- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
bebeğim bu evim cafe nerde tam ????????????????????????
karanfilden dümdüz yukarı çıkarken, dost kitabevini geçtikten sonra sol tarafta. altında bi' çantacı var, o binada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim bu evim cafe nerde tam ????????????????????????
Gözlerine sürme çekmiş şapkalı, topal bi çocuk mu bu?
sen memnun kaldın mı elizabeth peki mehmetcandan? bi falcıya gitmem lazım aciiiil çünkü krizlerdeim yine
bende krizlerdeyim mehmetcan iyi bakıyormuymuş
merhaba kızlarr konuyu gorunce bende uye olmak ıstedım bende ankaradakı bırkac falcıyı denedım ve bende hala ıstegım gıbı bır falcı bulamadım ama gıttıklerım hakkında yorum yapmak ısterımsakarya metro cıkısının sagındakı bınanın en ust katında bı bayana baktırmıstım ısmını hatırlamıyorum sarı saclı dıslerı baya sarı bır bayandı bana 4 yada bes cumle soledı hatta bırının ısmıne kadar bıldı ve gercekten o soyledıgı bes cumleyıde yasadım hatta ısmı bıldıgi kısıyle tartısma yasıycaksın basına ıs acıcak demıstı ve dedıgı gıbı oldu gene aynı kafede kapalı bır bayana tarot baktırmıstım oda fena dııldı umıtkoyde sevgı kafe var orda ışık abla var bırkac kere gıtmeme ragmen bana hıcbır soledıgı tutmadı sımdıkı zamanı ıyı bılır ancak ılerısı ıcın soledıklerının hıcbırı tutmadı ama bana onu bı arkadasım tavsıye etmıstı ve gercektende ona ne soylerse cıkıyordu malesef bende tutturamadı demekkı elektırıgımız tutmamıs bahcelıde bı ara sokakta su dıye bı kadına gıttım hatta aynı kafede bırde travestı bırı daha var oda fal bakıyor suya gıttım allahım ya resmen felaket tellalıgı yaptı bana nerdeyse aglıycaktım allahtan hıcbır soledıgı cıkmadı:) asmalı konakta mehtapa gıttım ama yanı oyle cok ahım şahım şeyler bılmedı kus var balık var gıbı seylerdı bırde ykmnın arkasındakı sokagın basında bır kafe var hatta ınternet kafe gıbı bır yer orda nur abla var ona hem tarot hem kahve baktırmıstım ıkı kere gıttım bana ne soledıyse cıktı hatta dedıkı ınanmıosun ama gercekten bole demıstı sadece bıraz zaman ver kendıne dedı ve ne soledıyse oldu bıde nur ablanın elektrıgı cok ıyı yanı cok duzgun bı bayan yanı cıkmıycanı bılsenız bıle yanından cok pozıtıf ayrılıyorsunuz ole baskaları gıbı derdını sıkıntınızı sızın ustunuze atmıyor bayrama kadar daha ıyısını bulamazsam gene ona gıtmeyı dusunuorum ama ben su saıme kadında oturan yasar hanımı cok merak edıorum bıde oncekı sayfalara baktım pınar hanımı tavsıye etmısler ama nedense ben yasar hanımı merak edıyorum yokmu bana tavsıye verebılcek kımseeeeee:))))))
sakaryada o cafede sanırım aynı bayandan bahsediyoruz çigdemmiş adı bana da dedikleri çıktı bişi daha dedii bakalım benimle ilgili çok önemli bişey bildi.tarih verdi bayrama denk geliyo sonuçlanıyo dedi bakalım olacakmı![]()
yaprak sende merak edıyormussun yasar hanımı gıttınmı veya bısıyler duydunmu nasıl bakıyormus??
Ayyy bu Çiğdem'e gidilir o zaman.
Ben de bi deniim bari. Kahve baktırmak yetiyor mu sadece?
Tarot baktırınca soru cevap mı gidiyor bi de? Ben hiç sevmiyorum benim sorularıma göre verilen cevaplar olunca. Alsın kartları kafasına göre takılsın. Soracak soru bulamıyorum ki. Hiç de inandırıcı gelmiyor cevapları zaten.
morganna ıns bekledıgın sey olur pekı senın bıldıgın ıyı bırı varmı bana onerebılecegın yada su saıme kadında oturan yasar hanım hakkında duydugun bısıler varmı?? bıde varsa tel numarasını yazarmısın bana onu cok merak edıyorummmm