- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
Mesaj düzenleme paneli var alt kısımda, ordan düzenleyebilirsin, silersin. Eğer 30 dakika dolmadıysa düzeltemiyorsun ama.
düzelttim oldu saol cnm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj düzenleme paneli var alt kısımda, ordan düzenleyebilirsin, silersin. Eğer 30 dakika dolmadıysa düzeltemiyorsun ama.
inşallah canım bari sen başar bunu:) ben beceremiorum krizlerim tutuyo arada kendimi üzüceime üzme süremi biraz daha ertelemek için fala gidiorum tekrar
kızlar rıca etsem dılcadakı duyguya gıden arkadaslar bana bılgı verebılırlermı memnun kalıp kalmadıklarını yazarlarsa coook sevınırım gercekten onemlı benım ıcın sımdıden tesekkurler:)))
Duyguya gittim ama çıkan olmadı bilemiyorum belki zamanı vardır ama iyi gibi biraz yalnız paragöz birisi hemen kurşun döktüreyim sana dedi o yüzden gözümden düştü böyle para canlılarından elektrik alamıyorum ve dedikleri genelde çıkmıyor bana
banada ole paragoz bırısı gıbı geldı ama bana soledıgı bıosey dun aksam gerceklestı eskı sevglılım gerı doncekmı nezaman doncek dıe sormustum bana dedıkı uc hafta ıcınde doncek ve nasıl dondugune sen bıle ınanamıycaksın demıstı olede oldu fecı sekılde akıllanmıs bı sekılde gerı dondu bıde cıgdemle ıkısının soledıklerı cok fazla ortusuyordu sankı anlasmıs gıbılerdı daha baska soledıgı seylerde var ama gorcez bakalım zaman ne getırcek:))))
bu dediğin çiğdem cidandaki çiğdem mi??? çiğdemde demiş miydi erkek arkadaşın dönecek diye?
evet cıdandakı cıgdem.. cıgdem uclu bı tarıhte dedı duyguda uc hafta ıcınde demıstı...
anladım canım.bu çiğdemden çok bahsedildi burada...ben geçen gün gittim cidana ama figen hanım baktı. çiğdem yoktu. şimdi değil ama bir iki ay sonra baktırmayı planlıyorum çiğdeme. teşekkür ederim
Ben bugün Nisa'ya gittim ama bilmiyorum ya gecmisle ve su anla alakalı epey bir bildi ama gelecekle alakalı cok acık uclu konustu :/ Tarot + kahve baktırdım ama tarota o kadar az baktıki, bi kaç kağıt çektirip bıraktırdı. Nisa'ya giden varmı ve söyledikleri çıkıyormu ? Memnun kaldınız mı? :/
Çiğdem'den çok bahsedildi ama ben şimdi hatırlıyorum da bana hep yuvarlak konuşmuş. :s
Şunu dene, bunu yap, olmazsa ötekine geçersin gibi cümleler kurdu.
Bi tek benim bi yola gitme planım vardı, o konuda kararlıydım Çiğdem'e gittiğimde, kesin gidicem diye düşünüyordum ama Çiğdem daha kesin bi şey yok ortada, gitmeyebilirsin de demişti. Ve gitmedim. Yani cidden gitmeyeceksin der gibi konuşmuştu.
Kendinden emindi. Onun dışında kayda değer bi şey hatırlamıyorum. Bi daha da gitmem ona. Sanmam.![]()
edit; birde falcıların neden kendine özgüvenleri bu kadar yüksek??? tamam, inandırmak için öyle olmaları lazım ama yani hepsi mi böyle olur??? nerden geliyor bu kuvvetleri merak ediyorum, bir insan sonuna kadar rol yapabilir mi???
Mustafa'ya da gitmiştim. Dediği şeyler için zaman var. Eskilerden hayatıma girmiş insanlarla görüşür müyüm yeniden diye sormuştum, olmaz bi şey demişti. Sonra ama olsa bile kısa süreli olur vs. Ve dediği gibi eski sevgilimle kısa süreli bi beraberlik tarzı bi şey yaşadım, sonra da bitirdim. :/ Mart ayından sonraya zaman verdi bana bazı şeyler için. Dobra bi adam Mustafa. Beğenmiştim ben.
Benim de dikkatimi çekiyor. Cidan'daki Figen öyledir mesela. Dediğim dedik. Bak olacak, göreceksin diye tutturur. Ama Çiğdem hiç emin konuşmadı bana ilişkiler ve aşk konusunda. Hep yuvarladı.
En son Nur'a gittim. Kadın bence inanılmaz. Ama dediklerini yaşar mıyım bilemem. Aşırı bi güvenle konuştu. Daha önce duyduğum lafları söyledi aslında ama çok değişik bakıyor. Telveyi eliyle silip silip şekillere bakıyor. Çok tuhaf bi yöntem. Değişik biri. En çok o etkiledi beni Figen'den sonra. Çok detay bildi çünkü. 20 liraya bakıyor Sevgi Cafe'de.
nurun falı çıkarsa yazarsın değil mi?