• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

inşallah canım bari sen başar bunu:) ben beceremiorum krizlerim tutuyo arada kendimi üzüceime üzme süremi biraz daha ertelemek için fala gidiorum tekrar

valla iradeli olduğumu düşünmüyordum bende ama sigarayı bırakınca irade denen şeyin hikayeden ibaret olduğunu anladım. ^^ aslında önceden çok fala baktıran bir insan değildim ama babyster, son zamanlara doğru seninde dediğin gibi üzüntülerimi giderecek veya üzme süremi erteleyecek bir şeyler aradım ve bu haldeyim ^^

ama burayı okumaya devam edeceğim. nihayetinde bir kaç ay sonra gideceğim falcıyı belirlemeliyim. ^^

Ben bugün Nisa'ya gittim ama bilmiyorum ya gecmisle ve su anla alakalı epey bir bildi ama gelecekle alakalı cok acık uclu konustu :/ Tarot + kahve baktırdım ama tarota o kadar az baktıki, bi kaç kağıt çektirip bıraktırdı. Nisa'ya giden varmı ve söyledikleri çıkıyormu ? Memnun kaldınız mı? :/

kızlar rıca etsem dılcadakı duyguya gıden arkadaslar bana bılgı verebılırlermı memnun kalıp kalmadıklarını yazarlarsa coook sevınırım gercekten onemlı benım ıcın sımdıden tesekkurler:)))

Duyguya gittim ama çıkan olmadı bilemiyorum belki zamanı vardır ama iyi gibi biraz yalnız paragöz birisi hemen kurşun döktüreyim sana dedi o yüzden gözümden düştü böyle para canlılarından elektrik alamıyorum ve dedikleri genelde çıkmıyor bana

Duyguya gittim ama çıkan olmadı bilemiyorum belki zamanı vardır ama iyi gibi biraz yalnız paragöz birisi hemen kurşun döktüreyim sana dedi o yüzden gözümden düştü böyle para canlılarından elektrik alamıyorum ve dedikleri genelde çıkmıyor bana

banada ole paragoz bırısı gıbı geldı ama bana soledıgı bıosey dun aksam gerceklestı eskı sevglılım gerı doncekmı nezaman doncek dıe sormustum bana dedıkı uc hafta ıcınde doncek ve nasıl dondugune sen bıle ınanamıycaksın demıstı olede oldu fecı sekılde akıllanmıs bı sekılde gerı dondu bıde cıgdemle ıkısının soledıklerı cok fazla ortusuyordu sankı anlasmıs gıbılerdı daha baska soledıgı seylerde var ama gorcez bakalım zaman ne getırcek:))))

banada ole paragoz bırısı gıbı geldı ama bana soledıgı bıosey dun aksam gerceklestı eskı sevglılım gerı doncekmı nezaman doncek dıe sormustum bana dedıkı uc hafta ıcınde doncek ve nasıl dondugune sen bıle ınanamıycaksın demıstı olede oldu fecı sekılde akıllanmıs bı sekılde gerı dondu bıde cıgdemle ıkısının soledıklerı cok fazla ortusuyordu sankı anlasmıs gıbılerdı daha baska soledıgı seylerde var ama gorcez bakalım zaman ne getırcek:))))

bu dediğin çiğdem cidandaki çiğdem mi??? çiğdemde demiş miydi erkek arkadaşın dönecek diye?

evet cıdandakı cıgdem.. cıgdem uclu bı tarıhte dedı duyguda uc hafta ıcınde demıstı...

anladım canım.bu çiğdemden çok bahsedildi burada...ben geçen gün gittim cidana ama figen hanım baktı. çiğdem yoktu. şimdi değil ama bir iki ay sonra baktırmayı planlıyorum çiğdeme. teşekkür ederim

anladım canım.bu çiğdemden çok bahsedildi burada...ben geçen gün gittim cidana ama figen hanım baktı. çiğdem yoktu. şimdi değil ama bir iki ay sonra baktırmayı planlıyorum çiğdeme. teşekkür ederim

rıca ederım umarım gıttıgınde memnun kalısın:)

Ben bugün Nisa'ya gittim ama bilmiyorum ya gecmisle ve su anla alakalı epey bir bildi ama gelecekle alakalı cok acık uclu konustu :/ Tarot + kahve baktırdım ama tarota o kadar az baktıki, bi kaç kağıt çektirip bıraktırdı. Nisa'ya giden varmı ve söyledikleri çıkıyormu ? Memnun kaldınız mı? :/

Finish Merhaba Nisa nerede hangi cafede? Biraz açıklarsan sevinirim.

Çiğdem'den çok bahsedildi ama ben şimdi hatırlıyorum da bana hep yuvarlak konuşmuş. :s
Şunu dene, bunu yap, olmazsa ötekine geçersin gibi cümleler kurdu.
Bi tek benim bi yola gitme planım vardı, o konuda kararlıydım Çiğdem'e gittiğimde, kesin gidicem diye düşünüyordum ama Çiğdem daha kesin bi şey yok ortada, gitmeyebilirsin de demişti. Ve gitmedim. Yani cidden gitmeyeceksin der gibi konuşmuştu.
Kendinden emindi. Onun dışında kayda değer bi şey hatırlamıyorum. Bi daha da gitmem ona. Sanmam.:19:

Çiğdem'den çok bahsedildi ama ben şimdi hatırlıyorum da bana hep yuvarlak konuşmuş. :s
Şunu dene, bunu yap, olmazsa ötekine geçersin gibi cümleler kurdu.
Bi tek benim bi yola gitme planım vardı, o konuda kararlıydım Çiğdem'e gittiğimde, kesin gidicem diye düşünüyordum ama Çiğdem daha kesin bi şey yok ortada, gitmeyebilirsin de demişti. Ve gitmedim. Yani cidden gitmeyeceksin der gibi konuşmuştu.
Kendinden emindi. Onun dışında kayda değer bi şey hatırlamıyorum. Bi daha da gitmem ona. Sanmam.:19:

hadi ya...aslında şu turuncudaki mustafa fena değil...tekrar oraya mı gitsem ??? yani biraz pahalı ama artık 1-2 ayda bir gitmek istiyorum. böyle hep gitmekten daha iyidir sanki.

edit; birde falcıların neden kendine özgüvenleri bu kadar yüksek??? tamam, inandırmak için öyle olmaları lazım ama yani hepsi mi böyle olur??? nerden geliyor bu kuvvetleri merak ediyorum, bir insan sonuna kadar rol yapabilir mi???

Son düzenleme:
Mustafa'ya da gitmiştim. Dediği şeyler için zaman var. Eskilerden hayatıma girmiş insanlarla görüşür müyüm yeniden diye sormuştum, olmaz bi şey demişti. Sonra ama olsa bile kısa süreli olur vs. Ve dediği gibi eski sevgilimle kısa süreli bi beraberlik tarzı bi şey yaşadım, sonra da bitirdim. :/ Mart ayından sonraya zaman verdi bana bazı şeyler için. Dobra bi adam Mustafa. Beğenmiştim ben.

edit; birde falcıların neden kendine özgüvenleri bu kadar yüksek??? tamam, inandırmak için öyle olmaları lazım ama yani hepsi mi böyle olur??? nerden geliyor bu kuvvetleri merak ediyorum, bir insan sonuna kadar rol yapabilir mi???

Benim de dikkatimi çekiyor. Cidan'daki Figen öyledir mesela. Dediğim dedik. Bak olacak, göreceksin diye tutturur. Ama Çiğdem hiç emin konuşmadı bana ilişkiler ve aşk konusunda. Hep yuvarladı.

En son Nur'a gittim. Kadın bence inanılmaz. Ama dediklerini yaşar mıyım bilemem. Aşırı bi güvenle konuştu. Daha önce duyduğum lafları söyledi aslında ama çok değişik bakıyor. Telveyi eliyle silip silip şekillere bakıyor. Çok tuhaf bi yöntem. Değişik biri. En çok o etkiledi beni Figen'den sonra. Çok detay bildi çünkü. 20 liraya bakıyor Sevgi Cafe'de.

Mustafa'ya da gitmiştim. Dediği şeyler için zaman var. Eskilerden hayatıma girmiş insanlarla görüşür müyüm yeniden diye sormuştum, olmaz bi şey demişti. Sonra ama olsa bile kısa süreli olur vs. Ve dediği gibi eski sevgilimle kısa süreli bi beraberlik tarzı bi şey yaşadım, sonra da bitirdim. :/ Mart ayından sonraya zaman verdi bana bazı şeyler için. Dobra bi adam Mustafa. Beğenmiştim ben.

ve ek olarak da 2 dk bakıp, 5-10 cümle söyleyip başından savmıyor. ilgileniyor. figen hanımda öyleydi mesela. ama mustafa daha uzun baktı. benim peşime birileri olmasına rağmen.

Benim de dikkatimi çekiyor. Cidan'daki Figen öyledir mesela. Dediğim dedik. Bak olacak, göreceksin diye tutturur. Ama Çiğdem hiç emin konuşmadı bana ilişkiler ve aşk konusunda. Hep yuvarladı.

En son Nur'a gittim. Kadın bence inanılmaz. Ama dediklerini yaşar mıyım bilemem. Aşırı bi güvenle konuştu. Daha önce duyduğum lafları söyledi aslında ama çok değişik bakıyor. Telveyi eliyle silip silip şekillere bakıyor. Çok tuhaf bi yöntem. Değişik biri. En çok o etkiledi beni Figen'den sonra. Çok detay bildi çünkü. 20 liraya bakıyor Sevgi Cafe'de.

nurun falı çıkarsa yazarsın değil mi?

3 Gün oluyor sanırım Eylül'lü tekrar sormak ve bulmak için son şansımı bi deneyim dedim ve Ankara Cafeye gittim okadar ısrar etmeme rağmen söylemediler açtığı yeri neyse çok ısrar ettiler yeni falcı aldık çok güzel bakıyor su falı bakıyor süper bi falcı diye bende su falına hiç baktırmadığım için ve eylül hanımada ulaşamıyorum belki güzel bakar diye baktırmaya karar verdim...NEYSE bayan bakmaya başladı adı Nurcan'dı sanırım bi insan bukadar mı saçmalar neyse işin içinden çıkamıyor baktıkı sende büyü var ondan bakamıyorum benım tanıdığım bir hoca var ama 130 tl ye bakıyor ama yurdışında ben baktırır sana yazar getırırım dıye kıvırmaya başladı sakın benı gunduz arama gece ara diye cafedekıler bılmesın dıye bırde tembıh edıyor baktıkı ben sıcak bakmıyorum hoca olayına kıvırmaya başladı vay benım ugurlu taşım zümrütmüş onu alıp takacakmışım taş kararınca ona tekrar fal baktırmaya gıdecekmışım..İnsanların para için bu kadar saçmaladığını Nurcan hanımda gördum nasıl eylül hanımdan sonra öyle bi falcı çalıştırdıklarınada şaşırdım aralarında dağlar kadar fark var EYLÜL hanımla.. ama demek ki para gırınce cafelerde saçma insanlar çalıştırmakta sakınca görmüyorlar ama kendılerı kaybeder hem sınırlerım bozuldu hemde 30 tl verdıgıme ve enayı yerıne konulduguma üzüldüm....EYLüL NERDESİN YAHU SES VER SENİN TÜM DEDİKLERİN GEÇTE OLSA HEPSİ ÇIKTI NE OLUR BULAYIM SENİİİİİİİİİ.....:16:

eylül'ün tüm dedikleri bana da çıktı. aradan zaman geçince baktım her dediği çıkmış. ulaşan olursa bana da numara atın olur mu?

Bende Sakarya'da saklibshce diye bı Cafe'de sarisin bir bayana baktirdim 3hafta önce fena degildi adı heralde serpildi çok emin değilim 20 liraya baktı bazı seyleri iyi bildi tavsiye ederim ama ablamda aynı kadına baktirdim ona fazla bisey söylememiş

Back
X