kızlar bir zamanlar benimde fal baktırma hastalıgım vardı. bu kesinlikle bi HASTALIK. ve malesef aynı antidepresan gibi siz kendinizi iyileştiemdiğiniz sürece sonuç vermeyecek.
Neyse şöyle söylemek isterim bu işte en iyi tahminleri olan cidan cafedeki FİGEN HANIMDI.
ama oda zaten nasıl söylesem brz duruşuma giyinişime yaşıma o yaşta bi kızın hissettiklerine veya kitaplarıma bakarak söyeleyebilceği şeyler suanda örnek vermek istemiyorum ama açıkca tahmin edebilirdi. belki bu söylediklerim 100 kişiden 1 kişiyi yolunda hissettiricek kızlar ama umarım hepiniz bu pskolojik sorunlarınızı çözebilirsiniz bu ancak sizin kendi iradenizle olabilecek birşey.Malesef geleceği gösteren hiç ama hiç bir şey yok. Olsa emin olun bunu 5 liaraya veya 100 liraya yapmazlardı ve bu %1lik bi kesimin ulaşabileceği bir şey olurdu. En söylemek istediğimde bunu şu fal baktırdıgımız insanlar yapmazdı. Çogunun bu yönde hiç bi niteliği yok, hiç bi şekilde 6. hissi bile gelişmemiş. Dışarda para kazanmak için neler yapıcak onca insan varken biz bunlara para veriyoruz hatta iyide veriyoruz, onlar o kadar günahın bedelini pek kolay ödeyemezlerde bu kadar kolay yoldan para kazanma yoktu şuana kadar, umarım biz bi şekilde kendimizi affettirebiliriz.
Önereceğim yegane şey, parayamı ihtiyacın var ozaman derslerine sıkı sıkı sarılcaksın, bütün başarılı insanlar 0dan nerelere geliyor, şuanda örnek vermek istemiyorum ama bu konuda bana tümüyle güvenin.Tabiki açıköğretim mezunu işsiz olabilir ve ya iş bulmakta zorlanabilir, ama iyi bi okulda okuyorum ve mezun olan üst sınıf arkadaslarımdan asla ve asla böyle bi sorun olmadıgnı görüyorum biz açıkögretimi 2. üniversite bazında okuyoruz.
hayatında özel biri mi olsun istiyosun ozaman önce davranışlarınla, konuşmalarınla giyim tarzınla BAŞARINLA sen o özel kişi olucaksın zaten sonrasında o seni bulur.
ama sağlıkla ilgili tek bişey bile söyleyemicem arkadaşlar, gerçekten herşeyin başı.
dediğim gibi ben bunu buraya yazmayı nedense şuanda gerçekten istedim, burası bana cok falcı tanıttı
arkadaşlar umarım sizde benim gibi istekli(tavsiye verdigim her konuda) olabilirsiz.6 ayda olsa ingilterede kalmak biraz anlatım bozukluğu yapmama neden olmuş olabilir.1 kişiye bile yardım edebilirsem ne mutlu bana!