Ankara'daki Falcılar

Bal10 Yaşar hanıma gittiniz sanırım.

evet yaprak89, sen konyadan mı geleceksin baktırmaya? galiba daha önce baktırdığında gerçekleşen şeyler oldu bakalım bana söyledikleri gerçekleşecekmi bilemiyorum ama şaşırtıcıydı bakma şekli, sana nasıl yardımcı olmak lazım bilemiyorum.. ahu bu aralar foruma girmiyor galiba ben rastlamadım hiç

evet yaprak89, sen konyadan mı geleceksin baktırmaya? galiba daha önce baktırdığında gerçekleşen şeyler oldu bakalım bana söyledikleri gerçekleşecekmi bilemiyorum ama şaşırtıcıydı bakma şekli, sana nasıl yardımcı olmak lazım bilemiyorum.. ahu bu aralar foruma girmiyor galiba ben rastlamadım hiç

Evet canım kardeşimin evi var çok sık geliyorum Ankaraya.notlarımdan buldum hiç bir falcının bilemediği benim için hayati önem taşıyan bir şeyi bilmiş. İnşallah Ahu ve Ziraat görürler masajımı.ha birde Nisan hn aradım bir aya kadar açacakmış iş yerini burdan ilgilenenlere duyrulur.

Kızlar İstanbula gideceğim bana önerebileceğiniz falcı varmı. Emine Akkaya ya gittim hem çok pahalı hemde o paraya göre çok az bakıyor. Mercan Sayhan nasıl baktıranınz varmı. Öngörülerinizi bekliyorum.

Ya arkadaşlar hala inanıyor musunuz böyle şeylere gözünüzü seveyim bırakın şu boş işleri bir doktor kadın baktırıyordu şoking resmen oldum yani ne diyim bilemiyorum incredible !

Milletin tipine bakıyor tahmin ettiklerini söylüyor yarısını da tutturamıyor sürekli de eskiyi söylüyor geçmişe mazi derler ne yapayım değil mi bende biliyorum geçmişi zekiye diyorum :)
Gelecekle ilgili hiç bir şey bilemiyor nedense turna kuşu!boşuna paranızı kaptırmayın ne yapacağınızı kendiniz belirleyin yarım akıllı falcıya göre mi yapacaksınız..Ne demişler el elin eşeğini türkü söyleyerek arar.unblieve ya! hadi belki okumuş biridir sizde merak vardır da keyfine tarota kahveye falan baktırıp gülersiniz hepsi o yani!

Ya arkadaşlar hala inanıyor musunuz böyle şeylere gözünüzü seveyim bırakın şu boş işleri bir doktor kadın baktırıyordu şoking resmen oldum yani ne diyim bilemiyorum incredible !

Milletin tipine bakıyor tahmin ettiklerini söylüyor yarısını da tutturamıyor sürekli de eskiyi söylüyor geçmişe mazi derler ne yapayım değil mi bende biliyorum geçmişi zekiye diyorum :)
Gelecekle ilgili hiç bir şey bilemiyor nedense turna kuşu!boşuna paranızı kaptırmayın ne yapacağınızı kendiniz belirleyin yarım akıllı falcıya göre mi yapacaksınız..Ne demişler el elin eşeğini türkü söyleyerek arar.unblieve ya! hadi belki okumuş biridir sizde merak vardır da keyfine tarota kahveye falan baktırıp gülersiniz hepsi o yani!

Evet canım inanıyorum ve yıllardır baktırıyorum. sen inanmazsan baktırmazsın.

merhaba nazlı bebek, ben daha önce ankarada beğendim falcıları yazmıştım ama yeniden yazayım,

bahçelievlerdeki kadriye hn, bestekardaki aysu hn, tunalı çelikler iş merkezindeki necla hn, bahçeli bistroda sema var, ayrancıda leyla var ama son falları hiç çıkmadı, kibele cafede ışıl. bunlar fala olumsuz bakmıyorlar, yıldızın düşük filan gibi, terapi olarak bakmak lazım fala..

merhaba ayrancıdaki leyla hanım nasıl bakıyo? çok mu kalabalık oluyo bi de nasıl ulaşabilirim?

Canım Konya'da bildigin iyi bir falcı var mı?

Tuğçe1290 Konyada telve cafede birisi bakıyor. defalarca baktırdım genel şeyler söylüyor. Birde nalçacı cad yeşilmeram sit altında pierre lotti cafede bakan biri var onada baktırdım.o da aynı. Ankaradaki falcılar daha iyi bence.

sen önce güzelce bi türkçe konuş sonra gel burda elin eşeğini ara arkadaşım.keyfine tarota kahveye bakıcaksan bu konuda ne işin var.burda fikir alışverişi yapılıyo,yardımlaşmaya çalışılıyo.kimse kimseyi eleştirmiyo neden gidiyo ya da gitmiyo diye.

Tuğçe1290 Konyada telve cafede birisi bakıyor. defalarca baktırdım genel şeyler söylüyor. Birde nalçacı cad yeşilmeram sit altında pierre lotti cafede bakan biri var onada baktırdım.o da aynı. Ankaradaki falcılar daha iyi bence.

yaşar hanımın numarasını bulabildin mii??

Canım Yaşar hn tlf nunu sen özelden atabilirmisin ne olur çok rica ediyorum. Daha önce beni kuzenim götürmüştü. Kuzenim şimdi yurtdışında okuyor.
Zaten randevu alırken kuzenimin ismini veririm.

Kızlar Ankara'da benim arkadaşımın kuzeni var. O çok iyi bakıyor. Fincana falan pek bakmıyor.Sadece elini koyuyor.Zaten herkese bakmıyor.Elektriği tutarsa bakıyor.Şekil çıktığına değil sadece hislere inanıyormus.Bende herşeyi bildi ve psikolog görevi de gördü sağolsun kızcağız :)
İsterseniz onun numarasını verebilirim.

Kızlar Ankara'da benim arkadaşımın kuzeni var. O çok iyi bakıyor. Fincana falan pek bakmıyor.Sadece elini koyuyor.Zaten herkese bakmıyor.Elektriği tutarsa bakıyor.Şekil çıktığına değil sadece hislere inanıyormus.Bende herşeyi bildi ve psikolog görevi de gördü sağolsun kızcağız :)
İsterseniz onun numarasını verebilirim.

Süpermis ya ben de öyle bi falcı arıyorum ama hic ankaraya gidip gelmiyorum keske konyada olsaymıs

Süpermis ya ben de öyle bi falcı arıyorum ama hic ankaraya gidip gelmiyorum keske konyada olsaymıs

Ben kuantumla falan ilgileniyorum ve durugörü alanı diye bir şey var.Kızcağız cok problemler cekmiş bu konu yüzünden.Sonunda durugörü alanın açık demişler.Zaten başladığı an anlıyorsun.Keşke Ankara'da olsaymışsın yok o konya da olmasın ben aynı şehirde olduğum için gayet memnun oldum :)

Bu arada kızlar Turuncu kafedeki falcılara inanmayın derim ben.farkındaysanız sürekli geçmişten bahsediyor ve oranın sahibi bir bey var onunla konusmustum benden bu kadar :)

Back
X