Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bugun cidaan kafeye gittim figene fal baktırmak için nese hiç sormadım burdamı falan diye direk oturup kahveryi söledim daha sonra aklıma geldi nese figen hanım burdamı diye sorunca yok dedi adam izinliymiş sansıma ondan sonra başka birine baktırdım kadın herşeyi bildi ya şok oldum benim iççin çok önemli olan dşündügüm bişeyi söledi falan çok şaşırdım.ama az baktı tarota bakıım dedi batrmak istemedim baştan figene nyet gittigim için birde bişi sorucam anlayamadımda onlar neden 1 lira alıyolar ??
1 lira derken ? 10 yazcaktın da yanlış mı oldu acaba ? Çünkü bide her şeyi biliyo falan demişsin etkilendim açıkçası.![]()
Olsun, senda varsa telefon numarasını verirmisin?
kızlar kızılayda konur sokakta turuncu cafe var orda 'EREM BEY'e gidin harika bi insan. 10TL ye bakıyor kahve falını. yaklaşık 20-25 dk sürüyo fal .merek ettiğiniz, istedginiz soruyu sorabiliyorsunuz. ben çok memnunum giden olursa yorumunu merakla bekliyorum
Yok o fincanın üstüne demir 1 lira koyduruyor da onu diyor yoksa 15 e bakıyor. O kötü enerjiyi alıyor diyor da bence tek o nedenle değil çünki 50 kuruşu filan kabul etmiyor . Yani sen falı 16 lira olarak düşün.
1 lira derken ? 10 yazcaktın da yanlış mı oldu acaba ? Çünkü bide her şeyi biliyo falan demişsin etkilendim açıkçası.![]()
Yok o fincanın üstüne demir 1 lira koyduruyor da onu diyor yoksa 15 e bakıyor. O kötü enerjiyi alıyor diyor da bence tek o nedenle değil çünki 50 kuruşu filan kabul etmiyor . Yani sen falı 16 lira olarak düşün.
adı çigdem 10 tl ye baktı 1 lirayıda dediginiz gibi aldı ne alaka anlamadım açıkcasıtek başıma gitmiştim seviglimin göz tipinden tutunda yaptıgı yapacagı şeylere kadar söledi çok şasırdım bide fala başlarken tarotta daha iyi oldugunu söledi bende baktırmak istemedim bi ara gtmeyi düşünüyorum açıkcası buarada ben cidan kafeye figen e baktırmak için gitmiştim ama yoktu.
figeni severim bende.ama bu sefer dedigi tarih geçti tabi tutar mı bakalım yinede tarihlere takılmamak lazım:)) çigdemin dedikleri çıktı mı peki sana cnm
adı çigdem 10 tl ye baktı 1 lirayıda dediginiz gibi aldı ne alaka anlamadım açıkcasıtek başıma gitmiştim seviglimin göz tipinden tutunda yaptıgı yapacagı şeylere kadar söledi çok şasırdım bide fala başlarken tarotta daha iyi oldugunu söledi bende baktırmak istemedim bi ara gtmeyi düşünüyorum açıkcası buarada ben cidan kafeye figen e baktırmak için gitmiştim ama yoktu.
Bu arada Dilça'daki Serap'a da gitmek istiyorum ama sıra o kadar çok ki ona baktıramadım henüz. Çok giden var bu yüzden iyi bir falcı olabilir diye düşünüyorum. Kahve+Tarot 15e bakıyor.
Ayrıca Bahar diye biri var daha önce de bahsedilmişti sanırım topikte. Konur 2deki bir kafede bakıyor, kıvırcık saçları var sarımtrak. Onun dedikleri çıktı bana. 7,5 liraya baktırmıştım yaza doğru.
bende gittim serapa çok dikkatini vererek bakmıyo ayrıca ve detaylıda söylemiyo yada bana öyle denk geldi sadece tarota 15şe baktı bana..arkadaşımda memnun kaldı bende kaldım sayılırım söyledikleri mantıklı şeylerdi bakalım çıkacak mı gerçi çok uzun vadede söyledi
Bu arada Dilça'daki Serap'a da gitmek istiyorum ama sıra o kadar çok ki ona baktıramadım henüz. Çok giden var bu yüzden iyi bir falcı olabilir diye düşünüyorum. Kahve+Tarot 15e bakıyor.
Ayrıca Bahar diye biri var daha önce de bahsedilmişti sanırım topikte. Konur 2deki bir kafede bakıyor, kıvırcık saçları var sarımtrak. Onun dedikleri çıktı bana. 7,5 liraya baktırmıştım yaza doğru.
canım bahar hanımın kafesinin yerini tarif edebilir misiiin?