Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar selam ben bu siteyi bugun kesfettim we hemen uye oldum. simdi sole solemek gerekirse 2 haftadr 2 gunde 1 falcıya gidiyorum.gittiğim tum falcılar aynı seyi soylediler.
karamel kafe de berfin die biri war memnun kalmadım.
terapi kafenin 1 yıllık musterisiyim mihriye hnım bakmıstır hep. genelde tahminleri dogrudur ama henuz dedkleri cıkmadı.
sakaryada cidan da su falı baktrdım baktırmaz olaydım 50 liramı aldılar we 5 dk anca surdu hiç bişi solemedi.
en son ankara cafe de nesteren we eylul e baktırdım.
cafeyi hatırlamıyoruma ama bir de helin hnm war ona da su baktırdım.
cok ilginctr dediğim gibi hepsi aynı yorumları yaptılar we aynı seyleri soylediler..
haa ortakoy kafede yıldız hnm war. ona da gittimmm.

Sana dedikleri çok çabuk olmuştu lavinya yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay bile zaman geçmemişti herhalde. Güzel bir tesadüf olmuş.

evet canım bana dediği her şey çıkmıştı. zaman olarak da doğru tahminlerde bulunmuşdu. yani hani olmasına imkan vermediğim şeyler bile çıktı ama kadın kayıp:(

arkadaşlar selam ben bu siteyi bugun kesfettim we hemen uye oldum. simdi sole solemek gerekirse 2 haftadr 2 gunde 1 falcıya gidiyorum.gittiğim tum falcılar aynı seyi soylediler.
terapi kafenin 1 yıllık musterisiyim mihriye hnım bakmıstır hep. genelde tahminleri dogrudur ama henuz dedkleri cıkmadı.
sakaryada cidan da su falı baktrdım baktırmaz olaydım 50 liramı aldılar we 5 dk anca surdu hiç bişi solemedi.
cok ilginctr dediğim gibi hepsi aynı yorumları yaptılar we aynı seyleri soylediler..

Bence o kadar sık falcıya gitmemek lazım. Bana da istediğim bir konuyla ilgili yaklaşık 2 yıldır bütün falcılar aynı yorumu yaptı ama olmadı. Boşa paran gitmesin.

tatlım helin hanım meyce cafede çalışıyo hatırlamıyorum yazmışsın ya yardımcı olıyım dedim:69: ve bu arada haklısın genelde hep aynı şeyi sölüyorlar ve hep aşk hakkında oluyo dedikleri:S

Son düzenleme:
hım ewet dgru..sen baktrdn mı helin hnm a?

evet canım bana tüm dedikleri çıktı geçen hafta su falına gittim şubat ayı için benim hakkımda çok önemli bir şey söledi eğer o çıkarsaa deyme keyfimeeeeeeeeeeee:52:
ortaköydeki yıldız hanımada gittim oda 18 ocak için bişi söledi bakalım bklyrm:51:

evet canım bana tüm dedikleri çıktı geçen hafta su falına gittim şubat ayı için benim hakkımda çok önemli bir şey söledi eğer o çıkarsaa deyme keyfimeeeeeeeeeeee:52:
ortaköydeki yıldız hanımada gittim oda 18 ocak için bişi söledi bakalım bklyrm:51:

yıldız hnma da gtmiştim ben de bana tarh wermedi ama helin abla bana da 19 ocak demşti... ayy bilemiorum ya ben bu ara fenalardaym

selamlar arkadaşlar siteyi uzun zamandır takipteyim ve merak ediyorum şu su falı nasıl bakılır ve farkı nedir ... cidden 5 dakka için 50 lira verilecek kadar net midir adı geçti diye anıyorum cidan kafede ki falcı hanımlardan birinden şikayetim yok yazıların takibinden anladığım kadarıyla çokda bilinen denk gelenlerinde bazılarından nahoş sözler okuduğum için fazlada bahsetmek istemiyorum .. ama başka su falcısı varsa bilmek isterim .. benim tanıdığım hanım su falı bakmıyordu

ortaköy cafedeki yıldız pazarları calısıyo mu? gitmeden önce randevu almak gerekiyo mu?

selamlar arkadaşlar siteyi uzun zamandır takipteyim ve merak ediyorum şu su falı nasıl bakılır ve farkı nedir ... cidden 5 dakka için 50 lira verilecek kadar net midir adı geçti diye anıyorum cidan kafede ki falcı hanımlardan birinden şikayetim yok yazıların takibinden anladığım kadarıyla çokda bilinen denk gelenlerinde bazılarından nahoş sözler okuduğum için fazlada bahsetmek istemiyorum .. ama başka su falcısı varsa bilmek isterim .. benim tanıdığım hanım su falı bakmıyordu

meyce kafde helin hnım war gayet guzel su falı bakıyor 80 lira we 1 saate yakın suruyor.

ben yeni geldim ankara ya dediğiniz yerleri hiç bilmiyorum ama iyi fal bakan bir yer varsa giderim :):26:

Back
X