir.

himm ilginc, gitmek lazim,, arkadaslarla biktik kafamiza gore girmeye. verdigimiz paraya aciyoruz sonra. tesekkur ederim,,

kızlar birkaç gundur takip ediyorum yazılanları..bnde merakettım tum bu gıtmedığım isimleri...ebru rukıye aydın mehtap berfın gül hafize:) tum bunları deneyımladım..rukıye en başta etkılemişti ama gelecek ıçın söyledıklerı çıkmadı:)ebru fena değilde kendınıçok övüyor.berfınde çok ıddıalı amafosbnce..aydın fena değildi..berrın eylul yıldız henuz deneyımlemedım...başka önerı varmı? pınar olayı henuz olmadı galıba:)

destinayı beklıyoruz,eğer gidebilirse pınarla ilgili kafamızdakıler netleşicek ve sanırım en az bı 4 kişi gidicek burdan pınara..ama destina arkadasımız bı gidebilseydı once..:84:

ya ben pınar için cidden rahatsız die düşünüyorm sonçta az uz para değil ertelencek gibi değil bence o kadar çnkü cidden müşteride kaybedebilir :) randevu alabilirsem bende gitmeyi düşünüyorum..

arkadaşlae mrb bende uzuzn zamandır takip ediyorum yorumları burda bahsedilen bir çok falcıya gittim özetlersem rukiye şimdiki zaman ve yakın gelicek konusunda gerçekten iyi direk isim filam veriyor,bahsedilen helin var ona yıllar önce gitmiştim su falı baktırdım ama dedikleri çıkmadı tam bir fiyasko,bahçelideki gül abla gerçekten iyi sayılır eğer havasındaysa dedikleri çıkar taki üstünden epey zaman geçer siz o zaman aa evet demişti dersiniz,burdaki tavsiyelerle figene gittim geçmiş konusunda süper gelicek için dedileri henüz var ama en yakın aralık ayı içinde bişey demişti bakalım artık
bide arkadaşlar seneler önce masal kafede sadece tarot bakan bi kadın vardı ama orta yaşlıydı genç değil kadının her dediği oldu kuzenlerimede bakmışdı onlar içinde öyle o kadını bilen varmı kumral bi bayandı çok genç değil ama ou bulmayı çok isterim.

Back
X